صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

حل یکباره مشکلات کشاورزی انتظاری واهی است

۱۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۰:۰۱
کد خبر: ۱۳۰۷۶۶
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
رئیس سازمان نظام صنفی کشاورزی کشور گفت: کشاورزی کشور در آخرین مرحله سقوط قرار دارد و وزیر و رئیس‌جمهور با آگاهی از مشکلات موجود برای رفع آنها برنامه‌ریزی و ارائه راهکار دارند.
به گزارش محمد‌شفیع ملک‌زاده رئیس سازمان نظام صنفی کشاورزی کشور با بیان اینکه دغدغه‌های بیان شده به حق است، اظهار کرد: مشکلات بخش کشاورزی فقط خاص استان همدان نیست و با مشکلات متعددی در این بخش مواجه هستیم.
 
وی گفت: به علت عقب‌ماندگی موجود و با مشکلات انباشته شده با وجود تلاش‌های بسیار هنوز به حقمان در این بخش نرسیده‌ایم.
 
ملک‌زاده تصریح کرد: نظام صنفی نمی‌تواند راه 100 ساله را یک شبه طی کند و با وجود همه امکانات و مسئولان دلسوز هنوز کاری انجام نشده و آگاه هستیم که هزینه تولید چند برابر هزینه تمام شده تولید محصول در بخش کشاورزی است.
 
وی با اشاره به عوامل موثر از جمله تحریم‌ها، فشار‌های داخلی و خارجی و عوامل قهری همچون خشکسالی و سرمازدگی افزود: برای حل مشکلات باید قدم به قدم پیش برویم و انتظار حل مشکلات یکباره با توجه به امکانات انتظاری واهی است.
 
وی با بیان اینکه نظام صنفی نخستین تشکل جامعه کشاورزی در هویت‌بخشی به کشاورزان است، خاطرنشان کرد: در نظام صنفی، بخش کشاورزی پراکنده و گسترده با ساماندهی مشاغل از طریق کد‌های تعریف شده مشاغل، ساماندهی خواهد شد.
 
وی پیگیری مطالبات بخش کشاورزی را هدف نظام صنفی دانست و یادآور شد: باید از مشکلات سطحی و موجود گذر کرده و به هدف بپردازیم و مشکلات را با رعایت سلسه مراتب شناسایی، آسیب‌شناسی و پیگیری کنیم.
 
رئیس سازمان نظام صنفی کشاورزی کشور بیان کرد: امروز باید با توجه به ظرفیت تعریف شده در نظام صنفی و تنها تشکل بخش خصوصی دارای حق رأی در شورای نظام مدیران وزارت جهادکشاورزی به دنبال راهکار قانونی برای انجام امور باشیم و با مطالعه قوانین و با آگاهی کار انجام دهیم.
 
وی با بیان اینکه نظام صنفی شهرستان‌ها باید سهم 20 درصدی را به نظام صنفی استان پرداخت کنند، گفت: نظام صنفی تنها برای حل مشکل بیمه‌ای کشاورزان ایجاد نشده و نظام صنفی استان و کشور هیچ منبع مالی و اعتباری ندارد و باید با پیگیری مطالبات کشاورزی پاسخگوی اعتماد کشاورزان باشیم.
 
ملک‌زاده با بیان اینکه 20 درصد عوارض سبزیجات و میوه‌جات وارداتی کشور به بیمه تأمین اجتماعی کشاورزان اختصاص یافته است، افزود: با اجرای طرح در این خصوص وزارت جهادکشاورزی مجوز واردات را برای افزایش تولید داخلی کمتر کرده است که با هزینه واردات پنج هزار کشاورز بیمه می‌شوند.
 
وی خاطرنشان کرد: نظام صنفی کشور 700 هزار عضو دارد و بهترین فرصت و ظرفیت را در نظام صنفی داریم.
 
وی ادامه داد: دولت سیاست‌ها و برنامه‌های عالی برای توسعه بخش کشاورزی دارد که نیاز به زمان، اعتبار و همکاری کشاورزان دارد و نظام صنفی نیز باید به نزدیک کردن رابطه دولت و کشاورز کمک کند.
 
رئیس سازمان نظام صنفی کشاورزی کشور از آماده‌سازی نرم‌افزار جامع و اطلاعاتی کامل خبر داد و گفت: برنامه و نقشه‌برداری اراضی و واحد‌های کشاورزی، آموزش، صدور و تمدید پروانه، اتوماسیون اداری و برنامه‌های جامع دیگری در این نرم‌افزار برای ارائه بانک اطلاعاتی قوی گنجانده شده است.
 
وی با بیان اینکه اعتبار پروانه در اصل یک اعتبار معنوی است، عنوان کرد: جلسات خوبی برای تعامل با معاونت وزارت، مدیران بانک کشاورزی، صندوق حمایت از تولیدات کشاورزی، صندوق بیمه محصولات کشاورزی و سایر بخش‌های مرتبط برای الزام دریافت پروانه صورت گرفته است.
 
ملک‌زاده با بیان اینکه نامه و ابلاغیه وزیر با دیدگاه مثبت به نظم صنفی بوده است، یادآور شد: باید برنامه‌ها را برای اعتباربخشی به پروانه صنفی مشاغل بخش کشاورزی اجرایی کنیم.
 
انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *