صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

10 میلیون فرصت با احیای صنعت کشتی سازی شغلی در "هند"

۰۷ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۹:۰۱
کد خبر: ۱۴۸۰۴۹
دسته بندی‌: بین‌الملل- جهان ، عمومی
هند در نظر دارد با احیای صنعت کشتی سازی این کشور و رونق به بخش حمل و نقل دریایی، زمینه ایجاد 10 میلیون شغل به طور مستقیم و غیر مستقیم دراین صنعت را فراهم کند.
به گزارش سرویس بین الملل  صنعت کشتی سازی به عنوان یکی از صنایع مادر دارای مزیت های فراوانی از جمله نرخ اشتغالزایی مستقیم و غیر مستقیم می باشد. به طوریکه گفته می شود به ازاء هر یک نفر که به طور مستقیم در این صنعت شاغل می شوند، 5 نفر در صنایع وابسته مشغول به کار خواهند شد.

اهمیت این موضوع برای کشورهای درحال توسعه که دارای هرم سنی جوان هستند و نرخ بیکاری بالایی دارند دوچندان خواهد بود. از این رو دولت ها در کشورهای مطرح در حوزه کشتی سازی حمایت های متنوعی از این صنعت می کنند.

مقامات کشتیرانی هند در نظر دارند برای دستیابی به این هدف بزرگ در نخستین مرحله با برگزاری نشست بین المللی هند در ماه آینده میلادی در بمبئی و دعوت از کارشناسان و سرمایه گذاری داخلی و خارجی ،12 میلیارد دلار قرارداد در زمینه کشتی سازی منعقد کنند.

انتظار می رود که بیش از 2 هزار نفر از جمله مقامات ارشد دولتی، سیاست گذاران ، دست اندرکاران و کارشناسان صنعت کشتی سازی کشورهای مختلف در گردهمایی نشست عالی دریایی هند-2016 به منظور بررسی ظرفیت های تجاری صنعت کشتی سازی هند شرکت کنند.

کارشناسان معتقدند که هدف هند از تشکیل این نشست توسعه بنادر و خط ساحلی این کشور و افزایش استاندارد آنها به سطح بین المللی می باشد .

"نارندرا مودی" نخست وزیر هند این نشست سه روزه را در مرکز نمایشگاههای بمبئی افتتاح می کند.

از سروزیران همه 13 ایالت ساحلی هند برای شرکت در این گردهمایی بین المللی دعوت شده است.

فدراسیون اتاق های بازرگانی و صنعت هند (فیکی) و کنفدراسیون صنایع هند (سی.آی.آی.) در برگزاری این نشست همکاری می کنند .
 
وزیر حمل و نقل و کشتیرانی هند روز شنبه درگفت وگو با خبرنگاران افزود:دولت در نظر دارد با برگزاری این نشست بین المللی دریایی برای ایجاد چهار میلیون فرصت شغلی به طور مستقیم و 6 میلیون فرصت شغلی به صورت غیر مستقیم تلاش کند.

نیتین گادکاری توسعه آبراه ها را برای کاهش هزینه تولید کالاها ضروری دانست و تصریح کرد هزینه های لجستیکی از موانع مهم تقویت بخش تولید است .

وی هزینه لجستیکی در هند را 18 درصد ذکر کرد و خاطرنشان کرد این هزینه ها در چین 8 الی 10 درصد و در کشورهای اروپایی 10 الی 12 درصد می باشد.

وزیر حمل و نقل و کشتیرانی هند گفت که توسعه آبراه ها و بنادر منجر به کاهش هزینه لجستیکی تولید انواع کالاها و افزایش ارزش صادرات می شود.

وی خاطرنشان کرد:وزارت کشتیرانی در نظر دارد افزایش حمل کالا و مسافر از طریق آبراه ها را از 5 درصد به 30 درصد در 15 سال آینده افزایش دهد.

گادکری گفت:برگزاری نشست عالی دریایی هند-2016 باعث افزایش سرمایه گذاری دریایی و افزایش تولید ناخالص ملی در 2 سال آینده را هموار می کند.

وی خاطرنشان کرد وزارت کشتیرانی هند انتظار دارد که قراردادهایی به ارزش بیش از 12 میلیارد دلار در این نشست امضا شود.
 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *