صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آغاز حرکت تهران به سوی شهر کم کربن

۲۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۰:۱۰:۰۱
کد خبر: ۱۴۸۲۴۷
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: باید سهم سوخت های فسیلی را در حمل و نقل شهری کاهش داده و انرژی های پاک را جایگزین آنها کنیم.
به گزارش گروه جامعه ،مهندس سید جعفر تشکری هاشمی افزود: تهران در مراحل ابتدایی حرکت به سوی «شهر کم کربن» قرار دارد و امیدواریم روزی فرا برسد که تنها از انرژی‌های پاک و تجدید پذیر در حمل و نقل شهری این کلان شهر استفاده کنیم.

وی با اشاره به اینکه هدف از جایگزینی انرژی‌های پاک، به حداقل رساندن آلودگی هوا و گازهای گلخانه‌ای است، اظهار کرد: البته در این خصوص، شرایط آب و هوایی، موقعیت جغرافیایی و بازار عرضه و تقاضای انرژی و هزینه‌های تأمین آن نیز مؤثر است.

مهندس تشکری هاشمی با بیان اینکه تبدیل تهران به «شهر کم کربن»، نیاز به تغییرات اساسی در بخش‌های مختلف دارد، تصریح کرد: با این وجود، چشم انداز مثبتی را برای شروع این تغییرات و رسیدن به هدف شهری با کمترین کربن، ترسیم کرده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه ظرفیت و کارآمدی بالقوه انرژی‌های پاک، این امکان را فراهم می‌کند که بخش قابل توجهی از نیازمان را از طریق این انرژی‌ها تأمین کنیم، اظهار کرد: بهره گیری از انرژی‌های پاک، مصرف سوخت‌های فسیلی را به میزان قابل توجهی کاهش خواهد داد که این امر، آثار و پیآمدهای اقتصادی مثبتی را در بر خواهد داشت.

مهندس تشکری هاشمی با بیان اینکه کاهش هزینه‌های درمانی ناشی از آلودگی هوا، یکی از اثرات پنهان جایگزینی انرژی‌های پاک است، تصریح کرد: تهران در استفاده از انرژی‌های پاک در کشور پیشگام است و به این منظور، علاوه بر کاهش مصرف انرژی در ناوگان حمل و نقل شهری، استفاده از انرژی‌های تجدید پذیر را نیز در ناوگان آغاز کرده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه در بحث جایگزینی انرژی‌های پاک، تجارب کشورهای موفق جهان را مد نظر قرار داده‌ایم تا زود‌تر به اهداف مورد نظر دست یابیم، اظهار کرد: البته چند کشور آسیایی نیز تجربه موفقی در زمینه استفاده از انرژی‌های تجدید پذیر داشته‌اند.

مهندس تشکری هاشمی با بیان اینکه کشور پیشرفته‌ای همچون ژاپن تصمیم دارد تا ۲۵ سال دیگر در استان فوکوشیما، تمام انرژی‌ها از جمله سوخت تمامی وسایل نقلیه را به انرژی‌های تجدید پذیر تبدیل کند، تصریح کرد: علاوه بر این، کشور در حال توسعه‌ای همچون اندونزی نیز در نظر دارد تا ۱۰ سال دیگر در جزیره سومبا، خودروهایی که با انرژی‌های تجدید پذیر کار می‌کنند را جایگزین همه خودروهایی کند که از سوخت‌های فسیلی استفاده می کند.

وی در پایان با تأکید بر اینکه قدم اول و البته مهم‌ترین اقدام برای آغاز این پروژه، پذیرش این موضوع مهم توسط مردم و مسئولان است، خاطرنشان کرد: جایگزینی انرژی‌های تجدید پذیر، گر چه در کوتاه مدت، پر هزینه به نظر می‌رسند اما در طولانی مدت، هزینه شخصی افراد و هزینه‌های جمعی جامعه را به شدت کاهش داده و کیفیت زندگی را به شدت افزایش می‌دهند.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *