صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

«تکیه بر جای مدرس» ویژه برنامه انتخابات مجلس شبکه مستند شد

۱۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۵:۰۱
کد خبر: ۱۳۰۴۶۴
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
«تکیه بر جای مدرس» مجموعه مستند ۲۰ قسمتی است که در گفتگو با اقشار مختلف مردم، انتظارات آن‌ها از نمایندگان مجلس را جویا می‌شود.
به گزارش گروه فرهنگی ، حسن امامی کارگردان «تکیه بر جای مدرس» درباره ساخت این تولید جدید شبکه گفت: این مجموعه در 20 قسمت 5 دقیقه‌ای با محوریت دهمین دوره انتخابات مجلس تولید شده است و یکی از اهدف ما برای ساخت آن، تلاش برای الگو و فرهنگ سازی است؛ عنوان مجموعه را نیز از همین رو انتخاب کرده‌ایم.

نمایندگانی که جای مدرس می‌نشینند
وی افزود: «تکیه بر جای مدرس» استعاره از این است که هر فردی که به عنوان نماینده مجلس انتخاب می‌شود، به نوعی جای شهید مدرس می‌نشیند؛ انسانی در تاریخ که همه احزاب و گروه‌ها او را قبول دارند و جانشین‌های او باید جایگاه مناسبی داشته باشند.

این مستندساز ادامه داد: در هر قسمت از مجموعه در کنار تعریفی ساده از یک حرفه، انتظارات صاحبان آن حرفه نیز از نمایندگانشان در مجلس بیان می‌شود. ما علاوه بر مشاغل مختلف سراغ اقلیت‌های مذهبی همچون ارمنی، کلیمی و زرتشتی هم رفته‌ایم.

سه ساعت تصویر برای هر قسمت 5 دقیقه‌ای
امامی یادآور شد: هر کدام از افرادی که مقابل دوربین ما نشسته‌اند، به دو سوال «من که هستم؟» و «چه می‌خواهم؟» پاسخ می‌دهند. ما برای هر قسمت 5دقیقه‌ای، سه ساعت تصویر گرفته‌ایم و سعی کرده‌ایم فضاسازی مناسبی داشته باشیم.

وی تأکید کرد: ما مسیر طولانی را طی کردیم تا به ما اجازه بدهند، از مجلس خالی فیلمبرداری کنیم. به ما اعلام کرده بودند وقتی نماینده‌ها در مجلس حضور نداشته باشند، در‌ها پلمپ می‌شود و امکان تصویربرداری فراهم نیست. ولی ما با پیگیری‌های فراوان موفق شدیم از مجلس خالی هم فیلم بگیریم و برخی جملات مردم، روی تصاویر صندلی‌های خالی پخش می‌شود.

حضور مشاغل مختلف و اقلیت‌ها در «تکیه بر جای مدرس»
کارگردان «تکیه بر جای مدرس» ادامه داد: افرادی که در این مجموعه سراغشان رفته‌ایم متنوع هستند و شامل راننده تاکسی، روزنامه نگار، صنعتگر، لباس فروش، طلاساز، کشاورز، دامدار، راهبر مترو، مکانیک، مهندس ساختمان، نانوا، نجار و... می‌شود.

امامی در پایان اعلام کرد: نکته مشترک در گفته‌های همه این افراد، طلب رفاه اقتصادی بود. این موضوع چه برای کسی که در روستا زندگی می‌کرد، چه پزشک ساکن پایتخت مشترک بود. رفاه اقتصادی ظاهرا گمشده‌ای بود که همه می‌خواهند به آن برسند و تصور می‌کنند اینگونه فرهنگ و جامعه بهتر با روحیه سالم تری خواهیم داشت.

قسمت نخست «تکیه بر جای مدرس» تولید جدید شبکه مستند سیما، چهارشنبه 14 بهمن ساعت 22: 45 روی آنتن می‌رود و پخش آن تا برگزاری انتخابات دهم مجلس ادامه خواهد داشت.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *