صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

وضعیت اعمال محدودیت‌های اجتماعی افراد بی‌سواد از سال ۹۵

۰۵ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۶:۲۰:۰۱
کد خبر: ۱۳۶۴۶۴
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی گفت:‌ اعمال ۳ محدودیت برای افراد بی‌سواد از ابتدای سال ۹۵ پس از تأیید مجلس اجرا خواهد شد. اعمال محدودیت برای صدور گواهینامه رانندگی، صدور و تمدید جواز کسب و دریافت مستمری از کمیته امداد و سازمان بهزیستی از جمله این محدودیت‌هاست. این گزارش در تاریخ 94/11/28 در خبرگزاری تسنیم منتشر شده و به جهت اهمیت موضوع آن را بازنشر می کنیم.
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، علی باقرزاده درخصوص اعمال محدودیت‌های قانونی برای افراد بی‌سواد از سال 95 اظهار داشت: دولت مصوبه‌ای را در رابطه با اعمال محدودیت برای افراد بی‌سواد از ابتدای سال 95 داشت اما تمام مصوبات دولت باید با قوانین کشور تطبیق داده شود.


وی افزود: مجلس از این مصوبه دولت ایراد گرفت چون در قوانین از ابتدا شرط سواد لحاظ نشده بود بنابراین نمی‌توان هم‌اکنون آن را اعمال کرد البته معاونت حقوقی ریاست جمهوری به این موضوع پاسخ داده و هم‌اکنون در حال بررسی است و تا زمانی که وضعیت مشخص نشود اعمال این محدودیت‌ها مشخص نیست.

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی در خصوص محدودیت‌ها برای افراد بی‌سواد گفت:‌ اعمال محدودیت برای صدور گواهینامه رانندگی، صدور و تمدید جواز کسب و دریافت مستمری از کمیته امداد و سازمان بهزیستی از جمله این محدودیت‌هاست.

به گزارش تسنیم در مصوبه هیئت دولت آمده بود:‌ از ابتدای سال 1395 در مورد افراد بی سواد زیر 50 سال به شرح زیر رفتار خواهد شد:
الف- راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران مکلف است افراد بی‌سواد متقاضی اخذ یا تمدید گواهینامه رانندگی را برای آموزش سواد به سازمان معرفی کند. صدور و تمدید گواهینامه رانندگی برای این‌گونه افراد منوط به اخذ و ارائه مدرک دوره سوادآموزی خواهد بود.

ب- اتحادیه‌ها و شوراهای صنفی مکلفند افراد بی‌سواد متقاضی اخذ یا تمدید پروانه کسب را برای‌ آموزش سواد به سازمان معرفی و یا رأسا نسبت به آموزش سواد به افراد یاد شده با همکاری سازمان اقدام نمایند. صدور و تمدید پروانه کسب برای اینگونه افراد منوط به اخذ و ارائه مدرک دوره سوادآموزی خواهد بود.

ج- کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی کشور مکلفند افراد آموزش‌پذیر بی‌سواد تحت پوشش خود را برای آموزش سواد به سازمان معرفی و یا رأساً نسبت به آموزش سواد افراد یاد شده با همکاری سازمان اقدام کنند. ارائه و استمرار خدمات به افراد بی‌سواد تحت پوشش دستگاهی یاد شده با سوادآموزی توأم خواهد بود.

/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *