صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

انجمن جهانی آهن و فولاد گزارش داد/در سال ۲۰۱۵

۰۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۰:۰۱
کد خبر: ۱۲۷۲۴۰
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
انجمن جهانی آهن و فولاد از کاهش تولید فولاد ایران در سال ۲۰۱۵ خبر داد و اعلام کرد، ایران با تولید بیش از ۱۶ میلیون تنی چهاردهمین تولید کننده بزرگ فولاد جهان طی این سال شناخته شده است.
به گزارش ،‌ انجمن جهانی آهن و فولاد اعلام کرد تولید فولاد جهان در سال 2015 با کاهش 2.8 درصدی نسبت به سال قبل از آن مواجه شد و به 1622 میلیون تن رسید.
 
بر اساس این گزارش تولید فولاد در همه مناطق جهان بجز اقیانوسیه در سال 2015 با کاهش مواجه شده است. تولید فولاد آسیا در این سال 2.3 درصد کاهش یافت و به 1113 میلیون تن رسید.
 
در میان کشورهای جهان، چین به عنوان بزرگترین تولید کننده فولاد جهان در سال 2015 شناخته شده است. این کشور 49.5 درصد کل تولید فولاد جهان را در سال 2015 به خود اختصاص داد. سهم چین از تولید فولاد جهان در سال پیش از آن 49.3 درصد اعلام شده بود.
 
در عین حال تولید فولاد چین در سال 2015 با افت 2.3 درصدی نسبت به سال قبل از آن مواجه شد و به 803 میلیون تن رسید.
 
ژاپن با تولید 105 میلیون تنی و هند با تولید 89 میلیون تن فولاد به ترتیب در رتبه های دوم و سوم بزرگترین تولیدکنندگان فولاد در جهان قرار گرفته اند. آمریکا، روسیه، کره جنوبی آلمان، برزیل، ترکیه و اوکراین نیز به ترتیب در رتبه های چهارم تا دهم از این نظر قرار گرفته اند.
 
این گزارش کل تولید فولاد ایران در سال 2015 را 16.11 میلیون تن اعلام کرده است. تولید فولاد ایران در این سال نسبت به سال قبل از آن 1.3 درصد کاهش داشته است. ایران در سال 2014 بالغ بر 16.33 میلیون تن فولاد تولید کرده بود.
 
بر اساس این گزارش ایران در سال 2015 به عنوان چهاردهمین تولید کننده بزرگ فولاد در جهان شناخته شده است. یک درصد کل فولاد تولیدی جهان در سال 2015 در ایران تولید شده است.
 
سهم ایران از کل فولاد تولیدی خاورمیانه در این سال بالغ بر 58 درصد بوده است. کل فولاد تولیدی خاورمیانه در سال 2015 بالغ بر 27.37 میلیون تن بوده است.
 
انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *