صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پرنده دو زیستی که موجب افزایش اشراف اطلاعاتی ایران در خلیج فارس می شود

۲۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۰:۰۱
کد خبر: ۱۴۵۶۸۰
دسته بندی‌: سیاست ، دفاعی و مقاومت
با ساخته شدن پرنده دو زیست، جمهوری اسلامی ایران پس از آمریکا، روسیه، آلمان و محصولات مشابه تولیدی درکشورهای دیگر مانند چین، به فناوری طراحی و ساخت این پرنده های دریایی دست یافته است.
-گروه سیاسی: ایران کشوری با دو هزارکیلومتر مرز آبی در جنوب، 600 کیلومتر مرز آبی در جزایر جنوبی و 700کیلومتر مرز آبی در شمال و دریای مازندران است، چنین جغرافیایی برای انجام عملیات های مختلف مانند مرزبانی، گشت دریایی، تصویربرداری از مرزها و ... نیازمند محصولاتی مختلف است که یکی از آن ها پرنده ای دارای قابلیت نشست و برخاست ازسطح آب است.

با ساخته شدن پرنده دو زیست، جمهوری اسلامی ایران پس از آمریکا، روسیه، آلمان و محصولات مشابه تولیدی درکشورهای دیگر مانند چین، به فناوری طراحی و ساخت این پرنده های دریایی دست یافته است.

سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، هفته گذشته و در مراسم پرواز این هواپیما گفته بود: این پرنده دو زیست درحمل ادوات و تجهیزات مورد نیاز برای ماموریت هایی مانند شناسایی، عکسبرداری و غیره در محیط های آبی و خاکی، گشت های دریایی برای مبارزه با قاچاق کالا و توقیف شناورهای متخلف، نظارت، بازرسی و دسترسی به سکوها و خطوط لوله های نفت در دریاها و دریاچه ها و نیز جا به جایی غواصان به محل های ماموریت آنان، عملیات های امداد و نجات در محیط های آبی و خاکی و انجام تحقیقات زیست محیطی برای نمونه برداری از آب ها، کنترل حرکت جانداران، حمل بار، اطفا حریق و استفاده های شخصی و تفریحی و نیز تاکسی هوایی قابل استفاده است.

 پرنده دو زيست ايراني ۲۵۷ کيلومتر بر ساعت سرعت و ۲۵۰ اسب بخار توان دارد.  طول این پرنده دو زيست بيش از هشت متر و ارتفاع آن سه متر و۱۷ سانتي متر است.

سردار فدوی فرمانده نیروی دریایی سپاه هم در مراسم الحاق پرنده دو زیست به یگان های عملیاتی سپاه در بندرعباس گفته بود: بکارگیری پرنده‌های دوزیست با قابلیت‌های اطلاعاتی، امدادی و عملیاتی از جمله ظرفیت هایی است که امروز از مرحله مختلف گذشته و با بومی سازی این تکنولوژی به تولید انبوه خواهد رسید.

فدوی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به قدرتی که مبتنی بر اشراف اطلاعاتی و پیش بینی تهدیدات در حوزه دریایی و دفاع از جغرافیای خلیج فارس و تنگه هرمز شکل گرفته است، گفت: اگر امروز کشوری به فکر مقابله نظامی با جمهوری اسلامی ایران باشد یا دنبال راهی برای خودکشی و نابودی می‌گردد و یا دچار جنون، مستی و یا زوال عقل شده است.

اکنون با اضافه شدن این پرنده دو زیست به یگان های دریایی نیروهای مسلح ایران، امنیت آبهای سرزمینی کشورمان در خلیج فارس چندبرابر خواهد شد. حال آنکه دستگیری دو فروند شناور نظامی آمریکایی در نزدیکی جزیره فارسی توسط نیروهای دریایی سپاه پاسداران، این امنیت را برای مردم جهان به اثبات رسانده بود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *