صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تاثیر هوای سرد بر باتری گوشی

۰۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۹:۰۱
کد خبر: ۱۲۷۳۸۰
دسته بندی‌: فضای مجازی ، عمومی
شایعاتی وجود دارد مبنی بر اینکه هوای سرد باتری تلفن همراه شما را از کار می‌اندازد اما هوا باید چقدر سرد باشد که روی ابزار تکنولوژی شما تاثیر منفی بگذارد و مشکل ایجاد کند؟
به گزارش گروه فضای مجازی ، شایعاتی وجود دارد مبنی بر اینکه هوای سرد باتری تلفن همراه شما را از کار می‌اندازد اما هوا باید چقدر سرد باشد که روی ابزار تکنولوژی شما تاثیر منفی بگذارد و مشکل ایجاد کند؟

هوای سرد باتری گوشی هوشمندتان را از کار می اندازد!؟

 در حالی که برخی نگرانند تلفن همراهشان در نتیجه هوای سرد دچار مشکل شود، در این گزارش نگاهی به تاثیرات دما بر روی باتری‌ تلفن‌های هوشمند انداخته‌ایم.‌ آیا هوای سرد قاتل تلفن همراه شماست؟

اغلب دیده می‌شود که باتری‌های ماشین از کار می‌افتند و نیاز دارند که با استفاده از دستگاه‌های دیگر به کار انداخته شوند. آیا این قاعده برای گوشی هوشمند شما هم صدق می‌کند؟ آیا دستگاه شوکی وجود دارد که با استفاده از آن بتوان گوشی هوشمند شما را به کار انداخت؟

چه نوع باتری‌ای دارید؟

اول از همه، باید بدانید که چه نوع باتری در گوشی شما وجود دارد و این را باید در سایت سازنده گوشی خود پیدا کنید، یا ممکن است اطلاعات لازم روی جعبه گوشی نوشته شده و یا اگر بتوانید به باتری دسترسی داشته باشید روی خود باتری موجود باشد.

در حال حاضر بسیاری از سازنده‌ها، از باتری‌های لیتیوم-یونی استفاده می‌کنند (که با نام‌های باتری Li-ion و یا LIB شناخته می‌شود). این باتری‌ها اندازه‌های متنوعی دارند اما بیشتر باتری‌های گوشی‌های هوشمند، در اندازه‌های کوچک و فرم مستطیل هستند. در برخی از گوشی‌های هوشمند نیز از باتری‌های لیتیوم-پلیمری استفاده می‌شود.

باتریهای لیتیوم-یونی چطور کار می‌کنند؟

اگر به دانشی که موجب فعالیت باتری‌های می‌شود علاقمند هستید، به طور خلاصه می‌توان گفت باتری‌های لیتیوم-یونی با جابه‌جا کردن یون‌ها بین قطب منفی و مثبت برای شارژ یا تخلیه شارژ کار می‌کنند.

هوا یا به طور دقیق‌تر دما، می‌تواند در چگونگی جابه‌جایی یون‌ها بین الکترودها موثر باشد. اگر هوا بسیار سرد شود، یونها حرکت نمی‌کنند و باتری کار نخواهد کرد، البته نکته کلیدی این است برای چنین شرایطی،‌ هوا باید واقعا خیلی سرد باشد. حقیقت از این قرار است:

در دمای کمتر از ۴۰ درجه سانتی‌گراد زیر صفر، فعالیت باتری متوقف می‌شود

در دمای کمتر از ۲۰ درجه سانتی‌گراد زیر صفر، درصدی از شارژ باتری‌های لیتیوم-یونی تخلیه می‌شود

در دمای بیشتر از صفر درجه سانتی‌گراد، باتری لیتیوم-یونی بدون مشکل شارژ خواهد شد

در دمای بیشتر از ۴۵ درجه سانتی‌گراد، باید از شارژ کردن باتری‌های لیتیوم-یونی بپرهیزید

در دمای بیشتر از ۶۰ درجه سانتی‌گراد، باتری لیتیوم-یونی شروع به تخلیه شارژ می‌کند

چطور عملکرد باتری‌ گوشی‌های هوشمند را حفظ کنیم؟

دمای مناسب برای شارژ باتری‌های لیتیوم‌-یونی بین ۱۰ درجه و ۳۰ درجه سانتیگراد است. در حالی که میزان شارژ مناسب که باید در باتری ذخیره شده باشد، بین ۴۰ تا ۸۰ درصد است. اگر این توصیه ها را جدی بگیرید، می‌توانید اطمینان حاصل کنید عمر باتری شما افزایش می‌یابد.

همچنین باید توجه داشته باشید که باتری‌های لیتیوم‌-یونی گاهی به طور خودکار شروع به تخلیه شارژ می‌کنند که این موضوع البته بین تولیدکنندگان مختلف متفاوت است، اما معمولا هر ماه بین ۱٫۵ تا ۲ درصد رخ می‌دهد که همچنین به دما نیز بستگی دارد.

بالاخره، متوسط طول عمر یک باتری، بین ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ چرخه است و هر چرخه زمانی است که باتری شما به اتمام رسیده و دومرتبه شارژ شده است.



/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *