صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

عدم نظارت بانک مرکزی سبب رویش قارچ‌گونه مؤسسات مالی شده است

۱۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۵:۰۷
کد خبر: ۱۳۲۳۹۹
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خوزستان گفت: بانک مرکزی به وظیفه خود که حفظ ارزش پول ملی است، عمل نکرده و نسبت به ایجاد و توسعه موسسات مالی و اعتباری که رویش آنها بسیار سریع و قارچ‌گونه هستند هیچگونه نظارتی ندارد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، بیژن پناهی زاده، اظهار داشت: برای رسیدن به یک اقتصاد مقاومتی باید ابتدا با فساد و رانت مبارزه کرد و همچنین از حضور افراد بی‌ریشه و فاقد تخصص در منصب‌های حساس و مدیریتی جلوگیری کرد.

وی با بیان اینکه دولت باید از چنگ انداختن به ثروت‌های ملی پرهیز کند، افزود: متاسفانه اصل 44 قانون اساسی به خوبی اجرا نشده است و اگر دولت در سال گذشته نتوانسته که عواید حاصل از فروش نفت را به کشور تزریق کند هیچ گونه ضرر و زیانی را متحمل نشده درصورتی که بخش خصوصی بیشترین ضررها را درطول این دوران دیده است.

رئیس خانه صنعت،  معدن و تجارت خوزستان با بیان اینکه دولت چه برنامه‌هایی برای جبران ضررهای موجود درپساتحریم دارد، بیان کرد: آیا تا به حال مجلس و دولت ضرر و زیان های به وجود آمده را قبول کرده‌اند در صورتی که مسئولیت مدنی دولت بسیار مهم است و اگر تصمیم اشتباهی گرفته شود باید تاوان اشتباهات را بپردازد.

وی با اشاره به افزایش نرخ ارز توسط بانک مرکزی، در سالهای گذشته عنوان کرد: بانک مرکزی به وظیفه خود که حفظ ارزش پول ملی است، عمل نکرده بود و نسبت به ایجاد و توسعه موسسات مالی و اعتباری که رویش آنها بسیار سریع و قارچ‌گونه هستند هیچگونه نظارتی ندارد.

پناهی زاده تصریح کرد: منابع عظیمی که در دست موسسات و بانک‌های خصوصی وجود دارد به نوعی عاملی برای ایجاد تورم هستند واین موسسات سرمایه‌های خود را در پروژه‌هایی که سود بیشتری داشته باشند سرمایه‌گذاری می‌کنند.

 وی با بیان اینکه موسسات بانکی باید یکی‌ از محورهای رشد و توسعه کشور‌ها باشند، گفت: قانون بانکداری بدون ربا نیز دارای برخی کاستی‌ها است و طبق نظر تعدادی از  مراجع محترم تقلید پرداخت سود در فرض تحقق سود است و نیز جریمه تاخیر و دیرکرد در عقود مشارکتی دارای اشکال شرعی است.

پناهی زاده تاکید کرد: باید نظر علما و مراجع عظام تقلید را سر لوحه امور خود قرار دهیم و در مسائل مالی نظر این بزرگان را حتما لحاظ کنیم.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خوزستان افزود: در زمان بحران اقتصادی غرب سود تسهیلات خود را به نیم و حتی صفر درصد کشاندند اما متاسفانه در کشور ما نرخ های سود تسهیلات بانکی بالای 27 درصد بود.

وی درباره اینکه چگونه می‌توان با ماشین آلات قدیمی و فرسوده میزان بهره‌وری خود را افزایش دهیم، عنوان کرد: امروز همزمان با پنج شهرستان استان خوزستان به منظور ایجاد سهولت در رسیدگی به پرونده‌های قضایی تولیدگنندگان نهاد داوری خانه صنعت، معدن و تجارت خوزستان با حضور داوران برجسته راه اندازی شد.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *