صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دعوای لفظی دو اصلاح طلب/معاون کل نهاد همچنان قانون شکنی می کند/اختیار لباس هرکسی دست خودش است/ماجرای نفوذ در بیت آقای منتظری/ دریغ از یک اقتصاددان در لیست سی‌نفره اصلاح‌طلبان!

۲۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۸:۱۴
کد خبر: ۱۳۷۰۰۹
دسته بندی‌: سیاست ، گزارش و تحلیل
8روز به برگزاری انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری زمان باقی مانده و اقدامات پایانی برای تعیین کاندیداهای نهایی این انتخابات و احراز صلاحیت‌ آن‌ها در جریان است.
-گروه سیاسی: 8روز به برگزاری انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری زمان باقی مانده و اقدامات پایانی برای تعیین کاندیداهای نهایی این انتخابات و احراز صلاحیت‌ آن‌ها در جریان است.

در ادامه اخبارهای انتخاباتی امروز روزنامه های صبح ایران را می توانید بخوانید

*روزنامه کیهان

کرباسچی: راهی جز ایجاد مجلس همسو با دولت نداریم/ موسوی لاری: کرباسچی برای خودش حرف می‌زند!

دبیرکل حزب کارگزاران در گردهمایی اصلاح‌طلبان گفت: راهی جز ایجاد مجلس همراه با دولت نداریم!

غلامحسین کرباسچی در گردهمایی اصلاح‌طلبان که در تالار ابن سینا دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد اظهار داشت: در طول این سال‌ها انتخابات متعددی برگزار شده اما متاسفانه دو جریان به دنبال بی‌اثر نشان دادن انتخابات هستند؛ یک جریان در داخل و جریانی دیگر در خارج از کشور به بی‌اثر نشان دادن انتخابات دامن می‌زنند. جریان خارجی مردم را از انتخابات دلسرد می‌کند و چهره نظام را غیرمنطقی نشان می‌دهند. در داخل هم بعضی جریانات به این مسئله دامن می‌زنند و به این‌گونه تبلیغات کمک می‌کنند.

وی بدون اشاره به تلاش دوستان خود در حزب کارگزاران برای مادام العمر کردن ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی گفت: برخی سعی می‌کنند با رفتار و القائات خود نشان دهند که رای مردم تاثیری در سرنوشت کشور ندارد و یک عده با تحلیل، نوشتن گزارش سعی می‌کنند اهداف خودشان را پیش ببرند.

دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی بدون پرداختن به سابقه جریان اصلاحات در فتنه 88 گفت:  باید توجه داشت که اصلاحات یک انفجار ناگهانی نیست، اصلاحات انقلاب، کودتا و جریان برانداز نیست بلکه اصلاحات یک تغییر تدریجی است که نیازمند پیگیری مداوم است. ما باید بپذیریم اگر اصلاح‌طلب هستیم به دنبال یک مقاومت پیگیر و مداوم باشیم.

کرباسچی افزود: مجلس زمانی می‌تواند قوی باشد که اکثریت توانمند از یک تراز فکری باشند؛ چراکه کار مجلس یک کار گروهی است، ما نیازمند انسجام سیاسی هستیم، اگر بتوانیم از طریق این انسجام اکثریت خوبی رابه مجلس بفرستیم، این امر یک پیام برای جامعه دارد، ما باید یک جبهه اصلاحات درست کنیم که با نگاه به منافع کشور در انتخابات نقشی اساسی داشته باشد.

دبیرکل حزب کارگزاران با بیان این‌که «باید با پرهیز از افراط، خشونت و دوری از برخورد ناصواب اکثریت را بسیج کنیم»، افزود: خوشبختانه طبق گزارش ارائه شده انسجام خوبی بین جناح‌های اصلاح طلب و حامیان دولت در سطح استان صورت گرفته است. ما راهی جز ایجاد مجلس همراه با دولت نداریم، مجلسی که برای دولت سنگ‌اندازی می‌کند نمی‌تواند ما را به نتیجه برجام امیدوار کند.

اعتراف کرباسچی به تلاش اصلاح طلبان برای تشکیل مجلس وکیل الدوله در حالی است که براساس تحلیل کارشناسان تشکیل چنین مجلسی زمینه ساز آن خواهد شد که دولت به فکر انجام وعده‌های خود نبوده و با نبودن یک نهاد ناظر بر اقدامات دولت گرایش به فساد در بدنه دولت تقویت شود.

موسوی لاری: کرباسچی برای خودش حرف می‌زند !

موسوی لاری در خصوص بسته شدن لیست اصلاح طلبان توسط کرباسچی اظهار داشت: من نظری در این باره ندارم و ندیدم که کرباسچی در لیست اصلاح طلبان دخالتی داشته باشد.

عبدالواحد موسوی لاری در خصوص بسته شدن لیست اصلاح طلبان توسط کرباسچی که خود یکی از محکومین اقتصادی کشور است اظهار داشت: من نظری در این باره ندارم و ندیدم که آقای کرباسچی در لیست اصلاح طلبان دخالتی داشته باشد.

وی همچنین گفت: لیست اصلاح طلبان توسط شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان بسته شده است که این شورا متشکل از مجموعه‌ای از احزاب است.

موسوی لاری در پاسخ به این سوال که یکی از اعضای شورای سیاست گذاری کرباسچی است پس چگونه نظری درباره لیست اصلاح طلبان نداده است اظهار داشت: نماینده حزب کارگزاران آقای مرعشی است که در جلسات حضوری فعال دارد.

وی افزود: کرباسچی هیچ گاه در جلسات شورا نبوده است، چرا که آقای مرعشی از این حزب در جلسات حضور فعال داشتند.

موسوی لاری در خصوص موضع گیری‌های کرباسچی در رسانه‌ها نیز اظهار داشت: موضع‌گیری‌های کرباسچی به شخص خودش مربوط می‌شود.


معاون کل نهاد ریاست جمهوری در ادامه قانون‌شکنی: با اصلاح طلبان در انتخابات لیست واحد می‌دهیم !

معاون کل نهاد ریاست جمهوری که به عنوان رئیس ستاد انتخاباتی حزب اعتدال و توسعه انتخاب شده است اظهار داشت: لیست جدایی از اصلاح طلبان در انتخابات نخواهیم داد.

مرتضی بانک رئیس ستاد انتخاباتی حزب اعتدال و توسعه افزود: اعتدالگرایان و اصلاح طلبان در سراسر کشور و بسیاری نقاط هماهنگی دارند.
سخنگوی حزب اعتدال و توسعه گفت: حزب اعتدال و توسعه لیست جدای از اصلاح طلبان منتشر نمی‌کند و لیست مشترک اصلاح طلبان و اعتدالیون برای تهران منتشر شد.

وی در پاسخ به این سوال که برخی مخالفان دولت می‌گویند که دولت درصدد راه یافتن وکیل الدوله‌ها به مجلس است، اظهار داشت: همه احزاب فعال هستند و کار خود را می‌کنند. این مسایل ارتباطی به دولت ندارد؛ حزب اعتدال و توسعه هم همچون سایر احزاب فعال است.
سخنگوی حزب اعتدال و توسعه ادامه داد: خوشبختانه در کشور ما مردم، احزاب و شخصیت‌ها به بلوغ سیاسی بسیار خوبی رسیده‌اند که بیش از هر چیزی به فکر منافع کشور هستند.

گفتنی است در حالی مرتضی بانک به عنوان معاون کل نهاد ریاست جمهوری، ریاست ستاد انتخاباتی حزب اعتدال و توسعه را پذیرفته و در انتخابات فعالیت حزبی می‌کند که طبق قانون دولت به عنوان مجری انتخابات بایستی بی‌طرف باشد و انتصاب یک مقام دولتی مجری انتخابات به عنوان رئیس ستاد انتخاباتی یک حزب، شائبه نقض بی‌طرفی دولت را تقویت می‌کند.

رئیس جبهه اصلاح‌طلبان: کارگزارانی‌ها در فهرست اصلاح‌طلبان در محدودیت هستند

رئیس جبهه اصلاح طلبان گفت: کارگزارانی‌ها در فهرست انتخاباتی اصلاح طلبان در محدودیت هستند.

رئیس جبهه اصلاح‌طلبان در پاسخ به این سوال که « باتوجه به اینکه اصلاح‌طلبان همواره با شعار مبارزه با فساد اقتصادی در صحنه حاضر بودند، چرا شخصی مثل کرباسچی که سابقه فساد مالی دارد باید در راس فعالیت‌های انتخاباتی اصلاح‌طلبان حضور داشته باشد؟» گفت: آقای کرباسچی به عنوان دبیرکل حزب کارگزاران مانند سایرین یک رای دارد، ضمن اینکه آقای کرباسچی تاثیرگذاری زیادی در جبهه اصلاحات ندارند.

مجید محتشمی با اشاره به اینکه لیست اصلاحات تشکیل شده از کاندیداهای حامی دولت و اصلاح‌طلبان است گفت: در این شرایط بهترین‌های اصلاحات را می‌توان همین کسانی دانست که در لیست اصلاحات معرفی شده‌اند.

محتشمی با بیان اینکه خاصیت حزب کارگزاران این است که نسبت به اصلاحات در حاشیه حرکت می‌کنند عنوان کرد: گرایش امروز دولت بیشتر به سمت افرادی است که تفکرات کارگزارانی داشته‌اند و عضو این حزب بوده‌اند.

وی با اشاره به لیست حزب اصلاحات در تهران گفت: کرباسچی تاثیر عمیقی در لیست اصلاحات ندارد و تعداد کاندیداهای متمایل به جریان کارگزاران در این لیست محدود است.

رئیس جبهه اصلاح‌طلبان تصریح کرد: کارگزارانی‌ها نمی‌توانند سایر اعضای لیست اصلاحات را تحت تاثیر قرار دهند و به عبارت دیگر در تهیه فهرست انتخاباتی حزب کارگزاران سازندگی تحت تاثیر اصلاح‌طلبان بوده نه اینکه اصلاحات تحت تاثیر این حزب باشد.


لیست اصولگرایان مورد تأیید آیات یزدی، موحدی کرمانی و مصباح است

اسدالله بادامچیان در کانون اعضا و طرفداران حزب موتلفه اسلامی که با حضور نامزدهای ائتلاف بزرگ اصولگرایان در تهران برگزار شد، اظهار داشت: فهرست اصولگرایان با محوریت آیت‌الله موحدی کرمانی و جامعه روحانیت مبارز تهران تشکیل شد و مورد تائید آیت‌الله یزدی و آیت‌الله مصباح یزدی نیز قرار گرفت.

بادامچیان تصریح کرد: ائتلاف بزرگ اصولگرایان، اصلاح طلبان را گیج و استکبار جهانی را ناامید کرده است و مجموعه افرادی که معرفی شده‌اند در مجلس مطیع اوامر رهبر معظم انقلاب بوده و کارآمد هستند.

همچنین علی اصغر زارعی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: از انسجامی که در طول یک سال گذشته اتفاق افتاد، مجموعه مشترکی بیرون آمد که مورد تایید حضرت آیات مصباح یزدی، موحدی‌کرمانی و یزدی است. از دل این مجموعه نیز یک لیست 30 نفره به نام ائتلاف بزرگ اصولگرایان و با شعار «معیشت، امنیت و پیشرفت» بیرون آمده است که ان‌شاالله با پشتیبانی مردمی بتواند مجلس آینده را تشکیل دهد.

زارعی اظهار داشت: توصیه ما این است که چون این لیست توسط بزرگان اصولگرا مورد تایید قرار گرفته و در تهیه آن نقش داشته‌اند، به تمامی 30 نفر لیست رأی داده شود؛‌ چرا که حذف حتی یک نفر و جایگزین کردن آن با نفراتی که بیرون لیست هستند، قطعا باعث خواهد شد که جریاناتی که برای انقلاب دندان تیز کرده‌اند، نفع ببرند. بطور کلی حذف افراد از لیست سی نفره اصولگرایان نتیجه‌اش دادن کرسی به دیگر جریانات است.

12 نامزد موتلفه در تهران به نفع ائتلاف اصولگرایان انصراف دادند

نامزدهای پیشنهادی حزب موتلفه اسلامی در تهران با صدور اطلاعیه‌ای برای  دعوت به وحدت اصولگرایان، به نفع فهرست ائتلاف اصولگرایان از ادامه رقابت انصراف دادند.

در این اطلاعیه آمده است: اکنون و پس از قرار گرفتن نام تعدادی از نامزدهای پیشنهادی حزب موتلفه اسلامی  در فهرست نهایی ائتلاف بزرگ اصولگرایان در تهران ،بنابر وظیفه هم صدایی و همراهی با وحدت اصولگرایان، دیگر نامزدهای پیشنهادی از نامزدی نمایندگی مجلس شورای اسلامی دوره دهم در تهران انصراف می‌دهند و این حزب برای همه خوبان و ائتلاف بزرگ اصولگرایان آرزوی موفقیت دارد.

واکنش عارف به اظهارات یونسی: به کسی وکالت نداده‌ام از طرف من سخن بگوید

عارف به اظهارات علی یونسی که تلویحاً از عارف خواسته است که در جریان ریاست مجلس دهم به نفع لاریجانی کنار برود واکنش نشان داد.

محمدرضا عارف سرلیست ائتلاف اصلاح‌طلبان در حاشیه مراسم سخنرانی خود در دانشگاه علامه طباطبایی به اظهارات علی یونسی دستیار ارشد رئیس جمهور در امور اقلیت‌های دینی واکنش نشان داد.عارف در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه ارزیابی شما از اظهارات آقای یونسی که گفته‌اند عارف برای ریاست لاریجانی مصلحت‌اندیشی خواهد کرد، گفت: کسی از طرف من وکالت ندارد درباره مواضعم درخصوص چینش مجلس آینده سخن بگوید.

*روزنامه شرق

 غفوری‌فرد حسابش را از مؤتلفه جدا کرد

 دیروز حزب مؤتلفه با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد پس از قرارگرفتن نام تعدادی از نامزدهای پیشنهادی حزب مؤتلفه اسلامی در فهرست نهایی ائتلاف بزرگ اصولگرایان در تهران، بنابر وظیفه هم‌صدایی و همراهی با وحدت اصولگرایان، دیگر نامزدهای پیشنهادی از نامزدی نمایندگی مجلس شورای اسلامی دوره دهم در تهران انصراف می‌دهند. مؤتلفه در انتها نام ١٢ عضو خود را که اعلام انصراف کرده‌اند منتشر کرد. نکته جالب این بود که نام غفوری‌فرد عضو ارشد و شورای مرکزی این حزب در میان انصراف‌دهندگان به چشم نمی‌خورد.

دلیلی بر انصراف نمی‌بینم

دیروز همچنین سیدمهدی هاشمی نماینده تهران در واکنش به اظهارات مکرر «غلامعلی حدادعادل» سخنگوی شورای ائتلاف اصولگرایان که از دیگر نامزدهای اصولگرایی که در فهرست ائتلاف نیستند، خواسته است برای حفظ وحدت به نفع فهرست واحد اصولگرایان در تهران انصراف دهند گفت: من دلیلی برای انصراف نمی‌بینم. از گذشته مستقل بوده‌ام و در انتخابات دهم هم مستقل می‌آیم و در هیچ فهرست سیاسی نیستم و نخواهم بود.

*وطن امروز

توصیه مرندی به انصراف کاندیداهایی که در لیست نیستند

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: با توجه به رکود، بیکاری، وضعیت بد معیشتی مردم و تعطیلی واحد‌های تولیدی و صنعتی در کشور، باید اولویت مجلس آینده مسائل اقتصادی باشد. علیرضا مرندی درباره اولویت‌های مجلس دهم، گفت: با توجه به رکود، بیکاری، وضعیت بد معیشتی مردم و تعطیلی واحد‌های تولیدی و صنعتی که در کشور اتفاق افتاده باید اولویت مجلس آینده مسائل اقتصادی باشد همچنین مسائل فرهنگی نیز باید مورد توجه قرار گیرد.  مرندی در ادامه به لیست ائتلاف 30 نفره اصولگرایان در انتخابات آتی اشاره کرد و گفت: برای تهیه این لیست زحمات زیادی کشیده شده و همه باید سعی کنیم این 30 نفر رای بیاورند، البته برخی افراد که شایستگی داشتند، در این لیست قرار نگرفتند که طبیعی است.  وی در پایان به کسانی که در لیست اصولگرایان قرار نگرفته‌اند توصیه کرد انصراف بدهند تا افراد نامناسب نتوانند به مجلس راه یابند.

*اعتماد

١٠ نفر به لیست صدای ملت اضافه شدند

شب گذشته فهرست نهایی «صدای ملت» منتشر شد. در این فهرست ١٠ كاندیدای دیگر به لیست ٢٠ نفره قبلی اضافه شده‌اند كه با این حساب لیست انتخاباتی صدای ملت برای حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس تكمیل شد.
بر این اساس لیست نهایی صدای ملت به این شرح است:
١-‌ علی مطهری ٢-‌ حسن سبحانی ٣-‌ كاظم جلالی ٤-‌ حسن غفوری‌فرد ٥-‌ علیرضا محجوب ٦-‌ بهروز نعمتی ٧-‌ الیاس حضرتی ٨-‌ محمد خوش‌چهره ٩-‌ سهیلا جلودارزاده ١٠-‌ مصطفی كواكبیان ١١-‌ حجت‌الاسلام محمد صالحی‌منش ١٢-‌ محمدعلی وكیلی ١٣-‌ حسین شیخ‌الاسلام ١٤-‌ محمدرضا دشتی‌اردكانی ١٥-‌ حسن بیادی ١٦-‌ پروانه مافی ١٧-‌ محمود صادقی ١٨-‌ محمدرضا علایی ١٩-‌ محسن عابدینی‌پور ٢٠-‌ سیدمحمد حسینی ٢١-‌ محمود مقدم ٢٢-‌ محمد موسی‌خانی ٢٣-‌ سعید باقری ٢٤-‌ محمد سقایی ٢٥-‌ مژگان آژیده ٢٦-‌ طه‌ عبدخدایی ٢٧- وحید شریعتمداری ٢٨-‌ سیدمحمد طباطبایی‌نژاد ٢٩-‌ یحیی فوزی ٣٠-‌ مهدی یزدان‌پناه

شجونی: به عنوان عضو جامعه روحانیت به هاشمی‌رفسنجانی رای نخواهم داد

عضو جامعه روحانیت با بیان اینكه سناریوی دشمن رای نیاوردن آیات یزدی، جنتی و مصباح است، گفت: قطعا به آقای هاشمی رای نخواهم داد. و حضور ایشان در لیست جامعه روحانیت دلیل رای به ایشان نیست. به مردم و مومنان عزیز هم توصیه می‌كنم كه در رای دادن به بحث حجت شرعی توجه كنند، مخصوصا در انتخابات خبرگان به فردی رای بدهند كه به ایمان، علم و تقوای او اطمینان داشته باشند. جعفر شجونی در گفت‌وگو با تسنیم، گفت: مجلس خبرگان جای دانشمندانی چون علامه مصباح‌یزدی، حضرت آیت‌الله یزدی و حضرت آیت‌الله جنتی است و افراد برای رای دادن باید حجت شرعی داشته باشند و بدانند كه درباره رای كه می‌دهند باید روز قیامت پاسخگو باشند.

لیست جبهه مستقلین و اعتدال‌گرایان روز جمعه رسانه‌ای می‌شود

نشست خبری دبیركل جمعیت مستقل ایران اسلامی و رییس جبهه مستقلین و اعتدال‌گرایان به روز جمعه موكول شد. قدرتعلی حشمتیان، رییس جبهه مستقلین و اعتدال‌گرایان در گفت‌وگو با ایسنا، با اعلام این خبر گفت: لیست نهایی این جبهه برای انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه تهران در نشست خبری روز جمعه رسانه‌ای خواهد شد. وی افزود: با توجه به نشست‌های متعدد فعالان سیاسی در روز جاری نشست خبری مسوولان جبهه مستقلین و اعتدال‌گرایان به همراه سرلیست‌های این جبهه یعنی آقایان مطهری، محمدرضا عارف، كاظم جلالی و جمعی از كاندیداهای رد صلاحیت شده این جبهه به روز جمعه ٣٠ بهمن ساعت ١٤ در دفتر جمعیت مستقل ایران اسلامی موكول شد.

هاشمی رفسنجانی سر لیست انتخاباتی


جبهه «ملت و دولت و حامیان انقلاب»
لیست مورد حمایت جبهه «ملت و دولت و جمعیت جوانان انقلاب اسلامی» در انتخابات مجلس خبرگان رهبری از حوزه انتخابیه استان تهران منتشر شد. اسامی مورد حمایت این جبهه به شرح زیر است: ١-اكبر هاشمی‌رفسنجانی، ٢- حسن روحانی، ٣- سیدمحمود علوی، ٤- سیدهاشم بطحایی، ٥- محمدعلی موحدی‌كرمانی، ٦- محسن قمی، ٧-قربانعلی دری نجف‌آبادی، ٨-محمد امامی‌كاشانی، ٩-ابراهیم امینی، ١٠- محمدعلی تسخیری، ١١- ابوالفضل میرمحمدی، ١٢-محمد محمدی‌نیك (ری‌شهری)، ١٣- علی ناصری‌یزدی، ١٤- محمد سجادی، ١٥-غلامرضا مصباحی‌مقدم، ١٦-محسن اسماعیلی

*روزنامه ایران

حسام‌الدین آشنا، مشاور فرهنگی رئیس جمهوری و محمدحسین صفار هرندی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت نهم با حضور در برنامه «نگاه یک» سیما، درباره مفهوم «نفوذ» مناظره کردند.

حسام‌الدین آشنا در ابتدای این مناظره با بیان اینکه «بحث نفوذ، نه جدید، بلکه عجیب است»، نفوذ را مقوله طبیعی در روابط بین کشورها و ملت‌ها دانست و گفت: «مشکل از جایی پیش می‌آید که این نفوذ
نامتقارن و پنهان می‌شود.» آشنا در توضیح این تفاوت توضیح داد: «زمانی جمهوری اسلامی ایران «پرس تی‌وی» را تأسیس می‌کند و همه می‌دانند ایران می‌خواهد بر انگلیسی زبان‌ها تأثیر بگذارد. آن طرف BBC و VOA تأسیس می‌کند. آنان برای ثوابش این رسانه‌ها را نمی‌سازند. ولی آشکار است اینها به کجا وابسته است. این سطح برای نفوذ و تأثیرگذاری به عنوان تبلیغات سفید در افکار عمومی دنیا پذیرفته است. حوزه‌ای که ما بیشتر صحبت می‌کنیم، نفوذ پنهان است«.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *