فعالیتهای صورت گرفته در حوزه غذا در راستای سلامت مصرف کنندگان است/ تمرکز و کنترل آلایندهها و تقلبات در محصولات غذایی در اولویت است
معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو گفت: در حوزه غذا بیشتر بر روی کنترل آلایندهها، تقلبات و همینطور بخشهایی که آسیب رسان محسوب میشوند متمرکز شدهایم و با دقت نظارت و کنترل میشود.
به گزارش گروه جامعه ، رسول دیناروند، معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو در مورد فعالیت هایی که در چند ساله اخیر در حوزه غذا صورت گرفته اظهار کرد: در سال های اخیر پیشرفتهای خوبی را در حوزه غذا داشته ایم و سعی بر این است که فعالیتهای صورت گرفته در حوزه غذا در راستای سلامت مردم و جامعه باشد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *