صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بزرگترين نيروگاه كشور، به بورس مي رود

۱۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۷:۳۰:۰۱
کد خبر: ۱۴۵۵۶۳
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
مديرعامل نيروگاه دماوند از عرضه سهام اين نيروگاه در بورس اوراق بهادار خبر داد و گفت: اين نيروگاه با ظرفيت 2860 مگاوات، اكنون سهمي نزديك به 5 درصد را در توليد برق پيك شبكه به عهده دارد و سهام آن سال آينده در بازار بورس عرضه خواهد شد.
به گزارش گروه اقتصاد ، مديرعامل نيروگاه به بيان مشخصاتي اين مجموعه توليد برق پرداخت و گفت: اين نيروگاه در زميني به مساحت 193 هكتار و در دو فاز گاز و بخار سيكل تركيبي ساخته شده و با داشتن 12 واحد گازي و 6 واحد بخار، ظرفيت اسمي توليد 2850 مگاوات برق را دارد.

جمال الدين عزيزي با اشاره به اين كه 3.92 درصد از توليد برق شبكه سراسري به اين نيروگاه اختصاص دارد، افزود: اين درحالي است كه نزديك به 5 درصد از برق توليدي كشور در ساعت هاي پيك به اين نيروگاه تعلق دارد كه نشان از اهميت اين مجموعه بزرگ در حفظ و پايداري شبكه سراسري برق كشور دارد.

وي با اشاره به اين كه سهام كل اين شركت 460 ميليون سهم است، تاكيد كرد: 99.9 درصد از اين ميزان سهام متعلق به بانك دي است و ساير مجموعه ها، هركدام يكهزار سهم از اين شركت را در اختيار دارند.

عزيزي ياداور شد: در مجموع تعداد سهام ترجيحي واگذار شده به كاركنان نيز 487 هزار و 42 سهم است.

مديرعامل شركت مديريت توليد برق دماوند سپس به بيان چالش هاي كنوني نيروگاه پرداخت و گفت: در حال حاضر كمبود آب به عنوان مهمترين چالش نيروگاه محسوب مي شود كه به منظور رفع اين مشكل، اجراي سيستم خنك كننده هواي ورودي به كمپرسور توربين گاز به منظور افزايش توليد برق و طرح انتقال آب از سد ماملو به نيروگاه دردست اجراست.

وي همچنين به لزوم شفاف سازي قيمت برق اشاره كرد و خاطرنشان ساخت: در مجموع نيروگاه ها به دو شيوه برق خود را به فروش مي رسانند.

عزيزي ادامه داد: در شيوه نخست نيروگاه هايي كه توسط سرمايه گذاران خصوصي و به شيوه هاي "BOO" و"BOT" احداث شده اند، برق خود را به صورت تضميني به وزارت نيرو مي فروشند.

وي گفت: دسته دوم نيروگاه هايي هستند كه در بازار برق حضور دارند و بابت آمادگي ابراز شده و ميزان فروشي به شبكه، كسب درآمد مي كنند.
 
وي همچنين معاملات در بورس انرژي را نيز نيازمند تحول دانست و خاطرنشان ساخت: نحوه معاملات در اين بازار بايد به گونه اي باشد كه كشف قيمت به صورت واقعي اتفاق بيافتد.

مديرعامل شركت مديريت توليد برق دماوند همچنين در خصوص افزايش سرمايه شركت نيز گفت: برنامه ريزي ها براي افزايش سرمايه شركت در سال آينده و از محل سود انباشته صورت گرفته است.
 
انتهای پیام /


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *