صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رقابت شرکت داروسازی جهان برای ورود به بازار ایران

۰۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۵:۰۱
کد خبر: ۱۲۵۰۰۱
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
رویترز طی گزارشی از رقابت شرکت داروسازی جهان برای ورود به بازار ایران نوشت: ایران یک بازار احتمالی پر سود با جمعیت مصرف کننده ای حدودا ۸۰ میلیون نفری است که برای داروسازان و بسیاری از صنایع دیگر یک بازار بکر است.
به گزارش ، شرکت داروسازی نوو نوردیسک دانمارک، مهمترین عرضه کننده داروی انسولین در جهان انتظار دارد اکنون که تحریم ها علیه ایران برداشته شده، به لطف حضور مداوم و داشتن یک طرح سرمایه گذاری پیشدستانه، موفقیتی بیش از رقبایش در بازار ایران کسب نماید.

مدیران صنعتی می گویند، ایران بازاری جذاب برای شرکت های داروسازی است که به دنبال فروش داروهای جدید به جمعیت عظیم و در حال رشد این کشور هستند، اما وارد عمل شدن و ایجاد روابطی خوب با مقامات ایرانی در این زمینه عاملی کلیدی به شمار می رود.
واردات دارو از تحریم های هسته ای علیه ایران معاف بود، اما به دلیل محدودیت های اعمال شده در زمینه تراکنش های مالی و محدودیت صادرات فن آوری به ایران در طول دوره تحریم ها، واردات دارو نیز با مشکلات متعددی مواجه بود.

جاکوب ریس، رئیس بخش بازاریابی شرکت نوو در این باره به رویترز گفت: «با لغو تحریم ها، ما می توانیم آزادانه تر فعالیت کنیم.»

این شرکت دانمارکی در طول دوره تحریم ها حدود 130 کارمند خود را در ایران حفظ کرده و پس از تصمیم ماه سپتامبر خود برای سرمایه گذاری 70 میلیون یورویی در یک کارخانه داروسازی در ایران، اکنون قصد دارد تعداد کارمندان خود را 160 نفر افزایش دهد و بیش از دو برابر کند.
ریس افزود: «نوو در کل دوره (تحریم ها) آنجا حضور داشته است. اکنون شرکت های زیادی برای ورود به بازار ایران صف کشیده اند و من فکر می کنم ما به دلیل حضور قبلی در ایران سود خواهیم برد.»
ایران یک بازار احتمالی پر سود با جمعیت مصرف کننده ای حدودا 80 میلیون نفری است که برای داروسازان و بسیاری از صنایع دیگر یک بازار بکر است.
دیگر شرکت های داروسازی به شکلی فعالانه در جستجوی فرصت های موجود در بازار ایران هستند.
کریستوف وبر، مدیر عامل شرکت تاکدا، بزرگترین شرکت داروسازی ژاپن در این باره گفت: «آنجا یک کشور مهم است...ما تیمی داریم که دارد وضعیت را برآورد می کند.» مدیرعامل یک شرکت بزرگ دیگر داروسازی گفت، شرکتش به عنوان راهی برای گشودن بازار و راضی کردن تمایل احتمالی تهران برای انتقال تکنولوژی، به دنبال سرمایه گذاری در تولید داخلی در ایران خواهد بود.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *