صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نگاهی به اهداف ارتش روسیه در سال 2016 + عکس

۱۴ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۲:۰۵:۰۱
کد خبر: ۱۴۸۷۳۷
دسته بندی‌: بین‌الملل- جهان ، عمومی
در حالی که در اواخر سال های دهه 90 میلادی روسیه به روز کردن تجهیزات نظامی این کشور چندان در دستور کار نبود، اکنون بهبود صنایع نظامی و تسلیحاتی از مهمترین اهداف ولادیمیر پوتین به حساب می آید.
به گزارش گروه بین الملل ؛ همزمان با سرعت گرفتن پیشرفت نظامی آمریکا پس از فروپاشی شوروی سابق و از بین رفتن پیمان نظامی بلوک شرق (ورشو) به عنوان رقیب ناتو، برنامه ریزان نظامی در روسیه پس از چند سال تاخیر با استفاده از توان برجای مانده در صنایع تسلیحاتی و برنامه های دوران کمونیستی، یک جهش دفاعی را برنامه ریزی کردند و توانستند تا سال 2005 بسیاری از کمبودها را جبران کنند.


روسیه همزمان با حفظ و ارتقای توان اتمی، موشکی راهبردی و بازدارنده خود در مقابل غرب بویژه آمریکا، افزایش قدرت انجام عملیات کلاسیک نیروهای مسلح را را در دستور کار قرار داد.
برنامه ریزان نظامی روسیه همچنین بازسازی صنایع تسلیحاتی را هدف قرار دادند تا افزون بر تامین نیازهای نیروهای مسلح این کشور، جایگاه از دست رفته شوروی سابق در بازار فروش تجهیزات جنگی را احیا کنند.

براساس گزارش های انتشار یافته، روسیه سال 2014 با فروش 10 میلیارد دلار تسلیحات پس از آمریکا با بیش از 36 میلیارد دلار در جایگاه دوم جهانی این بازار ایستاده است.

آژانس خبری «ریا نووستی» نیز با پیش بینی فعالیت نظامی روسیه در سال 2016، مهمترین جهت گیری فعالیت نیروهای مسلح این کشور را بنا به دستور پوتین رییس جمهوری و فرمانده کل قوا حمایت از نیروهای مسلح و مجتمع دفاعی - صنعتی معرفی کرده است.

براساس برنامه های اعلام شده در سال 2016 اجرای برنامه دولتی حمایت از مجتمع دفاعی -صنعتی را در برمی گیرد و نمونه های جدید تسلیحات برای نیروی هوا — فضا، دریایی و موشکی استراتژیکی طراحی و ساخته خواهد شد.

همچنین انتظار می رود، جدیدترین مجتمع «ار.اس-26 « روبِژ» » با موشک های سوخت جامد در نیروهای موشکی استراتژیکی به حال آماده باش نظامی درآید.

همزمان کار ساخت موشک های جدید سنگین بالستیکی بین سیاره ای «سارمات» ادامه خواهد یافت. مجتمع نظامی موشکی راه آهن با موشک بالستیکی بین سیاره ای «یارس» از نو ساخته خواهد شد.

این مجتمع سال 2019 کار خود را آغاز و حداقل تا سال 2040 مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت. بنا به گزارشی که در اسپوتنیک انتشار یافته است، نیروی دریایی روسیه، چند رزمناو دریافت خواهد کرد.

ناو جدید «دریاسالار گورشکوف» به ناوگان دریای شمال و «دریاسالار گریگورُویچ» هم به ناوگان دریای سیاه تحویل خواهد شد.

از سوی دیگر انتظار می رود، سال 2016 زیردریایی چند منظوره اتمی «قازان» پروژه 885 «یاسِن» برای شناور شدن آماده شود و گروه کامل شش زیردریایی دیزلی - برقی پروژه 636 «وارشاویانکا» نیز برای ناوگان دریای سیاه تشکیل شود.


در بخش تسلیحات موشکی و ضربتی تاکتیکی نیز نیروهای مسلح فدراسیون روسیه دو سامانه موشکی ضربتی - تاکتیکی «اسکندر ام» را دریافت خواهند کرد که تکامل آن ادامه دارد و چهار موشک آئروبالستیکی و یک موشک بالدار برای آن ساخته شده است.

سال 2016 همچنین قرار است آزمایش دولتی سامانه جدید موشکی دفاع هوایی «ساسنا» در شعاع نزدیک پایان یابد که جایگزین سامانه «استرِلا - 10 ام» می شود.

نیروهای مسلح روسیه در بخش زرهی و تانک نیز تقویت خواهند شد. براساس برنامه ریزی صورن گرفته سال 2016 مجتمع دفاعی - صنعتی روسیه باید به تولید ماشین های جنگی قدرتمند برای نیروزمینی براساس پلت فرم های «آرماتا» و «بومرانگ»، «کورگانتس» و «تایفون» بپردازد.

آزمایش تانک «آرماتا» - ت-14 به پایان می رسد. ماشین جنگی «ت-15» که بر اساس «آرماتا» ساخته شده باید طی سال های 2017-2016 بلافاصله پس از کسب موفقیت در آزمایش های دولتی وارد تولید سریالی شود.

ماشین جنگی «کورگانتس» نیز می تواند پلتفرم واحدی برای تولید مجموعه ای کامل از تانک ها باشد که از ماشین های زرهی تا تانک دارای توپ های کالیبر تا 122 میلیمتر را شامل می شود. همچنین قرار است «بومرانگ» جدیدترین خودرو زرهی نیز در نیروهای مسلح آزمایش شود.

سال جاری میلادی نیز کار نوسازی ساختاری بمب افکن راهبردی « توپولوف160» یادگار دوران شوروی سابق ادامه خواهد یافت و قرار است آزمایش دولتی سامانه هوایی-نظامی «ت-50» به پایان برسد.

وزارت دفاع روسیه همچنین قرارداد دریافت جنگنده پیشرفته «میگ - 35» را امضا خواهد کرد و تولید سریالی بالگردهای باری «کا -26» آغاز خواهد شد که قادرند در مناطق قطب شمال و در سخت ترین شرایط پرواز کنند.

از سوی دیگر، روسیه که سال 2015 هشت فروند موشک قاره پیما آزمایش کرد قرار است در سال جاری 16 پرتاب در این بخش انجام دهد.

روسیه برای توسعه توانمندی موشک های قاره پیمای خود که بخش مهمی از سپر دفاع راهبردی این کشور محسوب می شوند برنامه ریزی گسترده ای کرده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *