صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

هنوز تصمیمی برای حضور در انتخابات ندارم/ باید از تجربه بزرگان استفاده شود

۱۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۱:۰۱
کد خبر: ۱۴۶۶۷۶
دسته بندی‌: ورزشی ، رزمی
سرپرست فدراسیون کاراته معتقد است رییس بعدی فدراسیون باید از تمام ظرفیت های موجود این رشته استفاده کند.
حسن طباطبایی سرپرست فدراسیون کاراته در گفت و گو با خبرنگار گروه ورزشی اظهار داشت: طی روزهای گذشته مطلبی مبنی بر ثبت نام خود در انتخابات کاراته خواندم.واقعا نمی‌دانم این خبر از کجا آمده چون تا این لحظه نه تصمیمی برای ثبت‌نام در انتخابات فدراسیون کاراته دارم و نه این کار را انجام دادم.

وی افزود: از همان ابتدا قرار بود برای برگزاری مجمع و انتخابات به فدراسیون کاراته بیایم و تا این لحظه هیچ تصمیمی در خصوص ثبت نام برای ریاست فدراسیو کاراته نگرفتم.

طباطبایی در ادامه گفت:اگر بخواهم در انتخابات کاراته شرکت کنم قطعا این موضوع را اطلاع رسانی می کنم.طبق آئین‌نامه حتما لزومی برای استعفای من از سرپرستی وجود ندارد و می توانم در انتخابات حضور داشته باشم اما فعلا چیزی مشخص نیست.

سرپرست فدراسیون کاراته در پاسخ به این سئوال که آیا عده ای از برگان کاراته از او درخواست کرده اند که در انتخابات حضور پیدا کند،عنوان کرد: بزرگان ، پیشکسوتان و قهرمانان این رشته به من محبت داشتند . من اعتقادم دارم در کاراته نیازمند همدلی ، انسجام و حضور یک مدیر استراتژیک که از زوایای مخالف به این رشته نگاه کند، هستیم.

وی ادامه داد: عدم ثبات مدیریت وعدم استفاده مناسب از تمام ظرفیت‌های کاراته مشکل اصلی این رشته است. ما برای برگزاری لیگ، اردوهای تیم ملی و اهداف اولیه، امکانات سخت‌افزاری را نداریم. همیشه بخشی از خانواده بزرگ کاراته بیرون از فدراسیون بودند و از ظرفیت‌های همه استفاده نشده است و به دلایل مختلف دلخوری‌های زیادی وجود دارد.

وی با بیان این مطلب که کاراته نیازمند حضور مدیری است که از خانواده کاراته دلجویی و همه بزرگان را سریک میز بنشاند،افزود: باید از تجربیات این بزرگان استفاده شود تا کاراته با این پتانسیل بالا در بخش قهرمانی و همگانی شرایط را توسعه بدهد. کاراته با این ظرفیت امکان تبدیل به یک فدراسیون الگو را دارد.‎

وی با بیان این مطلب که کاراته نیازمند حضور مدیری است که از خانواده کاراته دلجویی و همه بزرگان را سریک میز بنشاند،افزود: باید از تجربیات این بزرگان استفاده شود تا کاراته با این پتانسیل بالا در بخش قهرمانی و همگانی شرایط را توسعه بدهد. کاراته با این ظرفیت امکان تبدیل به یک فدراسیون الگو را دارد.

طباطبایی در پاسخ به سوال خبرنگاری که با توجه به تغییر و تحولات انجام شده در فدراسیون به نظر می‌رسد قصد حضور در انتخابات را دارد، گفت: می‌شود بگویید دقیقا من چه تغییر و تحولاتی انجام دادم؟ من فقط در کمیته فنی تغییراتی داشتم. در گذشته با توجه به اینکه سمندر خودش از خانواده کاراته بود، ریاست کمیته فنی را نیز برعهده داشت اما من با توجه به اینکه نمی‌دانستم کاراته چه چیزی هست آقامیر را به خاطر بزرگتر بودن از من به عنوان رئیس کمیته فنی انتخاب کردم.
وی ادامه داد: همان تصمیمی که سمندر قصد انجام آن را داشت را من تفویض به آقامیر کردم و غیر از آن چه تغییری انجام دادم.ضمن اینکه اساسا کمیته فنی رایی در مجمع ندارد و برای انتخابات من تغییرات گسترده‌ای در فدراسیون نمی‌بینم و این مسئله از اعضا مجمع قابل مشاهده است.
طباطبایی در خصوص مقایسه مدیر کاراته‌ای با مدیری غیر از خانواده کاراته برای اداره فدراسیون گفت: از جمله مشکلات کاراته نوع انتخاب است . من نهمین مدیری هستم که در دهه گذشته در کاراته حضور داشتم و این نشان دهنده این است که مجمع باید در نوع انتخاب خود دقت بیشتری کند.
وی ادامه داد: مدیری که نتواند ثبات مدیریتی خود را تضمین کند چگونه می‌تواند یک خانواده بزرگ و عظیم را اداره کند. به نظر من ما در کاراته نیازمند مدیری هستیم که اول ثبات را برای خود ایجاد کند و بعد به طبع آن می‌توانیم ثبات، آرامش و برنامه‌های بلند مدت را ببینیم.
سرپرست فدراسیون کاراته در پاسخ به این سوال که حضور و یا حمایت محسن آشوری چه تاثیری در احتمال کاندیداتوری او دارد، عنوان کرد: آشوری از دوستان من است و سالیان سال است ایشان را در کاراته می‌شناسم و من با او در خصوص موضعات کاراته صحبت کردم اما در خصوص انتخابات صحبتی نکردم. وظیفه من برگزاری بی‌طرفانه انتخابات کاراته است برای اینکه انتخاب درستی برای کاراته داشته باشیم.‎
طباطبایی در پاسخ به این سوال که تا پایان مسئولیت او در کاراته احتمال صاحب‌خانه شدن این رشته وجود دارد، گفت: اعتقادم این است ورزش اصیل و با قدمت 50 ساله نیازمند یک مکان مناسب است. نداشتن خانه کاراته مشکل بزرگی برای این رشته است و از روز اول تلاش زیادی برای حل این موضوع کردم و جلسات زیادی با مدیرعامل شرکت توسعه و تجهیز امکان ورزشی داشتم و حتی در یک جلسه با گرشاسبی مشکل نبود خانه کاراته را توضیح دادم.

وی ادامه داد: دوران سرپرستی معمولا دوران کوتاهی است و من نیز حقیقتا به دنبال ساخت خانه کاراته در این مدت نبودم و به دنبال گرفتن یک سالن آماده برای این رشته بودم. فردا هم یک جلسه و مذاکره برای گرفتن یک مجموعه ورزشی دیگر دارم تا این حق مسلم کاراته را احیا کنم و امیدوارم این اتفاق بیفتد.

 انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *