صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سوئیفت به کمک خدمات بانکی بین "ایران و افغانستان" آمد

۱۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۶:۰۱
کد خبر: ۱۴۶۵۰۷
دسته بندی‌: بین‌الملل- جهان ، عمومی
مدیرعامل یک بانک افغانستانی گفت که پس از لغو تحریم‌ها علیه ایران و اجرای برنامه جامع اقدام مشترک خدمات بانکی بین ایران و افغانستان از طریق "سوئیفت" امکان پذیر است و در حال حاضر ارتباط با بانک‌های ایرانی از این طریق صورت می‌گیرد.
به گزارش سرویس بین الملل مدیرعامل یک بانک افغانستانی گفت که پس از لغو تحریم‌ها علیه ایران و اجرای برنامه جامع اقدام مشترک خدمات بانکی بین ایران و افغانستان از طریق "سوئیفت" امکان پذیر است و در حال حاضر ارتباط با بانک‌های ایرانی از این طریق صورت می‌گیرد.
 
"داود مهدیان" مدیرعامل «آرین بانک» افزود: شعبه‌های این بانک در کابل و هرات پس از اجرایی شدن برجام مانعی در راه استفاده از خدمات بانکی و ارتباط با بانک‌های ایرانی از طریق سوئیفت ندارند.
 
سوئیفت «swift» یک انجمن ارتباط مالی بین بانکی بین المللی است که از حروف اول عبارت «The Society For Worldwide Interbank Financial Telecommunication» تشکیل شده و مرکز اصلی این شبکه در کشور بلژیک است و طبق قوانین آن کشور عمل می‌کند و کشورهای آمریکا، هلند، انگلیس و هنگ کنگ به عنوان مراکز پشتیبان اعضای سوئیفت هستند.
 
این شبکه بانکی مهمترین و مطمئن‌ترین موسسه جهانی در نقل و انتقال بین بانکی به حساب می آید و علاوه بر سرعت و کاهش هزینه‌های نقل انتقالات و سایر امور بانکی، دارای امنیت بالایی بوده و از زمان شروع به کار خود در سال 1973 میلادی باوجود رد و بدل شدن میلیاردها پیام در سال، دارای اشتباه و یا پیام مفقودی نبوده است.
 
همزمان با اجرایی شدن برنامه اجرایی اقدام مشترک میان ایران و کشورهای 1+5 تحت عنوان «برجام» با هدف کاهش برخی از فعالیت‌های هسته‌ای ایران و لغو تحریم‌های بین المللی که از 26 دی ماه گذشته آغاز شد، تحریم‌های بانکی از جمله محدودیت‌های ارتباط بین بانکی از طریق سوئیفت از میان برداشته شد.
 
ایران و کشورهای گروه 1+5 شامل انگلیس، آمریکا، روسیه، فرانسه و چین 5 عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل و آلمان روز 23 تیرماه سال 1394 به توافق تاریخی هسته‌ای دست یافتند و شورای حکام آژانس بین المللی در نشست 24 آذرماه گذشته 12مصوبه خود علیه ایران را لغو کرد و پرونده هسته‌ای ایران را بست.
 
/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *