صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

روابط تجاری و کشتیرانی سئول و تهران احیا می شود

۲۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۵:۵۵:۰۱
کد خبر: ۱۴۹۸۸۰
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
وزارت اقیانوس‌ها و شیلات کره جنوبی خبر دادوزارت اقیانوس‌ها و شیلات کره جنوبی اعلام کرد خطوط کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران از ماه آینده، هفته‌ای یکبار، بهره‌برداری از یک کشتی 5 هزار تنی کانتینری را در بندر پوسان آغاز خواهد کرد.
به گزارش گروه اقتصاد ،به نوشته روزنامه کره‌ای انگلیسی زبان جونگانگ دیلی، فعالیت دوباره خطوط کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در بندر پوسان از، ازسرگیری فعالیت‌های تجاری با ایران که از سال 2011 به حال تعلیق درآمده بود، خبر می‌دهد.
 
خطوط کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران پس از تاسیس یک همکاری مشترک با یک شرکت کره‌ای در سال 2004، هفته‌ای 3 بار  کشتی‌هایی به بنادر پوسان و گوانگیانگ اعزام می‌کرد اما این رابطه تجاری پس از تحریم‌های اقتصادی که از دسامبر 2011 اجرایی شد، متوقف شد.
 
شرکت‌های کره‌ای نظیر هیوندای مرچنت مارین و هانجینگ شیپینگ از ژوئن گذشته روابط تجاری با ایران را از سرگرفته‌اند.
 
خطوط کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، به منظور به راه افتادن مجدد این روابط تجاری، 4 هزار و 550 کانتینر در ماه فوریه به پوسان آورده است.
 
سخنگوی خطوط کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران گفت: «ما محصولات فولادی و دستگاه‌های الکترونیکی بارگیری می کنیم؛ بعلاوه اکنون قطعات خودرو نیز در کانتینرها بارگیری می‌کنیم.»
 
بر اساس این گزارش، خطوط کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران یک سرمایه‌گذاری مشترک با گروه سبانگ کره جنوبی در سال 1965 تاسیس کرد که بارگیری و تخلیه کشتی‌ها را مدیریت کند. این شرکت کره‌ای بعدا یک کارخانه تولید باطری تاسیس کرد و در سال 2006 برای بی‌نظمی در دریافت قراردادی برای تامین باطری‌های زیردریایی‌های نیروی دریایی کره مورد تحقیق قرار گرفت.
 
یک منبع صنعتی کره‌ای گفت: «سبانگ از آن زمان در زمینه بارگیری به خوبی عمل نکرد.»
 
خطوط کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در سال 2009 از سبانگ جدا شد و خود دفتری در کره تاسیس کرد اما این شرکت ایرانی روابط تجاری با سبانگ را حفظ کرد چراکه این شرکت یک سوم سهام ترمینال بین‌المللی بندر پوسان را در اختیار دارد.
 
مقامات بندری پوسان گفتند تعداد کانتینرهای که میان کره و ایران تبادل می‌شود از 60 هزار واحد در سال گذشته به 100 هزار واحد افزایش یافته است. پیش از تشدید تحریم‌ها این رقم 180 هزار واحد در سال بود.
 
انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *