صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فعالیت 1000 گروه جهادی برای رفع محرومیت در مازندران

۰۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۱:۲۰:۰۱
کد خبر: ۱۲۷۶۱۰
دسته بندی‌: سیاست ، دفاعی و مقاومت
مسئول بسیج سازندگی سپاه کربلای مازندران با اشاره به اینکه براساس برنامه‌ریزی انجام‌شده قرار است یک‌هزار گروه جهادی سال آینده نقاط محروم استان را رصد و برای رفع محرومیت‌ها تلاش کنند، گفت: این فعالیت در نیمه‌نخست سال 95 اجرا می‌شود.
به گزارش گروه سیاسی ، غلامرضا شریعتی شامگاه چهارشنبه در جلسه ستاد پشتیبانی محرومیت‌زدایی شهرستان سیمرغ استان مازندران، گفت: یکی از دغدغه‌های امام بزرگوار و رهبر معظم انقلاب و همه متصدیان نظام از ابتدای پیروزی انقلاب تا به این ساعت و در آینده استحکام ساخت درونی نظام اسلامی بوده‌است.

وی با بیان اینکه تئوری امام خمینی (ره) در حکومت، اداره حکومت از سوی مردم بود، افزود: نهادهایی که امام راحل ایجاد کردند نشان از آن دارد که افکار امام خمینی (ره) تا چه حد به واقعیت و مردم نزدیک بود.

مسئول بسیج سازندگی سپاه کربلای مازندران با اشاره به اینکه هر کجا که از تفکر امام راحل دور شدیم ضربه‌اش را نیز خوردیم و هر زمانی که به تفکرات ایشان نزدیک شدیم، نتایج مثبتش را نیز دریافت کردیم، تصریح کرد: البته استفاده از فرمایشات امام خمینی (ره) و نگرش ایشان فقط خاص کشور ما نیست و بیشتر کشورهای آزادی‌خواه سعی می‎کنند از تفکرات ایشان برای پیشبرد اهداف دینی و اسلامی استفاده کنند.

این مسئول با اشاره به گذشت 37 سال از انقلاب اسلامی، خاطرنشان کرد: مسئولان تلاش بسیار زیادی را برای عمران و آبادانی کشور به خرج می‌دهند ولی به لحاظ فشارهایی که دشمنان به ما وارد کردند، مردم در فشار و مضیقه قرار داشتند.

شریعتی با اشاره به اینکه براساس برنامه‌ریزی انجام شده قرار است یک‌هزار گروه جهادی سال آینده نقاط محروم استان را رصد و برای رفع محرومیت‌ها تلاش کنند، گفت: این فعالیت در نیمه‌نخست سال 95 اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه برای رسیدن به اهداف پیش‌رو سهم هر شهرستان با توجه به توانایی‌های هر شهرستان تعریف شده‌است، خاطر نشان کرد: مشارکت مردم همراه با دستگاه‌های اجرایی و با استفاده از توانایی‌های نیروهای بسیجی لازمه کار است، زمینه را برای تحقق این اهداف فراهم می‌کند.

مسئول بسیج سازندگی سپاه کربلای مازندران با بیان اینکه نخستین‌ کاری که باید در این راستا انجام شود ساختارمند کردن ستاد پشتیبانی اردوهای طرح هجرت است، گفت: عرصه‌یابی و شناسایی عرصه‌ها، تبدیل هر فعالیت به یک پروژه شناسنامه‌دار و تعیین کمیته شناسایی عرصه بسیار مهم است.

وی در این زمینه از تشکیل کمیته‌های چهارگانه شامل ساختارمندکردن ستاد پشتیبانی، کمیته منابع انسانی، کمیته مشارکت‌های مردمی و کمیته نظارت و بازرسی خبر داد و خاطرنشان کرد: عرصه‌ها و کمیته‌های تعریف‌‌شده برای نخستین سال به شکل نظام‌مند و هدف‌مند در حال اجرا است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *