صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

امروز به اذعان اندیشکده های آمریکایی، ایران در حال پر کردن خلاء های قدرت در منطقه است

۲۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۰:۰۵:۰۱
کد خبر: ۱۳۳۵۳۲
دسته بندی‌: سیاست ، گزارش و تحلیل
رئیس اسبق سازمان بسیج دانشجویی گفت: اگر در آینده شاهد ظهور مجلسی کدخداپذیر باشیم، بدون شک این مجلس تبدیل به گسلی خواهد شد که ایران را در برابر قدرتهای جهانی مهار خواهد کرد.
به گزارش گروه سیاسی ، رضا سراج رئیس اسبق سازمان بسیج دانشجویی در نشست سه هزار نفری بسیج دانشجویی سراسر کشور گفت: عرصه انتخابات پیش‌رو پیچیدگی‌های مهمی دارد که می‌تواند آن را به پیچ تاریخی مهمی تبدیل کند.

وی افزود: انتخابات مجلس خبرگان رهبری و انتخابات مجلس شورای اسلامی تفاوت زیادی با انتخابات ادوار گذشته آن دارد.

سراج ادامه داد: انتخابات در خبرگان رهبری و ادوار گذشته آن، هیچ‌گاه رقابتی و در جهت چالش با نظام و تحمیل اراده جریان نفوذ نبوده اما در این دوره عده‌ای تلاش کردند از طریق نهضت ثبت‌نام و ایجاد جریانی در خبرگان رهبری، جریان نفوذ را به داخل مجلس خبرگان کشانده و چالش با نظام را در درون خبرگان رهبری ایجاد کنند.

سراج تاکید کرد: در انتخابات مجلس مهمترین صبغه آن، سیاسی بودن است اما در این دوره، انتخابات مجلس صبغه سیاسی نداشته بلکه ابعاد مهمتری در آن مشاهده می شود.

وی گفت: در انتخابات مجلس شورای اسلامی اول و دوم، رقابت بین خط امام(ره) و لیبرال‌ها بود، در انتخابات دوره سوم و چهارم رقابت بین دو جریان سیاسی چپ و راست مصطلح با مرکزیت جامعه روحانیت و مجمع روحانیون بود.

سراج تصریح کرد: در انتخابات دوره پنجم، هاشمی تلاش کرد جریان نوظهوری را در عرصه کشور وارد کند که این جریان تکنوکرات‌های غرب باوری بودند و نسخه عدول از ارزش‌های انقلاب را تجویز می‌کردند.

این فعال سیاسی ادامه داد: در رقابت‌های دوره ششم مجلس، شدیدترین رقابت سیاسی بین اصلاح طلب و اصولگرا وجود داشت که این سایه رقابت بین جریان اصلاح طلب و اصولگرا در مجلس هفتم، هشتم و نهم نیز وجود داشت.

وی با بیان اینکه انتخابات مجلس دهم سیاسی نیست، تصریح کرد: این دوره انتخابی بر سر موضوع هندسه انقلاب اسلامی است و ما شاهد شکل گیری دو جریان انقلاب و ضد انقلاب خواهیم بود.

رئیس اسبق سازمان بسیج دانشجویی گفت: ویژگی‌های انتخابات در این دوره از مجلس شورای اسلامی بسیار مهم و متراکم است، در هیچ دوره‌ای شاهد این تراکم و ویژگی‌ها نبوده‌ایم.

وی اهمیت راهبردی و تعیین کنندگی این دوره از انتخابات را مهم دانست و گفت: ریل گذاری برای کشور، گفتمان و هویت از جمله دیگر ویژگی های این دوره از انتخابات مجلس است که آثار آن شاید تا 10 سال یا بیشتر باقی بماند. از این رو باید دقت کرد، زیرا انتخاب غلط آثاری ده ساله یا بیشتر برای کشور به وجود خواهد آورد.

سراج گفت: انقلاب اسلامی در صحنه پیش برندگی خود، امروز به بهترین شرایط ممکن رسیده است که در 200 سال گذشته کشور، چنین چیزی وجود نداشته، امروز به اذعان اندیشکده های آمریکایی، ایران در حال پر کردن خلاء های قدرت در منطقه است.

سراج گفت: اشتباهات استراتژیک آمریکایی ها برای جمهوری اسلامی ایران به فرصت تبدیل شده و رهبر انقلاب به بهترین شکل از آن استفاده کردند؛ یک اندیشکده مطالعاتی امریکایی وابسته به جریان جمهوریخواه، ایران را در زمره 8 کشور قدرتمند معرفی کرده است.

سراج گفت: آمریکایی ها از 10 سال پیش این مسئله را پیش‌بینی می‌کردند که جمهوری اسلامی ایران قدرت نوظهور جهانی است.

وی با اشاره به اینکه در حوزه های مختلف با آل سعود و پشتیبان آن یعنی آمریکا و رژیم صهیونیستی در تقابل هستیم، تصریح کرد: پیروزی از آن ایران است، صحنه یمن که بنا بود آل سعود در آن مقاومت را سرکوب کند، امروز به باتلاقی برای عربستان تبدیل شده به طوری که امریکایی ها می گویند یمن، ویتنام آل سعود شده است.

سراج خاطرنشان کرد: بینی آل سعود در یمن به خاک مالیده خواهد شد و ان شاءالله سال آینده پیروزی مقاومت در یمن را جشن خواهیم گرفت.

وی با اشاره به اینکه صحنه دیگر رقابت ما با آل سعود، صحنه جنگ نیابتی است، ادامه داد: برآورد آنها این بود که با حمله به اماکن متبرکه، جنگ 30 ساله ای بین شیعه و سنی درخواهد گرفت، هدف آنها این بود که در جنگ نیابتی، ابتدا 5 استان ایران را درگیر کنند و بعد این درگیری بیشتر شود اما با هوشیاری رهبر انقلاب، جنگ نیابتی برای ما به فرصت تبدیل شد و امروز عمق استراتژیک جمهوری اسلامی ایران را تثبیت کرده است.

رئیس اسبق سازمان بسیج دانشجویی خاطرنشان کرد: آل سعود خود را بازنده این جنگ می داند و در صحنه داخلی هم دچار مشکل شده. پیش بینی ها این است که طی 5 سال آینده و یا کمتر، آل سعود به فروپاشی خواهد رسید.

سراج در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه از جریان نفوذ، آدرس غلط گرفته اند که به دنبال پیدا کردن کلید در آمریکا هستند، گفت: نظم منطقه، مدیریت آمریکا در منطقه را به پایان خواهد رساند و این واقعیت استراتژیک است. از سوی دیگر رژیم صهیونیستی به بدترین شرایط دچار شده و امروز مقاومت نیازی به شلیک موشک ندارد. بلکه کافی است یک چاقو به سمت اسرائیل پرتاب کند.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: امروز ترکیه دیگر بازیگر منطقه‌ای آمریکا در بدترین شرایط اقتصادی و امنیتی قرار گرفته و آمریکا نقشه فروپاشی عربستان را نیز طراحی کرده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *