صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

لزوم گسترش تعاملات ایران و سوئیس در زمینه حقوق بشر و معاضدت قضایی

۱۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۸:۲۸
کد خبر: ۱۴۳۸۴۸
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
معاون امور بین الملل ستاد حقوق بشر کشورمان در دیدار با مقامات قضایی سوئیس بر گسترش همکاری‌های ایران و سوئیس در موضوع حقوق بشر و تبادل تجربیات در زمینه مدل‌ها و شیوه‌های جایگزین از حبس تاکید کرد.
به گزارش گروه حقوقی و قضایی به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، دکتر کاظم غریب آبادی معاون امور بین الملل ستاد حقوق بشر در دیدار با مقامات قضایی سوئیس بر گسترش همکاری‌های ایران و سوئیس در موضوع حقوق بشر و تبادل تجربیات در زمینه مدل‌ها و شیوه‌های جایگزین از حبس تاکید کرد.

وی با اشاره به روابط بسیار مناسب دو کشور در شرایط فعلی بر ضرورت افزایش تعامل و همکاری های حقوقی و قضایی خصوصا در بحث تبادل زندانیان و معاضدت قضایی میان ایران و سوئیس تاکید کرد.

معاون امور بین الملل ستاد حقوق بشر کشورمان با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران هم اکنون با نزدیک به 40 کشور گفتگو و همکاری های دوجانبه حقوق بشری و قضایی دارد به سابقه خوب دو کشور در برگزاری کارگاه ها و نشست های دوجانبه حقوق بشری اشاره کرده و بر گسترش و انجام هرچه بیشتر گفتگوهای تخصصی در موضوعات مرتبط و تبادل هیئت به منظور انتقال تجربیات تاکید کرد .

در این دیدار رئیس امور حقوق عمومی وزارت دادگستری سوئیس نیز با استقبال از گسترش همکاری های دوجانبه حقوق بشری و قضایی مابین جمهوری اسلامی ایران دستاوردهای ناشی از این همکاری ها میان دو کشور ایران و سوئیس را ارزنده برشمرد و گفت: بدون تردید توسعه این گفتگوها و نشست های دوجانبه و تبادل هیئت ها به ارتقاء سطح حقوق بشر و حقوق شهروندی کمک موثری می کند.

طرف سوئیسی همچنین با اذعان به اینکه اروپا اصلی ترین هدف قاچاقچیان مواد مخدر است، از تلاش های ایران برای مبارزه با قاچاق مواد مخدر تقدیر و تشکر کرد و گفت: از قضا بیشترین تعداد زندانیان ما در سوئیس نیز در ارتباط با مواد مخدر هستند واین معضلی جهانی است که همه کشورها باید برای مبارزه با آن به یکدیگر کمک کنند.

وی همچنین به تشریح سیاست های کشورش در خصوص زندان و زندانیان پرداخت و تصریح کرد:  سوئیس نیز به دنبال راه ها و گزینه های جایگزین از حبس است که از این طریق صدمات اجتماعی ناشی از حبس برای زندانیان و خانواده های آنها را کاهش دهد.

رئیس بخش حقوق عمومی وزارت دادگستری سوئیس و نیز رئیس زندان های این کشور همچنین خواستار بازدید هیئتی ایرانی از زندان های سوئیس شدند.



 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *