صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فشارهای فراوانی از سوی اینترنت، شبکه‌ها و ماهواره‌ها به خانواده‌ها وارد می‌شود

۰۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۰:۰۲
کد خبر: ۱۲۴۷۴۴
دسته بندی‌: سیاست ، گزارش و تحلیل
یکی از مراجع تقلید با هشدار نسبت به بدآموزی‌های ‌شبکه‌های ماهوا‌ر‌ای برای خانواده‌ها گفت: فشارهای فراوانی از سوی اینترنت، شبکه‌ها و ماهواره‌ها وارد می‌شود.
به گزارش گروه سیاسی ، آیت‌الله ناصر مکارم‌شیرازی ظهر امروز در دیدار با اساتید استان البرز، جمعی از طلاب و خواهران آمر به معروف ضمن تسلیت رحلت حضرت معصومه(س) با اشاره به حدیثی از امام صادق(ع) اظهار کرد: ترازوهای سنجش در روز قیامت نصب می‌شود و برای هر چیزی ترازوی مخصوصی است، به عنوان مثال برای عبادت، تحصیل، تعلیم و کارهای خیر ترازوی خاصی وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: ترازوها وسیله‌ای است که به وسیله آنها وزن اعمال و نیات سنجیده می‌شود، خون‌های شهیدان تاریخ در یک کفه و جوهر، مرکب و ابزار علما در کفه دیگر است.

این مرجع تقلید با بیان اینکه قلم‌های علما و دانشمندان از خون‌های شهیدان برتر است گفت: در زمینه اهمیت علم سخنان فراوانی ذکر ولی شهید در اسلام براساس آیات و روایات دارای مقام والایی است، ولی مرکب و ابزار نوشتن دانشمندان ارزشش در پیشگاه خداوند از آن بیشتر است.

وی خاطرنشان کرد: خون مایه حیات انسان است، اگر از انسان گرفته یا کاهش پیدا کند، جان انسان در خطر می‌افتد ولی مرکب ابزار کار برای دانشمند است که از مایه حیات برتر است.

آیت‌الله مکارم‌شیرازی منطق و دلیل این امر را مورد توجه قرار داد و افزود: این مسئله دارای دلیل و تحلیل منطقی است، اگر مرکب قلم دانشمندان نبود،‌ خون‌های شهیدان فراموش می‌شد، حضرت زینب(س) و امام سجاد(ع) در گام نخست زمینه جاودانگی خون شهیدان را به وجود آوردند و در تاریخ‌های دیگر نوشتارها با مدرک این امر را تداوم بخشیدند.

وی خاطرنشان کرد: نکته دیگر این است که خون شهید با بدن دشمن سر و کار دارد، ولی قلم‌های دانشمندان با روح و افکار سر و کار دارد و قلم با منطق و استدلال دشمن را می‌کوبد، البته امثال شهیدان کربلا که عالم و شهید بودند،‌ حساب جدایی دارند.

استاد حوزه علمیه قم با اشاره به وظیفه دانشمندان گفت: دانشمند باید علمش را از طریق بیان و قلم جاودانه کند، تا ماندگار شود، دانشمندان دینی آثار معصومان را جاودان کرده‌اند.

وی جهاد استادان را جهاد پرارزشی از نظر اسلام عنوان کرد و افزود: وظیفه عالم است که بگوید و بنویسد، استادان نیز طلابی را تربیت کنند که ممکن است روزی مبلغ، دانشمند و نویسنده شوند.

آیت‌الله مکارم‌شیرازی خاطرنشان کرد: بسیاری از بزرگان کنونی کسی آنها را در سن و سال جوانی نمی‌شناخت ولی پرورش پیدا کردند، جوانان حوزه و دانشگاه نیز دارای استعداد فراوانی هستند و آثار خوبی از خود نشان داده‌اند.

وی تصریح کرد:‌ هر یک از طلاب منبعی برای نشر اسلام هستند، کار شما ساختن کارخانه‌ وسیله نشر اسلام است، نوشتن، چهره به چهره، پاسخ به شبهات و... نیز برنامه‌هایی است که از سوی اهل علم انجام می‌شود.

این مرجع تقلید با بیان اینکه ابزار گناه در دوران کنونی به اندازه گذشته فراوان نبود گفت: فشارهای فراوانی از سوی اینترنت، شبکه‌ها و ماهواره‌ها وارد می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: اگر بدآموزی‌های این شبکه‌ها وارد هر خانه و خانواده شود، جوانان، زن و مرد را گمراه می‌کند، بنابراین مسئولیت و وظیفه در دوران کنونی سنگین‌تر است.

آیت‌الله مکارم‌شیرازی عنوان کرد: اگر به خدا اعتقاد داشته باشیم، معارف اسلامی به اندازه‌ای قوی است که می‌توانیم در برابر این مفاسد بایستیم، شرط آن این است که آماده باشیم و با سلاح بیان و قلم طلاب را مسلح کنیم.

وی با بیان اینکه بسیاری از شبهات قدیمی است و تنها لباس جدید بر آن پوشاندند، گفت: باید به این شبهات با ادبیات روز و جوان‌پسند پاسخ داده شود، چنان نباشد که اشکالی که مطرح می‌کنند، طلبه‌ای در پاسخ آن بماند، اسلام و مکتب اهل بیت(ع) به اندازه‌ای قوی است که برای این شبهات پاسخ دارد.

استاد حوزه علمیه قم یادآور شد: علاوه بر داشتن بیان، قلم، آگاهی به پاسخ سئوالات، دارا بودن تقوا از ضروریات است، عوامل نفوذ و فساد در همه است، ولی تقوا باید سدی در برابر آنها ایجاد کند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *