صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تحلیل آیت‌الله آملی لاریجانی درباره ابعاد خودباوری ملت ایران/ اتکا بر استعدادهای فطری انسان، تفاوت انقلاب اسلامی با انقلاب‌های دیگر

۲۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۳:۳۹:۱۵
کد خبر: ۱۳۶۹۸۶
دسته بندی‌: مجله حقوقی ، عمومی
آیت‌الله آملی لاریجانی در جمع مردم نوشهر عامل اصلی استقامت ملت در مقابل تمام فشارهای بیگانگان را خودباوری دانست و اظهار کرد: منشاءِ روحیه خودباوری در میان ملل، مختلف است؛ اما در سرزمین ما دیانت منشاءِ بی پایان خودباوری است که در طول 37 سالِ اخیر، عامل ایستادگی و مقاومت ملت ما در مقابل فشارهای بیگانگان بوده است.
به گزارش ، آیت‌الله آملی لاریجانی، چهارشنبه‌شب(28 بهمن) طی سخنانی در جمع مردم نوشهر با اشاره به مقوله خودباوری و اهمیت آن در زندگی فردی و اجتماعی اظهار کرد: خودباوری، هم برای پیشبرد اهداف شخصی و هم برای پیشبرد اهداف ملی عاملی موثر است.

وی ادامه داد: یکی از الطاف الهی بر ملت ما انقلاب اسلامی با معماری امام راحل بود که خودباوری را به جامعه ما برگرداند و برای ما احساس استقلال ایجاد کرد.

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: ملت ما با دست خالی انقلاب کرد و تمام قدرت‌های دنیا متحد شدند تا این انقلاب را به فروپاشی بکشانند؛ اما نتوانستند.

وی عامل اصلی استقامت ملت ما در مقابل تمام فشارهای بیگانگان را خودباوری دانست و اظهار کرد: منشا روحیه خودباوری در میان ملل، مختلف است؛ اما در سرزمین ما دیانت منشا بی پایان خودباوری است که در طول 37 سالِ اخیر، عامل ایستادگی و مقاومت ملت ما در مقابل فشارهای بیگانگان بوده است.

آیت الله آملی لاریجانی ادامه داد: در برخی انقلاب‌ها همچون انقلاب‌های بلشویکی خودباوری ملت‌ها دوام نداشت؛ چراکه دارای ریشه الهی نبود و تفاوت انقلاب اسلامی با انقلاب‌های دیگر این است که بر استعدادهای حقیقی و فطری انسان اتکا می‌کند.

وی در ادامه با تبیین نگاه توحیدی بیان داشت: نگاه توحیذی نگاهی است که قرآن دائما ترویج می‌کند و اصل انقلاب اسلامی بر مبنای توحید است.

رئیس دستگاه قضا افزود: ما در زندگی اجتماعی و فردی خود اشتغالات زیادی داریم و این اشتغالات و گرفتاری‌ها ما در خود محو می‌کند؛ درحالیکه نگاه قرآنی این است که همه عوالمِ وجود به حق متعال قائم است.

 وی با دعوت مردم به حضور پرشور در انتخابات، در پایان خاطرنشان کرد: یکی از امور زندگی اجتماعی و سیاسی مقوله انتخابات است و ما اگر می‌خواهیم در این عالم کاری کرده باشیم که نتیجه‌اش برای ما باقی بماند، باید در تمام امور و شئون زندگی نگاهی توحیدی داشته باشیم.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *