صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

گزافه‌گویی‌های آمریکایی‌ها تمامی ندارد/ تمدید وضعیت فوق‌العاده در مورد ایران گواهی دیگر بر عهدشکنی آمریکایی‌ها

۰۵ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۶:۱۰:۰۱
کد خبر: ۱۵۱۲۴۶
دسته بندی‌: سیاست ، گزارش و تحلیل
باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا در روز چهارشنبه 9 مارس 2016 برابر با 19 اسفند 1394 وضعیت اضطرار در رابطه با ایران را برای یکسال دیگر تمدید کرد؛ این اقدام اوباما در شرایطی صورت گرفت که از تاریخ 26 دی ماه 94 (برابر با 16 ژانویه 2016) برنامه جامع اقدام مشترک میان ایران و 1+5 وارد فاز اجرایی شده است.
- گروه سیاسی: باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا در روز چهارشنبه 9 مارس 2016 برابر با 19 اسفند 1394 وضعیت اضطرار در رابطه با ایران را برای یکسال دیگر تمدید کرد؛ این اقدام اوباما در شرایطی صورت گرفت که از تاریخ 26 دی ماه 94 (برابر با 16 ژانویه 2016) برنامه جامع اقدام مشترک میان ایران و 1+5 وارد فاز اجرایی شده است.

اوباما در زمان امضای استمرار وضعیت فوق الذکر، بار دیگر زبان به تهدید ایران گشود و اعلام کرد: برخی از اقدامات و سیاست‌‌های دولت جمهوری اسلامی هنوز تهدیدی فوق‌العاده و غیرمعمول برای امنیت ملی، سیاست خارجی و اقتصاد آمریکا می‌باشد.

رئیس جمهور آمریکا همچنین در زمان امضای طرح تمدید وضعیت فوق العاده در رابطه با ایران از وضع تحریم‌های جدید علیه ایران خبر داد و تاکید کرد که  تحریم‌های غیرهسته‌ای علیه ایران همچنان پابرجا خواهند بود.

اینگونه اقدامات هیئت حاکمه آمریکا که پس از انعقاد سند موسوم به برجام(23 تیر 94) به کرات انجام گرفته و بسیاری آن را نقض برجام و در خوشبینانه ترین حالت مغایر با روح این سند قلمداد می‌کنند، در شرایطی است که مقام معظم رهبری در نامه‌ای مورخ 29/7/94 خطاب به رئیس جمهور درباره الزامات اجرای برجام نکات مهمی را مرقوم فرمودند؛ از جمله اینکه:

 از آنجا که پذیرش مذاکرات از سوی ایران اساساً با هدف لغو تحریم‌های ظالمانه‌ی اقتصادی و مالی صورت گرفته است و اجرائی شدن آن در برجام به بعد از اقدامهای ایران موکول گردیده، لازم است تضمین‌های قوی و کافی برای جلوگیری از تخلّف طرفهای مقابل، تدارک شود، که از جمله‌ی آن اعلام کتبی رئیس‌جمهور آمریکا و اتّحادیه‌ی اروپا مبنی بر لغو تحریمها است. در اعلام اتّحادیه‌ی اروپا و رئیس‌جمهور آمریکا، باید تصریح شود که این تحریمها بکلّی برداشته شده است. هرگونه اظهاری مبنی بر این‌که ساختار تحریمها باقی خواهد ماند، به‌منزله‌ی نقض برجام است.

در سراسر دوره‌ی هشت‌ساله، وضع هرگونه تحریم در هر سطح و به هر بهانه‌ای (از جمله بهانه‌های تکراری و خودساخته‌ی تروریسم و حقوق بشر) توسّط هر یک از کشورهای طرف مذاکرات، نقض برجام محسوب خواهد شد و دولت موظّف است طبق بند ۳ مصوّبه‌ی مجلس، اقدامهای لازم را انجام دهد و فعّالیّتهای برجام را متوقّف کند.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *