صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پروانه سبز برای مالکان بافت های فرسوده صادر می شود

۲۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۳:۵۵:۰۱
کد خبر: ۱۴۹۲۵۳
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران از صدور پروانه سبز برای مالکان قطعات ریزدانه که با شرکت در فرآیند تجمیع پلاک های خود را به استاندارد قطعه بندی طرح جامع و تفصیلی نزدیک کنند، خبر داد.
به گزارش گروه جامعه میزان،دومین جلسه کمیته توانمندسازی اقتصادی و مشارکت‌های مردمی ستادبازآفرینی پایدار کلانشهر تهران با حضور مدیرعامل سازمان نوسازی، معاون مالی و اقتصادی شهرداری تهران به عنوان ریاست این کمیته و سایر اعضاء با محوریت بررسی راه اندازی صندوق توسعه بازآفرینی محلات بافت فرسوده برگزار شد.  
 
مدیرعامل سازمان نوسازی و دبیر ستاد بازآفرینی کلانشهر تهران پس از استماع گزارش ارائه شده در خصوص راه اندازی صندوق توسعه بازآفرینی محلات بافت فرسوده و نقطه نظرات و پیشنهادات مطرح شده از سوی اعضاء حاضر در جلسه، خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود این کمیته بتواند آئین نامه اجرایی این صندوق را مبتنی بر واقعیات موجود در بافت‌های فرسوده و ناظر بر فعالیت‌های عمومی تدوین نماید.  
 
فتح اللهی عنوان کرد: صندوقی که مدنظر ما قرار دارد، صندوقی بین بخشی است که بتواند خدمات، زیرساخت‌ها و سایر نیازهای نوسازی را تأمین نماید و نهایتاً منجر به نوسازی یک محله شود.  
 
دبیر ستاد بازآفرینی کلانشهر تهران با اشاره به ضرورت هدفمندسازی مشوق‌های ساخت مسکن، تصریح کرد: بحث حمایت مالی از مالکان قطعات ریزدانه در بافت‌های فرسوده در دستور کار سازمان نوسازی و ستاد بازآفرینی قرار دارد، لذا بر مبنای صورتجلسه اخیر کمیته خدمات و زیرساخت این ستاد، رایگان شدن خدمات در بافت‌های فرسوده، متناسب با جدول تنظیم شده برای هدفمند سازی مشوق‌های نوسازی مورد تصویب اعضاء این کمیته قرار گرفته است.  
 
وی خاطرنشان کرد: برای مالکان قطعات ریزدانه در بافت‌های فرسوده که طی فرآیند تجمیع اقدام به نوسازی پلاک‌های خود نمایند و بتوانند مساحت قطعات خود را به ۱۰۰ متر برسانند، پروانه سبز صادر می‌شود که در آن کلیه هزینه‌ها از جمله هزینه‌های مربوط به عوارض شهرداری و همچنین هزینه‌های مربوط به دستگاه‌های خدمات رسان شامل انشعابات آب، برق، گاز و غیره به صفر می‌رسد.  
 
فتح اللهی افزود: این دسته از مالکان بافت‌های فرسوده علاوه بر بهره‌مندی از پروانه سبز می‌توانند از امتیازات یارانه‌ای وام نوسازی نیز استفاده نمایند.  
 
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با اعلام اینکه یارانه واقعی یک واحد وام ۵۰ میلیون تومانی در شهر تهران ۲۰ میلیون می‌باشد، گفت: ۵۰% از این یارانه را دولت و ۵۰% آن را شهرداری متقبل شده است.  
 
 وی ضمن تقدیر از حمایت‌های شهردار تهران از ساکنان بافت‌های فرسوده، اظهار داشت: شهرداری تهران برای پذیرفتن یارانه وام هیچ تعهدی نداشت ولی این امر را به جهت ارتقاء کیفیت زندگی شهروندان ساکن در بافت‌های فرسوده پذیرا شد.  
 
فتح اللهی توضیح داد: بر اساس سیاست‌ها و تصمیمات اتخاذ شده، افرادی می‌توانند از حداکثر یارانه نوسازی بافت‌های فرسوده بهره‌مند شوند که نوسازی پلاک‌های خود را متناسب با اهداف نوسازی که‌‌ همان رسیدن به استانداردهای تعریف شده قطعه بندی در طرح تفصیلی و جامع است، پیش ببرند.  
 
قدرت گودرزی، معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران و ریاست کمیته توانمندسازی اقتصادی و مشارکت‌های مردمی نیز در این جلسه ضمن ارائه توضیحات و نکاتی در خصوص ملاحظات تدوین آئین نامه اجرایی صندوق توسعه بازآفرینی محلات بافت فرسوده، بر ضرورت و اهمیت کاربردی شدن نتایج و خروجی‌های جلسات این کمیته تأکید کرد.  
 
در ادامه نقطه نظرات، دیدگاه‌ها، پیشنهادات و سؤالات اعضای کمیته در خصوص مباحث مطرح شده در جلسه عنوان شد و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *