صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

5 دستاورد جدید فناورانه دفاعی رونمایی شد

۱۰ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۷:۰۷
کد خبر: ۱۴۲۱۸۱
دسته بندی‌: سیاست ، دفاعی و مقاومت
با حضور وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح از 5 دستاورد جدید فناورانه دفاعی رونمایی شد.
به گزارش گروه سیاسی ، با حضور سردار سرتیپ پاسدار حسین دهقان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح 5 دستاورد جدید فناورانه دفاعی شامل؛ دستگاه آشكارساز پارس كم، دستگاه آشكارساز مواد منفجره و مخدر، پوشش های پلیمری ضد ضربه و انفجار، نسل جدید لباس های محافظ NBC بر پایه فناوری غشاءهای تراواگزین، رونمایی و خط تولید داروی اوبیدو اكسایم كلراید از محصولات مهم دارویی مقابله با عوامل شیمیایی افتتاح شد.


سردار دهقان در حاشیه رونمایی از این دستاوردهای جدید در جمع خبرنگاران طی سخنانی با اشاره به رویكرد وزارت دفاع در طراحی و ساخت تجهیزات فناورانه و روز آمد در حوزه های مختلف گفت: امروز به همت دانشمندان، متخصصان و محققان زبده و كارآمد وزارت دفاع شاهد دستاوردهای جدیدی هستیم كه حقیقتا مصداق عینی فرمایش راهبردی مقام معظم رهبری است كه فرمودند :" ما خواستیم و توانستیم به حول قوه الهی" .

سردار دهقان تصریح کرد: وزارت دفاع ابداع و طراحی امكانات و تجهیزات پیشرفته و پیچیده دفاعی را بعنوان یك ماموریت مهم راهبردی دنبال می كند كه بحمدالله در همین راستا در حوزه های دفاعی دستاوردهای بسیار ارزشمندی به ثمر نشسته است.

سردار دهقان در تشریح دستاوردهای جدید وزارت دفاع گفت: دستگاه آشكارساز پارس كم با روش آشكار سازی طیف سنجی متحرك یونی و با سیستم هشدار دهنده دیداری و شنیداری قادر است گروه عوامل شیمیایی اعصاب، تاول زا، عوامل خون و خفه كننده را آشكار نماید، این دستگاه پیشرفته برای حفاظت از جان رزمندگان و مردم در شرایط بهره برداری دشمن از سلاح های شیمیایی كاربرد دارد.

وی در خصوص دستگاه آشكارساز مواد منفجره و مواد مخدر نیز افزود: اساس كار این دستگاه طیف سنجی یونی در دمای بالاست كه دارای قابلیت بالای جداسازی و حساسیت می باشد و می تواند انواع مواد منفجره و انواع مواد مخدر مثل هروئین، متامفتامین، متادون، تریاك، كوكائین، كراك و مورفین را تشخیص دهد.

پوشش های پلیمری ضد ضربه و انفجار از دیگر دستاوردهای رونمایی شده بود كه سردار دهقان در خصوص آن گفت: این پوشش پلیمری به دلیل دارا بودن خواص مكانیكی مطلوب به جذب انرژی بالا و الاستیسیته زیاد برای حفاظت از ابنیه، تجهیزات و هرنوع وسیله ای كه نیاز به محافظت مكانیكی، خوردگی، شیمیایی، ضربه ای و انفجاری داشته باشد، مناسب و از مقاومت بالایی برخوردار است و در انواع صنایع غیر نظامی نیز نظیر صنایع ساختمانی، غذایی، دریایی، معدنی، نفت گاز، پتروشیمی و انرژی های بادی،آبی و بیوگاز كاربرد دارد.

وزیر دفاع پیرامون آخرین دستاوردهای رونمایی شده اظهار داشت: نسل جدید لباس های محافظ در برابر عوامل شیمیایی و بیولوژیكی كه از ضروریات اساسی البسه نظامی است با استفاده از غشا لایه تراوش كننده تراواگزین می تواند محافظ مناسبی در برابر نفوذ عوامل شیمیایی و بیولوژیكی محسوب شود.

وی افزود: این لباس های محافظ، هیچ یك از معایب لباس های محافظ بر پایه كربن فعال و لباس های ساخته شده از لایه لاستیكی را ندارد و در عین حال از راحتی پوشش و وزن بسیار مناسبی برخوردار می باشد.

نكته حائز اهمیت در تولید لباس های جدید بومی بودن صد در صدی فناوری لایه محافظ می باشد و می توان با توجه به این قابلیت توانایی های دیگری از جمله متعادل كننده دما و همچنین قابلیت ضدباكتری و تمیز شوندگی را به راحتی به این لباس ها اضافه كرد.

وزیر دفاع گفت: علاوه بر 4 دستاورد جدید فوق برای نخستین بار در كشور خط تولید داروی اوبیدو اكسایم كلراید نیز در راستای اصول اقتصاد مقاومتی راه اندازی گردید كه جزو داروهای تحریم به شمار می رود و تائیدیه های لازم بهره برداری از مراجع ذیصلاح كشور را نیز اخذ كرده است.
سردار دهقان تصریح كرد: به رغم وجود تحریم ها در بخش دفاعی، نیروهای مسلح در نیل به خودكفایی و خلق دستاوردهای جدید همواره نیات و اهداف دشمنان را ناکام گذاشته و خواهند گذاشت.

وی با تشكر و قدردانی از دست اندركاران طرح های مذكور گفت: وزارت دفاع و صنایع وابسته در بخش ها و حوزه های مختلف در فتح قله های فناوری خاص و پیشرفته لحظه ای درنگ و تردید ندارند و این مسیر كه خواست فرماندهی معظم كل قوا، رئیس جمهور محترم، نیروهای مسلح و مردم می باشد را با قاطعیت ادامه می دهد.





ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *