شرایط نگهداری ماهی قرمز
به گزارش گروه اقتصاد ، قاجاری با بیان اینکه ظروف نگهداری ماهیان قرمز نباید سربسته یا با دریچههای تنگ و باریک باشد، گفت: از آنجا که ماهی قرمز به سطح اکسیژن بالایی برای تنفس و ادامه حیات نیاز دارد توصیه میشود مردم از ظروفی که پارچی یا کوزهای شکل هستند استفاده نکنند و ماهی قرمز را در ظروف با دریچه بازتر نگهداری کنند.
همچنین میزان آبی که برای این ماهی در نظر گرفته میشود باید نسبت به اندازه ماهی تغییر کند؛ بهگونهای که به ازای هر سانتیمتر طول ماهی قرمز یک لیتر آب نیاز است و تقریبا یک ماهی قرمز به اندازه معمولی (دو تا سه سانتیمتری) به دو تا دو و نیم لیتر آب نیاز دارد و اگر مردم از آب شهری برای ماهی استفاده میکنند باید ابتدا آن را 24 ساعت بدون ماهی نگهداری کنند.
وی اظهار کرد: برای تغذیه این ماهی حداکثر روزی یک وعده غذا آن هم به اندازه لازم کفایت میکند و اگر بیش از اندازه غذا به ماهی داده شود و در تنگ ماهی تهنشین شود باعث بروز بیماریهای قارچی برای این نوع آبزی میشود.
مدیرکل دفتر بهداشت و مبارزه با بیماریهای آبزیان سازمان دامپزشکی تصریح کرد: ماهی قرمز وسیله اسباببازی کودکان نیست و به والدین توصیه میشود حتیالامکان از دست زدن کودکان به ماهی خودداری کنند، چراکه باعث ریختن فلسهای ماهی و بروز بیماری میشود.
قاجاری اعلام کرد: ماهی قرمز اگر در شرایط معمولی از نظر بهداشتی نگهداری شود شش تا هشت سال عمر میکند و مردم به جای دور انداختن این موضوع یا آن را در خانه خود نگهداری کنند و یا آنها را به مراکزی که شهرداریها مانند پارکهای آبی معرفی میکنند تحویل دهند و به طور جد از رهاسازی ماهی در منابع آبی مانند رودخانه خودداری کنند.
وی در پایان گفت: هنگامی که ماهی تلف میشود مانند دیگر انواع آبزیان رهاسازی آنها در معابر عمومی درست نیست و از مردم میخواهیم آنها را در عمق 20 سانتیمتری و به روش معمولی دفن کنند.
انتهای پیام/