750شهرک و ناحیه صنعتی در مرحله واگذاری زمین به سرمایه گذاران
750 شهرک و ناحیه صنعتی در مرحله واگذاری زمین به متقاضیان ایجاد واحد صنعتی قرار دارد.
گزارش روابط عمومی وبین الملل سازمان صنایع کوچک حاکی است ،علی یزدانی در سیزدهمین جشنواره «تولید ملی، افتخار ملی» به سیاست های حمایتی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران از بنگاه های خرد و متوسط اشاره کرد و افزود : باید دولت و فعالان بخش خصوصی تعامل بیشتری با یکدیگر داشته باشند تا بتوانیم در شهرک های صنعتی نشاط ، امید و رونق ایجاد کنیم و بهره وری سرمایه گذاری انجام شده را ارتقا دهیم.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت : نقش صنایع کوچک درکاهش واردات محصولات مشابه خارجی به واسطه تولیدات مشابه وبا کیفیت داخلی ، ایجاد اشتغال بالا ، رونق اقتصادی وارتقا توان تولیدی کشور مهم است.
یزدانی تصریح کرد: اگر قرار است در چارچوب اقتصاد مقاومتی تحولی در کشور رخ دهد باید به همت فعالان اقتصادی و کارآفرینان در قالب تشکل های بخش خصوصی اتفاق بیفتد.
وی با اشاره به ساختار حجیم دولت خاطرنشان کرد: حدود 80 درصد منابع درآمدی دولت به صورت هزینه ای صرف می شود، توسعه ساختارها در سیستم دولتی برای کشور منفعتی ندارد و باید با برگزاری این نشست ها وجلسات فضا را برای بهره مندی از پیشنهاد و نظر صاحبنظران بخش خصوصی فراهم کرد.
مدیر عامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران افزود: فعالان اقتصادی با توجه به تجارب و شناختی که از فضای کسب وکار وتولید کشور دارند می توانند به عنوان بازوان قوی به کمک صنعت کشور بیایند ودر توسعه اقتصادی کشور نقش آفرین باشند.
یزدانی با تاکید بر جلوگیری از افزایش قیمت حق انتفاع در شهرک های صنعتی مناطق کمتر توسعه یافته خاطرنشان کرد: در سال آینده در تعامل با فعالان اقتصادی بدنبال این هستیم که قیمت ها را در مناطق کمتر توسعه یافته افزایش ندهیم زیرا معتقدیم افزایش قیمت ها هیچ نفعی برای توسعه این مناطق ندارد.
وی یکی از مشکلات فعالان بخش خصوصی در شهرک های صنعتی را جرائم واحدهای صنعتی ذکر کرد و گفت: تدابیری اندیشیده است که بخشی از جرائم مشخص، بخشیده شود.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین تامین وثیقه توسط واحدهای صنعتی جهت دریافت تسهیلات بانکی را از دیگر مشکلات فعالان یخش خصوصی عنوان کرد و گفت: صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک می تواند بدون دیوانسالاری های سیستم بانکی تا مبلغ 30 میلیارد ریال ضمانت نامه برای واحدهای صنعتی که مشکل وثیقه دارند، صادر کند.
یزدانی سرمایه صندوق را بیش از یک هزار میلیارد ریال بیان کرد و گفت: این صندوق می تواند تا پنج برابر منابع خود ضمانت نامه صادر کند.
وی خاطرنشان کرد: در پسابرجام، دولت مصمم به خروج از رکود، ایجاد رونق، نشاط وامید درسرمایه گذاری ، جذب سرمایه گذار و تشویق سرمایه گذار داخلی است و برجام دوم به دست فعالان اقتصادی و با حمایت دولتمردان باید رقم بخورد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *