سه دلیل گرانی گوشت گوسفندی در بازار
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی ۳ دلیل افزایش قیمت این نوع گوشت را طی هفتههای اخیر اعلام کرد.
وی
با بیان اینکه امسال ما تا مراسم اربعین امسال با افزایش قیمت خاصی در
زمینه گوشت گوسفندی مواجه نبودیم، اظهارداشت: افزایش قیمت گوشت گوسفند بعد
از اربعین و بازگشت زوار اتفاق افتاده است.
رئیس
اتحادیه گوشت گوسفندی درباره دلایل این افزایش قیمت گفت: در حال حاضر
مقداری با کمبود دام زنده مواجه هستیم که باتوجه به نزدیک شدن به روزهای
انتهایی سال این مساله طبیعی است.
وی
با بیان اینکه صادرات دام نیز به این موضوع دامن زده است، افزود: علاوه بر
این، کاهش قیمت پوست و دنبه گوسفندی نیز بر افزایش قیمت این نوع گوشت
موثر بوده است.
ملکی اضافه کرد: قیمت هرجلد پوست گوسفندی ۲۵ هزارتومان و هرکیلوگرم دنبه ۵ هزارتومان کاهش یافته است.
به
گفته رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی، در حال حاضر قیمت هرکیلوگرم شقه بدون
دنبه تحویل به مغازهدار ۲۹ تا ۳۰ هزار تومان و تحویل به مشتری ۳۳
هزارتومان است.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *