صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کتاب «آینده پژوهی انقلاب اسلامی» به قلم علی دارابی منتشر شد

۱۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۳:۵۰:۰۱
کد خبر: ۱۴۶۶۳۶
کتاب «آینده پژوهی انقلاب اسلامی، بیم‌ها و امید‌ها» جدید‌ترین اثر علی دارابی توسط انتشارات امیر کبیر منتشر شد.
به گزارش گروه فرهنگی ، کتاب «آینده پژوهی انقلاب اسلامی، بیم‌ها و امید‌ها» جدید‌ترین اثر علی دارابی توسط انتشارات امیر کبیر منتشر شد.
 
 
به لحاظ سازماندهی، کتاب حاضر مشتمل بر یک دیباچه و ٧ فصل که هر کدام دارای چندین بخش بوده و نیز نتیجه گیری، فهرست منابع و مأخذ و ضمایم مورد استفاده در پژوهش می‌باشد.
 
فصل اول به بیان مفاهیم، ادبیات و کلیات آینده نگری و آینده پژوهی اختصاص دارد. در فصل دوم: به اهمیت و جایگاه آینده پژوهی در جهان بینی اسلامی با تاکید بر دیدگاه‌های امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری پرداخته می‌شود.
 
در فصل سوم به بررسی تحولات جهان در ٣٠ تا ۵٠ سال پیش رو و تاثیرات آن بر جامعه ایرانی تمرکز دارد. در فصل چهارم: چرایی پیدایش، دستاورد‌ها و چالش‌های انقلاب اسلامی مورد واکاوی قرار می‌گیرد.
 
فصل پنجم کتاب به مبحث ارتباطات و رسانه‌ها اختصاص دارد، در این فصل به کار ویژه و نقش‌های مهم رسانه‌ها و ابعاد مختلف عصر رسانه توجه شده و با تمحض بحث در حوزه رادیو و تلویزیون به اهمیت و نقش رسانه ملی در آینده تحولات ایران و جهان پرداخته شده است. حوزه فرهنگ و جامعه و مباحث بنیادین آن مبحث فصل ششم را تشکیل می‌دهد. جنگ نرم، عرفان‌های انحرافی، خلقیات ما ایرانیان، مسائل مربوط به جمعیت، آسیب‌های اجتماعی، تولید علم و... از موضوعاتی مورد بحث در این فصل بشمار می‌آیند و بالاخره فصل هفتم: به بحث سیاست و بازنمودهای داخلی و خارجی آن اختصاص دارد و در خاتمه جمع بندی و رهیافت‌های پژوهشی ارائه شده است.
 
پایان بخش کتاب ٣ ضمیمه می‌باشد که یکی از آن‌ها اختصاص دارد به مهم‌ترین مسائل کنونی و آینده ایران مبتنی بر اقتراح و پرسش از صاحبنظران و در در ضمیمه دیگر از واژگان و اصطلاحات بنیادی و نیز فرهنگ اسامی صاحبنظرانی که درکتاب از آن‌ها نام برده شده صحبت به میان آمده است.
 
این کتاب در ٣۶٨ صفحه، ٧ فصل و ٣ ضمیمه به زیور طبع آراسته شده است.
 
انتهای پیام/و


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *