صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تمام نقاط رژیم صهیونیستی در معرض آتش است/ دشمنان می خواهند وارد اقتصاد،علم و صنعت ما شوند

۲۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۲:۳۱
کد خبر: ۱۳۳۲۸۵
دسته بندی‌: سیاست ، دفاعی و مقاومت
جانشین فرماندهی کل سپاه پاسداران گفت:امروز تمام نقاط رژیم صهیونیستی در معرض آتش هایی است که از کرانه باختری تا جنوب لبنان میتواند به سمت آنها پرتاب شود.
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی ، سردار حسین سلامی جانشین فرمانده کل سپاه در دومین روز نشست حافظان انقلاب که در مصلی تهران برگزار می شود طی سخنانی با اشاره به وضعیت قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نکات مهمی را مطرح کرد.

وی گفت: مقام معظم رهبری طی 27 سال گذشته با اقتدار و صلابت توانسته اند روح بزرگ انقلاب اسلامی را درجهان اسلام منتشر کنند، در برابر آرایش همه قدرتهای جهانی با نفوذ به ژرفای نیات، مقاصد، آرمانها و آرزوهای آنان تمام سیاست های قدرت های بزرگ را خنثی کند و هر روز صفحه درخشان پیروزی را بر صفحات پرافتخار جهان اسلام بیافزاید.

سردار سلامی با بیان اینکه دانشجویان مشعل آگاهی و ایمان را در جامعه ما به دست گرفته اند و به پیروی از رهبر معظم انقلاب برای فتح قله های بزرگ آماده می شوند، عنوان کرد: آینده این کشور توسط   دستان پرقدرت، ذهنهای روشن و قلب های مستحکم دانشجویان رقم خواهد خورد.

جانشین فرمانده کل سپاه تأکید کرد: در این لحظات سرنوشت ساز تاریخ کشورمان دانشجویان باید به مسئولیت ها و تعهدات خود بیاندیشند.

وی با بیان اینکه از سال 1907 به این سو که نفت کشف شد دنیای غرب با بیرق فرانسه و انگلستان شدید ترین ضربه ها را به ملت های مسلمان وارد کرد، گفت: هنگام آغاز جنگ جهانی اول انگلیسی ها از هند بزرگ  فقط 400 هزار مسلمان را اجیر کرد و به جنگ جهانی اول برد و تمامی آنان را به پای سیاست های سلطه طلبانه خود ذبح  کرد؛ این ماجرا جریانی بود که دو سه ماه پیش توسط یکی از نشریات مطرح انگلیسی فاش شد.

سردار سلامی افزود: دنیای غرب شدیدترین تفرقه ها و خونین ترین جنگها را در آن زمان علیه جهان اسلام شکل داد و با انتصاب دست نشانده های خود دیکتاتوری را در جهان اسلام برقرار کرد.

وی با اشاره به اینکه پس از کودتای 28 مرداد در سال 1332 آمریکایی ها به صورت تمام قد سیاست و سایر حوزه های مسئولیتی در کشور ما را بر عهده گرفتند، تصریح کرد: در آن زمان تنها 40 هزار مستشار آمریکایی برای برنامه های اقتصادی، فرهنگی، نظامی و اطلاعاتی ما تصمیم گیری می کردند؛ مستشارانی که فاقد سواد مورد نیاز بوده و به اصطلاح روی دست آمریکایی ها مانده بودند.

جانشین فرمانده کل سپاه با اشاره به ضعف و حقارت پهلوی ها گفت: در کنفرانس تهران شاهد بودیم که چرچیل، روزولت و استالین که بدون اطلاع شاه وارد تهران شده بودند حتی حاضر نشدند جلوی پای محمد رضا پهلوی بایستند.

سردار سلامی با اشاره به وضعیت نامناسب و وخیم  فرهنگی و اجتماعی عصر پهلوی گفت: در آن مقطع زمانی مشروب فروشی ها بیش از کتاب فروشی ها بود و برای مسئولان دولتی وضعیت معیشتی مردم هیچ اهمیتی نداشت.

وی افزود: در زمان شاه قادر نبودیم حتی یک پیچ و مهره ساده بسازیم و درآن مقطع زمانی ایران تنها بخشی از سیاست های مهار کمونیسم آمریکا بود.

جانشین فرمانده کل سپاه تأکید کرد: قبل از پیروزی انقلاب با محوریت آمریکا و شوروی نظام اقماری در عرصه بین المللی حاکم بود به آن معنا که هیچ قدرت سیاسی نمی توانست خارج از نظام آمریکا یا شوروی و در جهت خلاف آنها حرکت کند اما امام راحل (ره) آن نظم را شکست و وضعیت آن مقطع را به چالش کشاند.

سردار سلامی با بیان اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی تمام قدرت های جهانی در برابر جمهوری اسلامی ایران بسیج شده و ائتلاف کردند، گفت: غربی ها و شرقی ها در آن مقطع ما را در محاصره و انزوای سیاسی و نظامی قرار داده و انواع توطئه ها، کودتاها و ترورها را برنامه ریزی کرده و همچنین به صورت همزمان جنگی هشت ساله را بر ما تحمیل کردند.

وی تأکید کرد: عراق در ابتدای جنگ با 12 لشکر و چند تیپ وارد جنگ شد اما پس از مدتی و در بین جنگ با مشاهده دلاوری های رزمندگان ایران تعداد لشکرهای عراق به عدد 50 و تعداد تیپ های آنها به عدد 90 رسید که این اعداد نشان دهنده آن است که ارتش عراق در آن مقطع جزو برترین ارتش های جهان محسوب می شد.

جانشین فرمانده کل سپاه با بیان اینکه مقاومت ملت ایران تنها با دستان خالی و توکل بر خدا شکل گرفت، اظهار داشت: جنگ هشت ساله سرانجام با تحمیل اراده سیاسی جمهوری اسلامی ایران خاتمه یافت و ما یک وجب از خاک سرزمینمان را در اختیار دشمن قرار ندادیم؛ پس از آن بود که غربی ها در مواجهه با ایران اسلامی تغییر استراتژی داده و به سمت اعمال تحریم های اقتصادی، فنی، علمی، سیاسی ، فرهنگی و نظامی حرکت کردند.

سردار سلامی ادامه داد: تحریم های سنگین اقتصادی که علیه کشور ما وضع و اعمال شد اگر علیه هر کشوری حتی خود آمریکا اعمال می شد موجبات فروپاشی آنها را فراهم می کرد اما ما شاهد بودیم که رهبر معظم انقلاب اسلامی با روشنگری های خود ملت را برای یک نبرد وسیع و همه جانبه آماده کرد و ما این مقاومت وایستادگی را در صحنه عمل نشان دادیم.

سردار سلامی با بیان اینکه همه مصیبتهای ما زمانی شکل می گیرد که دشمن را دوست فرض کنیم و فریب لبخند آنها را بخوریم گفت: جنگ بر سر شعاع نفوذ و جنگ بر سر ارائه یک مدل دو موضوع چالش برانگیز جنگ با غرب است.

وی با بیان اینکه غربی ها نمی خواهند جمهوری اسلامی ایران به یک مدل قابل تعمیم در جهان اسلام تبدیل شود تصریح کرد: اقتدار ما زمانی تصویب شد که چهار جنگ را با شکست رژیم صهیونیستی به پایان بردیم و همانطور که همه می دانند رژیم صهیونیستی تا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در هیچ جنگی شکست نخورده بود.

جانشین فرمانده کل سپاه تاکید کرد: امروز تمام نقاط رژیم صهیونیستی در معرض آتش هایی است که می تواند از کرانه باختری رود اردن تا جنوب لبنان به سمت آنها شلیک شود.

سردار سلامی ادامه حزب الله لبنان، ارتش مردمی وقدرتمند سوریه، بسیج مردمی و مستحکم عراق وانصارالله یمن ظرفیتهای استراتژیک انقلاب اسلامی هستند که جبهه های وسیعی را علیه دشمن در اختیار دارند.

وی ادامه داد: ما حدود یک ماه پیش با زانو زدن و کرنش سربازان آمریکایی در مقابل برادران با اخلاص سپاه بوشهر گزینه های روی میز آمریکایی ها را به شکلی سمبلیک دیدیم.

جانشین فرمانده کل سپاه با بیان اینکه ایران اسلامی تمام فاکتورها را برای تبدیل شدن به یک قدرت جهانی تراز اول در اختیار دارد گفت: ظرف چند سال آینده جمهوری اسلامی ایران یکی از قطب های بزرگ قدرت جهانی خواهد شد و ما این حرف را از روی احساسات نمی زنیم.

وی با بیان اینکه ما هر کجا در برابر ایستاده ایم قوی تر شده ایم تصریح کرد: در موقعیت جدید دشمن می خواهد مدل های دوستی و دشمنی را عوض کند و چهره ای موجه را از خود نشان دهد؛ آنها می خواهند دوباره وارد اقتصاد، علم و صنعت ما بشوند.

سردار سلامی ادامه داد: آمریکایی ها سه هدف عمده را در جریان سازی فرهنگی خود دنبال می کنند؛ یکسان سازی عقاید ملت ها، یکسان سازی مصرف کالاها و همچنین یکسان سازی اطلاعات این سه هدف می باشد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *