انتقال محل توزیع میوه قاچاق راهی برای دور زدن قانون / گلوگاه ها و مبدا باید کنترل شوند
رییس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی از فروش میوه های قاچاق به صورت پنهان پس از سخت گیری های انجام شده گفت: میوههای قاچاق را دور نمی ریزند؛ تنها آنها را از سردخانه حاشیه تهران به شهرستان ها انتقال می دهند و پس از بازاریابی دوباره می فروشند.
وی درباره ی امحای میوه های قاچاق پس از کشف آن نیز اعلام کرد: میوه های قاچاق را که دور نمی ریزند؛ تنها آنها را از سردخانه حاشیه تهران به شهرستان انتقال می دهند و پس از بازاریابی دوباره برای آن خریدار پیدا می کنند.میوه های قاچاق را که دور نمی ریزند؛ تنها آنها را از سردخانه حاشیه تهران به شهرستان انتقال می دهند و پس از بازاریابی دوباره برای آن خریدار پیدا می کنند.
رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی با بیان اینکه میوه های قاچاق توسط دلالان در میدان توزیع می شود، تصریح کرد: خریداران میوه های قاچاق را در میدان از دلالان خریداری می کنند و فروشنده هم به خوبی می داند که تنها در میدان می تواند میوه های قاچاق را به خریدار بدهد.
وی ادامه داد: برای برخورد با قاچاق میوه بایستی، گلوگاه و مبدا قاچاق را کنترل کرد نه اینکه پس از پخش و توزیع میوه های قاچاق، دیگران را متهم کرد.
مهاجران اظهار داشت: چه کسی اجازه ورود این همه میوه ی قاچاق را به کشور می دهد.
وی در مورد وارد کردن اتهام به محمودی رئیس اتحادیه بارفروشان در ماجرای میوه های قاچاق نیز گفت: محمودی یک نفر است اما 1400 واحد زیر نظر اوست؛ معلوم است که نمی تواند همه واحدها را کنترل کند و همه بارها را زیر و رو کند ضمن اینکه بازرسی مستقر در میدان به صورت مستمر کشفیات دارد.
به گفته وی، با این تعداد بسیار محدود بازرسان و با بودجه بسیار بسیار نازل چگونه می توان میادین فروش را بازرسی و کنترل کرد؟ مجلس هم به جای افزایش بودجه نظارت از میزان آن می کاهد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *