کاهش جمعیت کیفری زندانها نیازمند برنامه مدون است
رفاهی با بیان اینکه کاهش جمعیت کیفری زندانها نیازمند برنامه مدون است، گفت : با تدوین یک برنامه جامع پس از علت شناسی علمی دقیق علل موثر در کاهش و یا افزایش جمعیت کیفری زندان ها ، می توان کاهش جمعیت کیفری زندانها را رقم زد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری یزد به آزادی ماهانه حدود 30 نفر از زندان های استان اشاره و اظهارکرد : برنامه ریزی جهت مراقبت پس از آزادی از این زندانیان یک گام فرهنگی در جهت کاش جمعیت کیفری است تا مبادا با تکرار جرم شرایط ورود مجددشان به زندان مهیا گردد.
این مقام قضایی اجرای طرح آینه را برای زندانیان و خانوادههای آنان خواستار شد و بیان کرد: با اجرای قوی این طرح بدون تردید میزان بازگشت مجدد زندانیان به زندان پس از آزادی کاهش قابل توجهی را خواهد داشت.
رفاهی تقویت واحد مشاوره و مددکاری در زندان و همچنین دایر نمودن ی واحد ارشاد و معاضدت قضایی در زندان را خواستار شد و افزود: در حال حاضر اقدامات مشاوره و مددکاری در زندانها در حال انجام است اما باید در جهت تقویت آن گام برداشت و همچنین دایر نمودن مرکز ارشاد و معاضدت قضایی نیز می تواند با ارائه مشاوره به زندانیان منشأ اثر در جهت تحقق هدف کاهش جمعیت کیفری زندانها باشد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد از آمادگی اتاق بازرگانی و صنایع و معادن استان در جهت کمک به زندانیان خبر داد و خاطرنشان کرد: با تشکیل کمیته تعامل زندان، معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری و اتاق بازرگانی و صنایع و معادن استان یزد می توان به صورت علمی زندانیانی را که به واسطه عدم شغل مرتکب جرم شده اند را شناسایی و در صورت وجود زمینه اعتماد به او با همکاری اتاق بازرگانی شرایط اشتغال را برای زندانی فراهم آورد.
رفاهی یکی از راه های کاهش جمعیت کیفری زندان را استفاده از ظرفیت عفو مشروط دانست و گفت: باید با بررسی پروندههای دارای شرایط عفو مشروط ، علل مخالفت قضات کیفری با این درخواستها را بررسی و در جهت رفع نواقص قانونی و تأمینی آن گام برداشت.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *