صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

باراندازهای میوه‌های قاچاق در اطراف تهران/ کامیون‌های پلمپ را وزن می‌کنیم

۱۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۸:۴۹
کد خبر: ۱۴۵۰۸۶
مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران با بیان اینکه باراندازهای میوه‌های قاچاق در اطراف تهران هستند گفت: ما در میدان مرکزی فقط کامیون‌ها را وزن کرده و برگه باسکول می‌دهیم و داخل آن را نمی‌توانیم باز کنیم.

به گزارش گروه جامعه ، عبدالحسین رحیمی با بیان اینکه 200 بازار میوه و تره‌بار در سطح شهر تهران خدمات کشاورزی ارائه می‌کنند، اظهار کرد: هر ساله این میادین میوه و تره‌بار را در تهران افزایش می‌دهیم.

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران با تأکید بر این موضوع که در شب عید مشکلی از لحاظ کمیت محصولات نداریم، افزود: محصولات داخلی هستند و آنها را شب عید توزیع می‌‌کنیم.

به گفته رحیمی قیمت محصولات در میادین میوه و تره‌بار 40 درصد پایین‌تر از بازار است.

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه 40 جایگاه در میادین ایجاد کرده‌ایم و به صورت رایگان در اختیار ستاد تنظیم بازار قرار داده‌ایم گفت: نمایندگان ستاد تنظیم بازار در این جایگاه مستقر و محصولات تنطیم بازار را در اختیار مردم قرار می‌دهند.

رحیمی با بیان اینکه 20 جایگاه نیز برای تک‌محصولی‌ها در نظر گرفته‌ایم گفت:‌ تولید‌کنندگان در استان‌ها وجود دارند که نمی‌توانند غرفه اجاره کنند و محصولاتی دارند که می‌توانند آنها را حداکثر 2 ماه ارائه کنند به آنها غرفی داده تا با قیمت پایین‌تر و با کیفیت بالا محصولات خود را عرضه کنند چرا که دیگر واسطه‌ای وجود ندارد و باید قیمت‌ها را پایین‌تر دهند.

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران درباره برنامه‌های 13 فروردین روز طبیعت گفت: در این روز 22 جایگاه در نظر گرفته و اقلام ضروری را توزیع می‌کنیم.

وی با بیان اینکه از 22 اسفند ماه از ساعت 7:30 تا 21 بازارها به صورت یکسره باز هستند گفت:‌به جز روز شهادت حضرت زهرا بازارها تعطیل است تا پایان اسفند میادین باز هستند.

رحیمی در مورد برنامه‌های میادین در ایام عید گفت: روز اول و دوم فروردین تعطیل و روز سوم و چهارم 15 میدان از ساعت 8:30 تا 13 باز و از 5 تا 12 فروردین تمامی میادین از ساعت 8 تا 13 بعداز ظهر باز هستند.

وی درباره میدان مرکزی میوه‌و تره‌بار شهر تهران گفت:‌ مالکیت این میدان با شهرداری تهران است و حجره‌های آن به صورت سرقفلی واگذار شده است و اصناف بر اساس قانون نظام صنفی عمل می‌کنند و شهرداری به عنوان شهردار این بخش در بخش نظافت‌ رفت و روب و غیره عمل می‌کند.

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران در مورد میوه‌های قاچاق در بازارها گفت:‌اینکه چه میوه‌ای وارد می‌شود ما دخالتی نداریم. اینکه کالایی قاچاق است با ما نیست اداره تعزیرات به جد وارد شده است.

رحیمی در ادامه گفت:‌ اکیپ‌های را در میدان مرکزی تشکیل شده است که تک ‌تک حجره‌ها برا بررسی می‌کند و تا کنون فقط چند قلم محموله قاچاق کشف کرده‌اند که زیاد نبوده است.

به گفته مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران میدان مرکزی بارانداز میوه‌های قاچاق نیست باراندازها بیرون شهر هستند و باید در مبادی ورودی کنترل شود این که بر روی میدان مرکزی زوم شود ما را از اصل مسئله دور می‌کندو باراندازها در شعاع دورتری از تهران هستند.

وی تأکید کرد: اگر یک محصول کشاورزی قاچاق در میادین ما توزیع شود رئیس بازار در جا عزل می‌شود. و اگر کالای خارجی در بازارها دیدید ما باید پاسخگو باشیم.

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران ادامه داد: فقط در بازارهای ما 4 قلم میوه خارجی توزیع می‌شود آن هم نارگیل، آناناس، موز و انبه است که با ثبت سفارش و مجوز رسمی وارد کشور می‌شود و ما نیز آن را قانونی وارد کشور می‌کنیم.

رحیمی از وزن کردن کامیون ها خبر داد و گفت:‌ یک کامیون وارد می‌شود پلمب است و ما آن را وزن می‌‌کنیم و برگه باسکول می‌دهیم اینکه داخل آن چه چیزی است باید بازرسی صنعت و معدن به روز کند در اختیار ما نیست.

وی همچنین در بخش دیگر سخنانش در مورد میوه‌های دست‌چین در میادین میوه و تره‌بار مطرح کرد:‌ در گذشته بالای میوه درج کلمه دست‌چین بود اما اجازه دست‌چین به مشتری داده نیم‌شود اما حالا علاوه به کلمه دست‌چین نوشته‌ایم دست‌چین توسط مشتری او از دیروز این دست‌چین به 200 غرفه اعلام کرده‌آیم و اگر به این موضوع تمکین نکند حتما برخورد می‌شود.

رحیمی در ادامه گفت:‌ البته نایلون میوه‌های دست‌چین را هم سبز رنگ کرده‌آیم و در آینده نیز در بالای این غرفه‌ها بنرهایی نصب کرده که متمایز شود و باید آرام آرام در این زمینه فرهنگ‌سازی شود.

وی همچنین درباره بازارهای مشارکتی گفت: احداث بازارهای مشارکتی را متوقف کرده‌ایم و با یک فرمول جدید در حال طراحی هستیم تا مشکلات گذشته برطرف شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *