صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بانک مرکزی به دنبال اعتماد سازی برای بانک های خارجی

۱۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۹:۰۱
کد خبر: ۱۴۴۵۸۸
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
معاون نظارتی بانک مرکزی از تلاش این بانک برای رفع نگرانی بانک های خارجی برای همکاری با بانک های ایرانی پس از برجام خبر داد.
به گزارش خبرنگار اقتصاد ،حمید تهرانفر معاون نظارتی بانک مرکزی در دومین همایش تجاری و بانکی ایران و اروپا با اشاره به پروژه ایران هراسی اظهار داشت: پروژه ایران هراسی در جریان بوده و اکنون در تلاش هستیم که آن را اصلاح کنیم زیرا این مسئله در زمینه بانکی تأثیرگذار بوده است.
 
وی با اشاره به ضوابط و مقررات مبارزه با پولشویی گفت: در این زمینه ضوابط قانونی وجود دارد که استاندارد آن بالاترین حد است و با استانداردهای جهانی همخوانی دارد و از طرفی از صندوق بین‌المللی پول تقاضا کردیم که در این خصوص نظر خود را اعلام کند و حال صندوق بین المللی گفته که نظر خود را در سال 2018 اعلام خواهد کرد.
 
تهرانفر در ادامه بیان کرد: صندوق بین‌المللی و بانک جهانی مرجعی برای اصلاح نظر هستند که نگرانی از استانداردها در این زمینه برطرف می‌شود و از سوی دیگر در زمینه با مبارزه با پولشویی کمیته‌ای در بانک وزارت اقتصاد وجود دارد که این موضوع را با دقت پیگیری می‌کند.
 
معاون نظارتی بانک مرکزی با بیان اینکه ایجاد روابط بانکی با کشورهای اروپایی به پروسه زمانی نیازمند است، گفت: در مورد تأمین مالی تروریسم در مجلس قانونی تصویب و به شورای نگهبان ارسال شده و از طرفی در این زمینه مقرراتی در کشور داریم به طوری که ساعت‌ها نظام بانکی کشور در این خصوص آموزش دیدند.
 
وی با اشاره به نگرانی اروپایی و آمریکایی‌ها در خصوص پولشویی یادآور شد: بیشترین نگرانی آنها به موضوع پولشویی و تأمین مالی تروریسم بر‌می‌گردد و اکنون پازل دو در حال اجرا است و همواره به دنبال اجرای پازل سه هستیم و بانک‌ها برای اجرای آن خود را علاقمند نشان دادند.
 
تهرانفر در خصوص نظام بانکداری اسلامی تصریح کرد: در خصوص همکاری‌های بانکی به سبب اینکه نظام بانکی کشور بانکداری اسلامی است باید روش‌های جدیدی برای تطبیق پیدا کنیم البته هر چند که مابقی ضوابط را داریم اما از نظر خارجی‌ها ممکن است تفاوت داشته باشد.
 
انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *