صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پهنای باند کشور تا سال دیگر ۸۰۰۰ مگابیت می‌شود

۰۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۰:۰۱
کد خبر: ۱۳۹۴۷۳
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
معاون وزیر ارتباطات گفت: بنا داریم پهنای باند کشور را تا پایان سال ۹۵ به هشت هزار مگابیت بر ثانیه برسانیم و در انتهای برنامه ششم شاهد تحقق ظرفیت ۲۰ ترابیتی خواهیم بود.
به گزارش گروه اقتصاد ، علی اصغر عمیدیان با بیان اینکه در زمان تحویل دولت تنها 75 درصد از برنامه پنجم توسعه محقق شده بود, اظهار کرد: ظرفیت مذکور حتی جوابگوی نیاز یکی از سرویس هایی که امروز رونمایی می شود نیز نبود لذا با سرمایه های دولتی و خصوصی به سمت توسعه زیرساخت ها رفتیم.
 
معاون وزیر ارتباطات اشاره ای به ظرفیت پهنای باند کشور داشت و گفت: در ابتدای کار دولت 624 مگابیت بر ثانیه بود که اکنون به چهار هزار مگابیت بر ثانیه رسیده است.
 
وی افزود: بنا داریم این ظرفیت را تا پایان سال 95 به هشت هزار مگابیت بر ثانیه برسانیم و در انتهای برنامه ششم شاهد تحقق ظرفیت 20 ترابیتی خواهیم بود.
 
او با بیان اینکه نمودار مراکز تحقیقاتی نشان می دهد که 70 درصد پهنای باند موبایل اروپا و آمریکا صرف مشاهده ویدئو می شود, ابراز کرد: پیش بینی شده این میزان تا سه سال آینده به 80 درصد برسد که قطعا ایران هم به سیل این تقاضاها خواهد پیوست.
 
عمیدیان درباره بازیگران VOD گفت: تأمین کنندگان شبکه, سرویس و محتوا بازیگران اصلی این حوزه هستند که مجوزهای امروز در قالب تأمین کنندگان سرویس اعطاء می شود.
 
او افزود: با پروانه های جدید ارتباطات که در زمینه های ثابت و موبایل واگذار کردیم و پهنای باند لازم که با سرمایه های بخش دولتی و خصوصی ایجاد شد, برای خدمات در این عرصه مشکلی نخواهیم داشت.
 
وی خاطر نشان کرد: اکنون اینترنت پرسرعت را به 14 هزار روستا برده ایم که از تکنولوژی LTE استفاده می کند یعنز به راحتی می توان تا پهنای باند 20 مگابیت بر ثانیه را به دست مشترکان موبایل رساند.
 
عمیدیان در پایان گفت: باید به سمتی برویم که براساس اسناد بالادستی, بالغ بر 50 درصد محتوای شبکه کشور بومی و داخلی شود.





ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *