صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تلاش برای اعتلای نام خلیج همیشه فارس

۰۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۳:۰۰:۰۱
کد خبر: ۱۴۱۳۴۸
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
رئیس سازمان هواشناسی کل کشور اعتلای نام خلیج همیشه فارس و بستر سازی فرهنگی در این زمینه در سطح بین‌المللی را یکی از اهداف اصلی برگزاری سومین همایش بین‌المللی اقیانوس‌شناسی خلیج‌فارس خواند.
به گزارش گروه اقتصاد ، داود پرهیزکار رئیس سازمان هواشناسی کل کشور در سومین همایش بین‌المللی اقیانوس‌شناسی خلیج فارس که امروز با حضور فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی و همچنین سایر مسئولان مربوط در هتل المپیک تهران برگزار شد ، گفت: این همایش فرصت مناسبی برای یافتن راهکارهای بهینه برای حل مشکلات خلیج‌فارس در بخش‌های گوناگون خواهد بود.
 
وی افزود : مواردی از جمله موقعیت استراتژیک، منابع نفت وگاز و تحولات تجاری، زیست بوم خلیج فارس و گردشگری را از جمله ویژگی‌های با ارزش و بااهمیت این خلیج ایرانی اعلام کرد و گفت: خلیج‌فارس با توجه به نام و تاریخی که دارد برای ما ایرانی‌ها حساسیت زیادی دارد و حفظ و نگهداری آن نیز تنها با مطالعات و پژوهش‌های علمی و تخصصی ممکن خواهد بود.
 
پرهیزکار در ادامه اقیانوس شناسی فیزیکی و هواشناسی دریایی را از جمله شاخه‌های علم اقیانوس‌شناسی خواند و گفت: اقدامات زیادی تا کنون در این حیطه انجام شده و همچنان در حال انجام است.
 
وی با تاکید بر شعار این کنفرانس مبنی بر «خلیج فارس و توسعه پایدار» بیان کرد: اعتلای نام خلیج همیشه فارس و بستر سازی فرهنگی در این زمینه در سطح بین‌المللی، ایجاد فضای مناسب برای ارائه آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی در زمینه علوم و فناوری‌های دریایی در داخل و خارج کشور در راستای توسعه پایدار خلیج فارس، زمینه‌سازی برای یافتن راهکارهای مناسب در جهت حل مشکلات اقتصادی، زیست محیطی، حمل ونقل دریایی، آلودگی هوا و دریا، اثرات تغییر اقلیم، مدیریت یکپارچه، سواحل و... در خلیج فارس از جمله اهداف برگزاری این همایش به شمار می‌رود.
 
رئیس سازمان هواشناسی کل کشور هواشناسی دریایی و تغییر اقلیم، مهندسی دریایی و فناوری‌های نوین، علوم دریایی و اقیانوسی، بهره‌برداری از منابع دریایی، محیط زیست دریایی و فرهنگ و اقتصاد دریا را 6 محور اصلی این کنفرانس دو روزه اعلام کرد و گفت: در این مراسم 164 مقاله در بخش‌های گوناگون از جمله انرژی‌های تجدیدپذیر، تهدیدات دریایی، تغییرات اقلیمی، فرهنگ وتاریخ، اقتصاد حقوق دریا، فعالیت‌های شیلاتی، هیدروگرافی، هواشناسی دریایی و ... ارائه خواهد شد که 46 مقاله آن به صورت شفاهی   
ارائه می‌شود.
 
وی در ادامه افزود: در این کنفرانس 4مهمان خارجی از کشورهای مالزی، استرالیا، کویت و مصر علاوه بر سخنرانی در کارگاه های علمی نیز طی این دو روز حضور خواهند یافت.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *