صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کاهش ۳۳ درصدی ورودی زندانیان در استان مازندران

۱۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۳:۴۷:۰۱
کد خبر: ۱۴۴۷۷۵
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی استان مازندران از کاهش ۳۳ درصدی ورودی و کاهش ۱۱ درصدی موجودی زندانیان و همچنین کاهش بازگشت زندانیان در استان خبر داد.
به گزارش گروه گروه حقوقی و قضایی به نقل از روابط عمومی زندانها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان مازندران «علی اکبر غفاریان مسلمی» اظهار کرد: در مازندران شاهد کاهش ۳۳درصدی ورودی زندانیان و کاهش ۱۱ درصدی موجودی زندانیان بودیم که اینها در راستای کاهش جمعیت کیفری انجام شد.

مدیرکل زندانها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان مازندران یکی از مهم ترین دلایل کاهش جمعیت کیفری را اعمال مجازات های جایگزین حبس در سطح استان عنوان کرد و گفت: قضات در شهرهای استان مازندران از مجازات های جایگزین حبس و مجازات های تعلیقی استفاده می کنند که این امر در کاهش جمعیت کیفری تاثیر بسزایی دارد.

محرومیت های اجتماعی نیز از دیگر عوامل کاهش موجودی زندانیان بود که غفاریان به آن اشاره کرد و افزود: یکی از راه های مجازات جایگزین حبس، محرومیت های اجتماعی است.

وی ادامه داد: محرومیت های اجتماعی محکومیتی است که محکوم علیه را از برخی حقوق اجتماعی محروم می کند و این محرومیت نیز به نوعی تنبیه مجرمان است و با این روش شاهد کاهش جمعیت کیفری خواهیم بود.

بازگشت هفت درصدی زندانیان در مازندران

مدیر کل زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی استان مازندران با بیان اینکه میزان بازگشت زندانیان در دنیا و کشور ۱۵ درصد است، اظهار داشت: این میزان بازگشت در استان مازندران هفت درصد است.

وی دلایل عمده این بازگشت کم زندانیان به زندان در مازندران را وجود ۱۰۶ واحد اشتغال و کارگاه در زندان به منظور حرفه آموزی و اشتغال برشمرد و ادامه داد: مددجویان در این واحدها و کارگاه های اشتغال مشغول فعالیت هستند.

غفاریان مسلمی اضافه کرد : مراقبت های بعد از خروج و اقدامات فرهنگی خوبی در استان انجام می شود که این موارد موجب کاهش بازگشت آنان به زندان شده است.

به گفته وی، مددجویانی که تحت پوشش مراکز بعد از خروج هستند، به آنان وام اشتغال زایی اعطا می شود و با توجه به مشاغل و حرفه ای که در زندان آموخته اند، میزان بازگشت این افراد به جرم کمتر از یک درصد است.

مدیر کل زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی استان مازندران ، استفاده از آزادی مشروط به زندانیان خوش اخلاق، اعطای عفو، آزادی از طریق ستاد دیه و اعطای مرخصی پایان حبس به زندانیان با رفتار خوب و معقول را از دیگر راهکارهای کاهش جمعیت کیفری استان عنوان کرد.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *