تربیت جوانان کارآمد در علوم قرآن و حدیث برای تاثیرگذاری در حوزه و دانشگاه
رئیس موسسه علمی فرهنگی دارالحدیث گفت: پرورش نیروهای کارآمد، جوان و متخصص در حوزه قرآن و حدیث برای تاثیرگذاری در رشتههای علوم انسانی حوزههای علمیه و دانشگاههای کشور هدف اصلی دانشگاه قرآن و حدیث است.
وی از حدیث به عنوان کلید فهم قرآن نام برد و اضافه کرد: تنها راه تفسیر آموزههای دینی قرآن استفاده از احادیث اهل بیت(ع) و برای رسیدن به معارف ناب اهل بیت(ع) راهی جز بهرهگیری از احادیث آنها نیست.
رئیس موسسه علمی فرهنگی دارالحدیث از تکمیل کتاب میزانالحکمه در سال 66 یاد کرد و ادامه داد: این مجموعه سال 74 با ابلاغ پیام پر محتوای رهبر انقلاب اسلامی فعالیت خود را آغاز و در سال 84 به ساختمان جدیدی در استان قم تجهیز شد.
وی محوریت قرآن در پرتو رهنمودهای اهل بیت(ع) را راه اصلی ترویج معارف دینی اسلام برشمرد و تصریح کرد: باید به احادیث نگاه دقیق داشته و ملاکهای علمی و تخصصی را در پژوهشهای خود مورد نظر قرار دهیم.
ریشهری با بیان اینکه خادمان مجموعه دارالحدیث در اعمال عبادی خود دقت بسیاری دارند، مطرح کرد: پرورش نیروهای کارآمد، جوان و متخصص در حوزه قرآن و حدیث برای تاثیرگذاری در رشتههای علوم انسانی حوزههای علمیه و دانشگاههای کشور هدف اصلی دانشگاه قرآن و حدیث است.
وی با تاکید بر اینکه معاونت فرهنگی هنری موسسه دارالحدیث به منظور ترویج آموزههای دینی در میان مخاطبان عام تاسیس شده است، عنوان کرد: تاکنون بیش از سه هزار و 200 دانشجو در این دانشگاه فارغالتحصیل شدهاند و پنج کنگره علمی برگزار شده و 400 اثر در حوزههای مختلف تولید شده است.
ریشهری از فعالیت دو کتابخانه بزرگ تخصصی در حوزه حدیث و تاسیس انتشارات دارالحدیث یاد کرد و افزود: بدنه اجرایی این مجموعه باید به دنبال برنامهریزی برای جبران کاستیها باشند تا بتوانیم در آینده به موفقیتهای گستردهتر برسیم.
وی در پایان سخنان خود تبادل علمی با دانشگاههای خارجی و داخلی و تاسیس رشتههای علوم انسانی مبتنی بر متون دینی را از دیگر اهداف دانشگاه قرآن و حدیث خواند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *