صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

برخی گروه‌ها علی‌رغم تضاد دیدگاهی که داشتیم، من را در لیست خود قرار دادند

۲۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۷:۳۰:۳۱
کد خبر: ۱۳۵۸۹۰
کاندیدای پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری گفت: مجلس خبرگان باید جایی باشد که به هیچ شخص و یا گروهی متعهد نباشد و باید در این مجلس به مصالح دین و منافع ملی اندیشیده شود.
به گزارش گروه سیاسی ، محسن اسماعیلی کاندیدای پنجمین دوره انتخابات خبرگان رهبری در نطق انتخاباتی خود که از شبکه تهران پخش شد، گفت: رهبری ستون اصلی خیمه این نظام مقدس است که نه تنها سرنوشت دنیا که حتی سرنوشت دین ما را هم عمیقا تحت تاثیر قرار می‌دهد.

وی با بیان این که عمر پر برکت 37 ساله جمهوری اسلامی ایران نشان داد که داشتن رهبری حکیم و مقتدر تا چه اندازه مهم و موثر است، ادامه داد: امیدوارم که هیچ گاه نیاز نشود که این مجلس برای انتخاب رهبر تشکیل جلسه دهد. اگر به تعبیر متخصص دانش مدیریت مجلس خبرگان قوی داشته باشیم و هرگاه نیاز به تصمیم‌گیری در آن باشد با مرور زمان مشخص می‌شود که چه میزان تصمیم درستی گرفته است.

کاندیدای پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری با بیان این که مجلس خبرگان متعلق به آحاد ملت است تصریح کرد: اعضای خبرگان رهبری به سهم خودشان باید شبیه رهبری باشند و متعلق به هیچ جناح و گروهی نباشد و برخواسته از مردم بوده و برای آنها تصمیم بگیریند، که این یکی از وظایف مهم خبرگان است.

اسماعیلی با بیان این که رهبری متعلق به دین، اسلام، نظام و یکایک مردم است، ادامه داد: همه آحاد مردم باید در انتخابات پیش رو به صورت فعال و جدی شرکت کنیم تا مجلس خبرگان مجمع نخبگان باشد و ثابت  شود که آنها به مصالح دین و منافع ملی می‌اندیشند و بزرگتر از آن هستند که در حصار بازی‌های گروهی قرار بگیرند.

وی ادامه داد: همانگونه که امام خمینی(ره) فرمودند اجتهاد مرسوم در حوزه‌های علمیه شرط لازم برای این نقش است و نه شرط کافی، امام بزرگوار به حفظ فقه جواهری تاکید می‌کردند اما در عین حال می‌فرمودند که اجتهاد مرسوم در حوزه‌ها کافی نیست. بلکه اگر یک فرد علم در علوم حوزوی باشد نمی‌تواند مصلحت جامعه را در برخی موارد تشخیص دهد.

کاندیدای پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری افزود: فردی که فاقد بینش لازم در تصمیم‌گیری، مصالح اجتماعی و حکومتی باشد مجتهد نیست و نمی‌تواند زمامدار جامعه باشد، تنها مجتهدی می‌تواند در زمره خبرگان قرار بگیرد که علاوه بر قدرت فقاهت پویا و رهگشا، با دنیای امروز و پیچیدگی آن آشنا باشد و مشکلات جامعه را با تمام وجود حس کرده و بتواند برای حل آنها راه‌حل نشان بدهد.

اسماعیلی با بیان این که برخی دشمنان تبلیغاتی داشتند مبنی بر این که مجلس خبرگان تنها مجلس روحانیون است، تصریح کرد: من آمده‌ام تا اثبات کنم آنچه برای نظام و مردم ما مهم و ملاک تصمیم‌گیری است، دانش فرد است.

وی ادامه داد: بسیاری از فرزندان رشید ملت به رغم داشتن تحصیلات دینی و اجتهاد بدون اینکه رسما توفیق خدمت در لباس تبلیغ دینی را داشته باشند با گمنامی در زمینه‌های مختلف و مورد نیاز جامعه مشغول به کار هستند، مجتهد هستند و روانشناس، مجتهد، مدیر، اقتصاد دان و جامعه شناس هستند.

کاندیدای پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: اگر چه مجلس خبرگان مسئولیت مستقیم در برابر بیکاری و نرخ تورم ندارد و شخصی در مورد مشکلات کوچک و بزرگ از آنها سوال نمی کند اما ما پیرو شریعتی هستیم که همگان را مسئول و پاسخگو می‌داند. به طور مثال در هر سه دقیقه یک طلاق در کشور ثبت می‌شود، آیا می‌توانیم در برابر این واقعیت خود را فاقد مسئولیت اجتماعی و تاریخی بدانیم. بنده معتقدم باید همه اشخاص از تمام توانایی‌های خود برای کمک به حل مشکلات مردم و نظام استفاده کنند و با کنار گذاشتن علایق شخصی و گروهی ایران اسلامی پیشرفته‌ای را بسازیم.

وی ادامه داد: اجتهاد شیعی می‌گوید بی‌شک دفاع از نظام از اوجب واجبات است.

اسماعیلی تصریح کرد: برخی از گروه‌های و جناح‌ها از روی حسن‌ظن علی‌رغم تضاد دیدگاه‌ها من را در فهرست انتخاباتی خود قرار دادند که باید از آنها تشکر کنم؛ بنده نیامده‌ام کسی را نفی کنم و براساس آموزش‌هایی که دیده‌ام پای خود را از مرز ادب و اخلاق نخواهم گذاشت.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *