صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نزدیک بینی نیمی از جمعیت جهان تا ۲۰۵۰

۱۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۰:۰۲
کد خبر: ۱۳۸۶۰۴
دانشمندان هشدار دادند که نیمی از جمعیت جهان تا سال ۲۰۵۰ به درجاتی از نزدیک بینی دچار خواهند بود.این گزارش در تاریخ 94/12/02 در خبرگزاری صراط منتشر شده و ما به جهت اهمیت موضوع آن را بازنشر می کنیم.
به گزارش گروه فضای مجازی ، نتایج مطالعه محققان که در مجله Ophthalmology منتشر شد، نشان می دهد که در صورت تداوم وضعیت کنونی، 50 درصد انسان های روی زمین به عینک و یا لنزهای تماسی نیاز پیدا می کنند و 10 درصد افراد نیز گرفتار نزدیک بینی شدید می شوند.



پژوهشگران یکی از علل اصلی این وضعیت را قرار گرفتن بیش از حد افراد در برابر نمایشگر رایانه در فواصل نزدیک عنوان کردند.

محققان 'موسسه برایان هولدن ویژن' در سیدنی استرالیا همچنین گفتند: از میان فاکتورهای محیطی، فشار زیاد حاصل از سیستم های آموزشی به ویژه بر کودکان و نوجوانان در مناطقی مانند کره، چین، تایوان و سنگاپور به علاوه استفاده بیش از حد از ابزار الکترونیکی از نزدیک که از تغییرات مخرب در سبک زندگی است، موجب شیوع نزدیک بینی شده است.

براساس براوردها، از هر 10 نوجوان در چین، 9 نفر نزدیک بین هستند، این وضعیت در پایتخت کره جنوبی شدیدتر است زیرا از نوجوانان 19 ساله این کشور، تنها سه و نیم درصد دید واضح و شفاف دارند.
در اروپا، حدود 50 درصد جوانان نزدیک بین هستند، در حالی که این رقم در نسل قبلی والدین آنها برابر با 25 درصد بود.

نزدیک بینی یا میوپی از عیوب انکساری چشم است. اگر قرنیه نسبت به اندازه چشم انحنای بیشتری داشته باشد یا اندازه چشم نسبت به انحنای قرنیه بیشتر از حد معمول باشد، نزدیک‏ بینی ایجاد می‏ شود، به طوری که فرد در مقایسه با افراد سالم اشیا را در فاصله دور به وضوح نمی بیند.


/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *