صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اولین سفر یک رئیس جمهور آمریکا بعد از 88 سال به کوبا

۰۲ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۶:۰۱
کد خبر: ۱۵۱۸۹۸
اوباما در جریان این سفر دو روزه با رائول کاسترو رهبر کوبا دیدار و گفت و گو خواهد کرد.
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، بیش از 6 دهه خصومت در روابط آمریکا و کوبا می گذرد. این سفر تاریخی نخستین سفر رسمی رییس جمهوری آمریکا به کوبا در 88 سال گذشته محسوب می شود و نشان از چرخشی تاریخی در روابط دو کشور متخاصم است.

کوبا پس از انقلاب کمونیستی از سال 1959 با آمریکا روابط سیاسی نداشته است و آمریکا نیز کوبا را تحت تحریم های شدید اقتصادی و سیاسی قرار داده است.



اوباما در جریان این سفر دو روزه با رائول کاسترو رهبر کوبا دیدار و گفت و گو خواهد کرد. ولی هیچ برنامه ای برای دیدار او با فیدل کاسترو رهبر انقلاب کوبا که هم اینک دوران بازنشستگی خود را می گذراند و اداره امور کشور را به برادر کوچکترش رائول سپرده است،در برنامه سفر او گنجانده نشده است.

اوباما دیروز پس از ورود به هاوانا وارد یک منطقه قدیمی از پایتخت شد و به همراه همسر و دو دخترش از یک کلیسا بازدید کرد و مورد استقبال جمعی از شهروندان کوبایی قرار گرفت. برخی از شهروندان کوبایی در استقبال از او شعار سر می دادند.

با وجود استقبال عمومی از سفر رییس جمهور آمریکا به کوبا اما دیروز گروهی موسوم به بانوان سفید پوش که غالب آنهاهمسران و مادران زندانیان سیاسی کوبایی هستند، با برپایی تظاهرات به سفر رییس جمهور آمریکا به کوبا اعتراض کرده و خواستار تشدید فشارها به حکومت کوبا برای آزادی زندانیان سیاسی شدند.

کاخ سفید اعلام کرده است اوباما در جریان این سفر دو روزه با گروه هایی از مخالفان حکومت کوبا از جمله با نمایندگانی از گروه بانوان سفید پوش ملاقات خواهد کرد.

دولت ایالات متحده آمریکا خواستار اعمال اصلاحات از سوی حکومت کمونیستی کوبا در حوزه های مختلف اقتصادی، سیاسی و اجتماعی و فرهنگی است.



با وجود عدم دیدار اوباما با فیدل کاسترو ، رهبر سابق کوبا این هفته میزبان نیکولاس مادورو رییس جمهور ونزوئلا بوده است. برخی ناظران معتقدند عدم ملاقات فیدل کاسترو با اوباما و در مقابل دیدار او با مادورو حامل پیام هایی از احتمال وجود اختلافات داخلی در حزب حاکم کمونیست کوبا درباره از سرگیری روابط با آمریکا است.

اوباما و رائول کاسترو در دسامبر سال 2014 ضمن دیدار دو جانبه توافق کردند روابط سیاسی دو کشور را گام به گام برقرار سازند.

/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *