صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تصویب آیین‌نامه لیزینگ مسکن در جلسه این هفته شورای پول واعتبار

۰۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۰:۰۱
کد خبر: ۱۳۷۸۸۱
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
حامد مظاهریان معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی با اشاره به کاهش دو درصدی سود سپرده‌ها، گفت: از این کاهش سود استقبال می‌کنیم اما برای بازگشت رونق به مسکن کافی نیست.
به گزارش گروه اقتصاد ،حامد مظاهریان درباره لیزینگ مسکن گفت: آیین‌نامه لیزینگ مسکن توسط بانک مرکزی نوشته شده و در صف تصویب شورای پول و اعتبار قرار گرفته است. باید منتظر باشیم تا در جلسه این هفته شورای پول و اعتبار بررسی، تصویب و ابلاغ شود.
 
معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی درباره آخرین خبرها از آیین‌نامه افتتاح حساب امانی در بانک‌ها اظهار کرد: مجوز افتتاح این نوع حساب به بانک مسکن و سایر بانک‌ها داده شده و بانک مرکزی اعلام کرده است که بانک‌ها می‌توانند مستقلا و مطابق آیین‌نامه‌های داخلی خودشان امکان افتتاح حساب امانی را داشته باشند.
 
وی با بیان اینکه از این پس افتتاح حساب‌های امانی به خود بانک‌ها برمی‌گردد، ادامه داد: بانک‌ها می‌بایست برای این نوع حساب، دستورالعمل داخلی خود را با استفاده از اسناد بالادستی که همان آیین‌نامه ابلاغی بانک مرکزی و همچنین قانون پیش‌فروش ساختمان است، تهیه کرده و در اختیار پیش‌فروشندگان و پیش‌خریداران ساختمان بگذارند.
 
مظاهریان تأکید کرد: حساب امانی نوعی تضمین برای پیش‌خریداران است تا مطمئن باشند با واریز وجوه خود به این حساب، امکان سوءاستفاده از پیش‌فروشندگان و سازندگان ساختمان‌ها سلب می‌شود.
 
این مقام ارشد وزارت راه و شهرسازی افزود:‌ در این حساب (حساب امانی)، پول‌های واریزی پیش‌خریداران در بانک می‌ماند و با درصد پیشرفت پروژه پول در اختیار سازنده قرار می‌گیرد که سبب می‌شود این روال ساخت و واگذاری واحدهای مسکونی، روند سالمی باشد. امیدوارم صدور مجوز افتتاح حساب امانی سهم به‌سزایی در بازگشت رونق به مسکن داشته باشد.
 
وی در پاسخ به پرسش دیگری درباره نقش کاهش سود سپرده‌های بانکی در بازگشت رونق به ساخت و ساز خاطرنشان کرد: از کاهش دو درصدی سود سپرده بانکی استقبال می‌کنیم؛ اما ما انتظار بیشتری از بانک‌ها داریم و فکر می‌کنیم سود بانکی باید ۱۲ تا ۱۴ درصد باشد. این ۲ درصد کاهش، اقدام مثبتی است اما کافی نیست.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *