صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

انباشت نقدينگی در سطح كلان اقتصاد/ سر بخش خرد بی كلاه ماند

۲۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۱:۴۳
کد خبر: ۱۴۹۶۹۹
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
مدیرعامل بانک سپه گفت : میزان نقدینگی در سطح کلان کشور زیاد است.در حالی که فعالان اقتصادی خرد از کمبود و عدم منابع و نقدینگی کافی شکایت دارند که این دوگانگی نیازمند بررسی کارشناسی برای یافتن محل مصرف منابع نقدینگی است.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، محمد کاظم چقازردی صبح امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه نرخ جریمه بانک مرکزی برای بانک ها 34 درصد بود،‌گفت: اما با اقداماتی که از سوی بانک مرکزی انجام شد باعث شد نرخ ها در بازار بین بانکی کاهش یابد و طبق پیش بینی ها سال 95 شرایط مناسب اقتصادی را برای رسیدن به رونق خواهد داشت.

مدیرعامل بانک سپه ادامه داد: میزان نقدینگی در سطح کلان کشور زیاد است.در حالی که فعالان اقتصادی خرد از کمبود و عدم  منابع و نقدینگی کافی شکایت دارند که این دوگانگی نیازمند بررسی کارشناسی برای یافتن محل مصرف منابع نقدینگی است.

 چقازردی با ذکر این نکته که شرایط اقتصادی و مشکلات ناشی از تحریم، برخی مطالبات غیرجاری را به وجود آورده، افزود: قسمتی از نقدینگی به دلیل فعالیت بانک ها در جهت وصول آن ها با اموال و دارایی ها تهاتر شده است که با این وجود ارقام مربوطه برای بانک ها نقدینگی به حساب نمی آید.
مدیرعامل بانک سپه ادامه داد: شرایط فعلی مناسب نظام بانکی نیست زیرا در هر فعالیت اقتصادی ردپای چند بانک وجود دارد، به نحوی که در این فعالیت ها سرمایه گذاری می کنند.
 
وی در پایان درباره نرخ سود سپرده با بیان اینکه تفاوت میان نرخ تورم و سود بانکی ناشی از بازنگری سود سپرده ها است ، اظهار کرد: کاهش نرخ تورم باعث می شود ارزش نرخ سود سپرده بالاتر از نرخ تورم باشد و به نظر می رسد تفاوت نرخ دو تا سه درصدی شاید معقول باشد، اما با نرخ تورم 13 درصدی، پرداخت 24 تا 25 درصدی مناسب نیست.
 
انتهای پیام /


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *