صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

از ارتقاء رتبه دانشگاه‌های عربستان با پول نفت تا پیشکش 500 هزار دلار جواهر به هیلاری کلینتون

۰۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۹:۰۹
کد خبر: ۱۲۶۸۱۱
دسته بندی‌: بین‌الملل- جهان ، عمومی
سران دربار نفتی عربستان با ریخت و پاش های ثروت خدادادی نفت به مردم این کشور، برای پیشبرد اهداف شوم خود و تداوم بخشیدن به کشتار مردم بیگناه در سوریه و عراق و نیز ایجاد بحران در کشورهای رقیب خود از جمله مصر، پرداخت رشوه را بهترین و آسانترین راه می پندارند.
به گزارش گروه بین الملل ، سران سعودی که بسیاری از گروه های تروریستی و بویژه داعش در سوریه و عراق و بوکوحرام در نیجریه و کامرون را مورد حمایت مالی خود قرار می دهند، پرداخت رشوه به مقامات و دولت های مختلف و حتی مراکز دانشگاهی و آکادمیک را در دستور کار خود دارند.

پرداخت 607 میلیون دلاری عربستان به نخست وزیر مالزی

 " محمد اپندی علی " دادستان کل مالزی پس از ماه ها پنهان کاری لاجرم امروز سه شنبه تایید کرد که نجیب تون رزاق نخست وزیر این کشور دو میلیارد و 600 میلیون رینگیت برابر 607 میلیون دلار از خانواده سلطنتی عربستان دریافت و به حساب شخصی اش واریز کرده است.

وی در عین حال تاکید کرد که  که این رشوه مالی سران سعودی به آنان بازگردانده شده است.

براساس اسنادی که کمیسیون مبارزه با فساد مالزی در اختیار دادستان قرار داده است در مجموع 681 میلیون دلار برابر با دو میلیارد و 80 میلیون رینگیت کمک خانواده سلطنتی سعودی از 22 مارس 2013 تا چهارم آوریل این سال در چهار نوبت به حساب شخصی نخست وزیر واریز شده است.

از سوی دیگر پایگاه خبری "مالزی آزاد امروز" نیز هفته گذشته اعلام کرده بود که سران عربستان چند میلیون دلار به نجیب تون رزاق رئیس حزب حاکم 'آمنو' داده اند.

این پایگاه خبری این سئوال را طرح کرد که اکنون که تنش های ایران و عربستان افزایش یافته، آیا ریاض به ازای بخشش این پول به مالزی، انتظاراتی ندارد؟

به اعتقاد کارشناسان، سران دلارهای نفتی سعودی در سال های گذشته با سفر به مالزی، رایزنی هایی در مورد سیاست های ریاض انجام داده و مقامات کوالالامپور نیز از سیاست ها ستیزه جویانه عربستان مانند حمله به یمن پشتیبانی کردند.

این کارشناسان معنقدند که این کمک را شرکت پتروسعودی سال 2013 همزمان با انتخابات مالزی در اختیار نجیب قرار داد تا حزب حاکم آمنو در برابر مخالفان پیروز شود.

دنیس ایگنانتیوس سفیر پیشین مالزی در شیلی و آرژانتین نیز تاکید دارد که جایی از فرایند مدیریت مذهب در مالزی با خطا مواجه است. مالزی باید به طور موثری با بمب ساعتی وهابیسم که با پول عربستان کوک می شود، مقابله کند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *