صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

محکومیت پنج فعال فتنه 88 /تشدید مبارزه با فساد در داخل و خارج از دستگاه قضا/ برخورد با افشاگری‌هایِ خلاف واقع در محیط رسانه‌ها

۰۴ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۲:۱۱
کد خبر: ۱۵۲۲۸۲
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای سخنگوی قوه قضائیه در هشتاد و یکمین نشست خبری خود که 22تیرماه خرداد ماه سال گذشته برگزار شد، با اشاره به محکومیت برخی فعالان فتنه 88، از تشدید برخورد با فساد در داخل و خارج از دستگاه قضا خبر داد آخرین وضعیت برخی پرونده‌های معروف را تشریح کرد.
به گزارش خبرنگار حقوقی و قضایی ، حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای سخنگوی قوه قضائیه در هشتاد و یکمین نشست خبری خود که 22تیرماه سال گذشته برگزار شد، با اشاره به محکومیت برخی فعالان فتنه 88، از تشدید برخورد با فساد در داخل و خارج از دستگاه قضا خبر داد آخرین وضعیت برخی پرونده‌های معروف را تشریح کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در این نشست گفت: پنج نفر از کسانیکه در فتنه 88 فعالیت داشتند که برخی در خارج از کشور و برخی در داخل کشور بودند، در دادگاه بدوی محکوم شدند و طبعا این حکم قابل اعتراض است.

سخنگوی دستگاه قضا با بیان اینکه حکم این پنج نفر قابل اعتراض است و در صورت اعتراض حکم به مرحله تجدید نظر می‌رود، گفت: سه نفر از افراد ممنوع الخروج شده‌اند و افرادی هم تحت تعقیب قرار گرفته‌اند و چنانچه حکم به آنها ابلاغ شود و آنها به کشور باز نگردند به صورت غیابی محاکمه می‌شوند.

بازداشت تعدادی از اعضای هیئت مدیره شرکت توسعه میزان

وی در ارتباط با موسسه یا شرکت توسعه میزان گفت: قرار بود این موسسه در بانک صادرات ادغام شود که اعضای هیئت مدیره این مطلب را قبول نکردند و از طرفی اقداماتی که باید در طی مدت زمانی مشخص انجام می‌دادند، انجام نداده‌اند؛ بنابراین تعدادی از اعضای هیئت مدیره بازداشت شدند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای افزود: برای این شرکت مدیر تسویه انتخاب شد تا پول مردم را بدهند و مردم متضرر نشوند. در این راستا بانک مرکزی علیه این مجموعه اعلام جرم کرده و برخی از سپرده گذاران نیز شاکی بودند که اعضای هیئت مدیره خیانت در امانت کرده‌اند.

بازداشت افرادی که در فضای مجازی اقدام به نشر اکاذیب می‌کنند

وی درباره افرادی که در فضای مجازی اقدام به نشر اکاذیب می کنند، گفت: این افراد که اقدام به نشر اکاذیب، تشویش اذهان عمومی، توهین به مقدسات، افراد و نهادها می‌کردند، توسط نیروی انتظامی( فتا) شناسایی شده و بازداشت شدند.

سخنگوی دستگاه قضا تصریح کرد: کسانی که تصور می کردند در فضای مجازی هویت شان قابل پیگیری نیست در اشتباه بودند و ما به خاطیان هشدار می‌دهیم که گمان نکنند از طریق فضاهای مجازی می‌توانند به اقدامات مجرمانه خود ادامه دهند و اگر کسانی هستند که هنوز به این کار ادامه می‌دهند و بازداشت نشده‌اند، بدانند در زمان لازم برای دستگیری آنها نیز اقدام می‌شوند.

متلاشی شدن 2 باند قوی مواد مخدر در اصفهان

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای، در ادامه درباره پرونده‌های مواد مخدر نیز گفت: در این مدت برای تعدادی از مجرمین هم اجرای احکام صورت گرفت و هم تعدادی نیز در این رابطه دستگیر شدند.

وی افزود: اقدامات امنیتی و اطلاعاتی در حوزه مواد مخدر از خرده فروشی، توزیع و نگهداری به سمت باندهای پخش و فروش عمده  که در حجم‌های بالا خرید و فروش می‌کنند، رفته است.

سخنگوی دستگاه قضا از متلاشی شدن دو باند قوی مواد مخدر در اصفهان خبر داد و گفت: اطلاعات اصفهان در این مدت تلاش خوبی داشته و دو باند قوی مواد مخدر را متلاشی کرده است که از یکی از آن‌ها بیش از 190 کیلو تریاک و 140 کیلوهروئین ضبط شده است.

قوه قضائیه با افشاگری‌هایِ خلاف واقع در فضای رسانه‌ای برخورد می‌کند

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای در پاسخ به سوال خبرنگار میزان مبنی بر برخورد دستگاه قضا با متخلفین و افشاگران اطلاعات نادرست مفاسد اقتصادی و نسبت دادن آن به برخی افراد در ماه‌های منتهی به انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری تصریح کرد: افشاگری دو نوع است: گاهی یک فرد اطلاعات دقیقی دارد و این اطلاعات را از طریق مراجع رسمی اعلام می‌کند که این مشکل خاصی ندارد؛ اما گاهی بدون رجوع به مراجع رسمی در رسانه، نشریه و یا به طور کلی در فضای مجازی مطالبی را مطرح می‌کند که خود این نیز دو نوع است، یک وقت این مطالب خلاف واقع است و کذب محض است و گاهی مطلبی هست که واقعیت ندارد. بحثهای ناچیزی است که چیزها و مباحثی را به آن اضافه می کند و این حتما خلاف است.

سخنگوی دستگاه قضا با ارائه توضیحات بیشتر در این مورد افزود: اگر مواردی باشد که طرف، یک شخص خصوصی یا حقیقی یا حقوقی باشد، در صورت شکایت حتما تحت تعقیب قرار می گیرد وبه این شکایت رسیدگی می شود. اگر مواردی باشد که مدعی العموم باید وارد شود یعنی جنبه ای است که با نشر اکاذیب، تشویش اذهان عمومی می شود چرا که به یک فرد لطمه نمی خورد بلکه جوّ متشنج می شود و اذهان جامعه را درگیر خود می کند، قطعا ورود صورت گرفته و قوه قضائیه رسیدگی خواهد کرد.

مشروح اظهارات سخنگوی قوه قضائیه در این نشست را اینجا بخوانید.








ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *