صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

برگزاری اولین کارگاه آموزشی سواد رسانه‌ای ویژه "مهاجرین افغانستان"

۱۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۲:۱۰:۰۱
کد خبر: ۱۳۱۸۰۴
دسته بندی‌: بین‌الملل- جهان ، عمومی
مرکز تخصصی رسانه‌ای سراج افغانستان در راستای اهداف فرهنگی رسانه‌ای خود، اقدام به برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی هنری رسانه ای می نماید.
به گزارش سرویس بین الملل به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز تخصصی رسانه‌ای سراج افغانستان، این مؤسسه در راستای اهداف فرهنگی رسانه ای خود، اقدام به برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی هنری رسانه ای می نماید.
 
در این راستا اولین کارگاه آموزشی سواد رسانه‌ای ویژه مادران و دختران نوجوان مهاجر افغانستانی در مشهد مقدس برگزار شد.
 
این برنامه روز جمعه 16 بهمن در منطقه «قرقی» در حاشیه شهر مشهد و در حسینیه و مرکز فرهنگی آموزشی "عسکریین" به اجرا درآمد.
 
در این برنامه بعد از نمایش منتخبی از فیلم‌های جشنواره «عمار» با موضوعات خانوادگی و اجتماعی، ضمن بررسی و تحلیل آثار نمایش داده شده به مباحث مرتبط با حوزه سواد رسانه‌ای پرداخته شد.
 
در این کارگاه آموزشی، «سلطانی هروی» کارشناس فرهنگ و رسانه، ضمن بررسی و تحلیل رسانه‌های مختلف، پیرامون  آسیب‌ها و پیامدهای منفی استفاده مدیریت نشده خانواده‌ها از رسانه‌های نوین به ویژه موبایل و شبکه‌های اجتماعی مجازی، به ایراد صحبت پرداخت.
 
وی با اشاره به جایگاه مادران در نظام خانواده و نقش آنان در پرورش و تربیت نسل‌های بعدی جامعه اسلامی، به آسیب‌ها و چالش‌هایی که از طریق استفاده مدیریت نشده از انواع رسانه متوجه خانواده شده و تأثیر منفی آن بر کارکرد و نقش مادران در نظام خانواده پرداخت.
 
وی گفت: رژیم مصرف رسانه‌ای در خانواده‌ها باید نهادینه شود و مادران نقش مهمی در این جهت دارند و باید نسبت به وظایف خاص خود آموزش‌های لازم را ببینند.
 
این پژوهشگر و مدرس دوره‌های دین و رسانه در اداره کل پژوهش‌های اسلامی صدا و سیما دفتر خراسان، در ادامه سخنانش به ظرفیت‌ها و تهدیدهای فن آوری‌های نوین و رسانه‌های تعاملی و هوشمند به ویژه موبایل و شبکه‌های اجتماعی پرداخته و نسبت به استفاده درست و مدیریت شده و هوشمندانه از این فن آوری‌ها در جهت رشد تحصیلی و اجتماعی نوجوانان، مطالبی را طرح کرد.
 
وی از نوجوانان خواست که با برنامه‌ریزی درست و دانش و مهارت لازم به سراغ رسانه‌های تعاملی بروند و به عنوان وسیله کمکی برای رشد و پویایی بیشتر در عرصه‌های مختلف اجتماعی و آینده زندگی خود، از آنها بهره مند گردند.
 
سلطانی هروی عضو شورای اساتید فرهنگسرای فن آوری و رسانه مشهد، در ادامه سخنانش بر ضرورت افزایش دانش و مهارت سواد رسانه‌ای در خانواده‌ها اشاره نموده و سواد رسانه‌ای را یکی از نیازهای مهم فعلی خانواده‌ها دانسته و از مسئولان و مدیران مراکز فرهنگی دینی و آموزشی خواست تا نسبت به این موضوع برنامه ریزی لازم را داشته باشند، چرا که غفلت از این مسأله تبعات و پیامدهای بسیار منفی برای ساختار اجتماعی و نظام خانواده خواهد گذاشت.
 
وی در پایان سخنانش ضمن پاسخ به سئوالات حاضرین پیرامون موضوع کارگاه ، آمادگی مرکز تخصصی رسانه‌ای سراج افغانستان را برای برگزاری دوره‌های آموزشی رسانه، کارگاه‌های سواد رسانه‌ای، نشست‌های تخصصی رسانه‌ای و نقد و تحلیل تولیدات رسانه‌ای ویژه مهاجرین افغانستانی، در مراکز مختلف فرهنگی، دینی و اجتماعی مهاجر ، اعلام نمود.
 
/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *