دوستانی که رد صلاحیت شدند باید مراحل قانونی را طی کنند/استاندارانی که اقتصاد مقاومتی را جدی نمی گیرند حتماَعزل خواهند شد
معاون اول رئیس جمهور اجرایی شدن برجام را پیروزی نظام جمهوری اسلامی دانست و گفت: اگر اراده رهبری نبود قطعاَ مذاکرات هسته ای به نتیجه نمی رسد.
وی ادامه داد: در ایام تحریم نزدیک ترین دوستان و همسایگان ما آنطور که ما توقع داشتیم کمک های لازم را انجام ندادند و ما حتماَ دوستان دوران سخت تحریم را فراموش نمی کنیم.
جهانگیری با بیان اینکه لطف خداوند و رهبری داهیانه مقام معظم رهبری و مدیریت رئیس جمهور و کاردانی تیم مذاکره کننده تهدیدها را به فرصت تبدیل کرد، اظهار داشت: با حصول توافق هسته ای سایه شوم جنگ، فشار و تحریم از سر کشوردور شد و خیلی ها فهمیدند که نمی توان با ملت ایران با زبان زور و تهدید صحبت کرد.
معاون اول رئیس جمهور خاطر نشان کرد: در جریان مذاکرات هسته ای در میدان دیپلماسی پیروزی حاصل شد و اصول پیروزی در میدان دیپلماسی به مراتب سخت تر از پیروزی در میدان جنگ است چرا که در میدان دیپلماسی علاوه بر شجاعت و تدبیر به صبر نیاز است و لازم است افرادی در میدان باشند که از آبرو واعتبار خود مایه می گذارند.
وی ادامه داد: حاصل مذاکرات هسته ای پیروزی منطق بر زور و پیروزی گفتگو بر تهدید بود و ما نشان دادیم که می توان مشکلات پیچیده نظیر بحران های سوریه و یمن را از طریق گفتگو حل کرد.
جهانگیری اجرایی شدن بر جام را پیروزی نظام جمهوری اسلامی دانست و بیان داشت: اگر اراده رهبری نبود قطعا مذاکرات هسته ای به نتیجه نمی رسید وایشان مانند یک ناخدای کشتی جریان مذاکرات را هدایت کردند.
معاون اول رئیس جمهور تصریح کرد: یکی از دلایل موفقیت مذاکرات هسته ای این بود که همه ارکان نظام کمک کردند تا توافق هسته ای حاصل شود و در این مسیر قوه قضائیه کمک های زیادی کرد و همچنین مجلس شورای اسلامی و شخص آقای لاریجانی نیز کمک های زیادی کردند که باید قدردانی ویژه ای از وی به عمل آید.
جهانگیری با بیان اینکه عده ای در داخل بی جهت از خوشحالی دولت و ملت ناراحتند، گفت: دولت دلیل ناراحتی یک عده در داخل را از به نتیجه رسیدن مذاکرات نمی داند ودولت به درجه از بلوغ رسیده است که نگوید این کار را تنها انجام داده است.
معاون اول رئیس جمهور در ادامه به موضوع انتخابات اشاره کرد و بیان داشت: انتخابات باعث می شود سرمایه اجتماعی افزایش پیدا کند و به موازات آن آسیب های اجتماعی نیز کاهش یابد و متأسفانه در مقطع فعلی آسیب های اجتماعی به یک دغدغه تبدیل شده اند.
وی ادامه داد: دغدغه رهبری در مورد آسیب های اجتماعی به حدی بود که در همین ماه های اخیر به همراه وزیر کشور دو جلسه طولانی را برای یافتن راهکارهایی دررابطه با کاهش آسیب های اجتماعی در خدمت ایشان برگزار کردیم.
جهانگیری در ادامه به بحران ها و تنش های موجود در منطقه اشاره کرد و بیان داشت: برخی کشورهای منطقه دچار اتفاقات عجیب و مدیریت های نابالغ هستند و نیاز است ما برای اینکه منزلت و اقتدار و امنیت خود را به رخ جهانیان بکشیم یک انتخابات باشکوه را برگزار کنیم و این انتخابات در مقطع حساس فعلی می تواند منزلت بین المللی جمهوری اسلامی ایران را افزایش دهد.
معاون اول رئیس جمهور تصریح کرد: انتخابات پیش رو یک آزمون بزرگ برای نظام، دولت و جریان های سیاسی است و باید شرایطی را ایجاد کنیم مردم در این انتخابات نظر خود را اعمال کنند.
وی با بیان اینکه تمام مراحل انتخابات باید در چارچوب قانون باشد، اظهار کرد: مقام معظم رهبری دربیانات اخیرشان خط کلی را روشن کردند و بر حق الناس بودن تمام مراحل انتخابات تأکید کردند و ایشان فرمودند که نباید کسی بدون جهت تأیید صلاحیت و بدون جهت رد صلاحیت شود و ما باید بیانات رهبری را سرلوحه کار خود درامر انتخابات قرار دهیم.
جهانگیری با بیان اینکه افرادی که صلاحیتشان احراز نشده باید حتماَ مسیر قانونی را دنبال کنند، افزود: اطمینان داریم که شورای نگهبان با سعه صدر و اختصاص وقت لازم در این زمینه علم خواهد کرد.
معاون اول رئیس جمهور تصریح کرد: برای دولت آنچه از صندوق رای بیرون می آید قابل احترام است و وظیفه همه از رئیس جمهور تا فرماندار در امر انتخابات اجرای قانون است.
وی بیان داشت: با توجه به هماهنگی های صورت گرفته میان وزارت کشور و شورای نگهبان حتما شرایط برگزاری یک انتخابات باشکوه در کشور فراهم می شود.
معاون اول رئیس جمهور در ادامه به چالش های اقتصادی دولت اشاره کردو بیان داشت: متوسط قیمت نفت در سال گذشته 80 دلار بود ولی ما امروزنفت را کمتر از 25 دلار می فروشیم.
وی ادامه داد: امروز وضع معیشت مردم خوب نیست و در شهرها 15 درصد و درروستاها 29 درصد از درآمد سرانه مردم کاهش یافته است و تعداد بیکاران جامعه نیز زیاد شده است.
جهانگیری درادامه با اشاره به نقش مدیریت در ارتقاء بهره وری اظهارکرد: در برخی استانها که می رویم استانداران یکسره از نکات منفی و نبود پول و اعتبار سخن می گویند که این امر درست نیست.
معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه اختیار استانداران حتی از وزرا نیز بیشتر است و رئیس جمهور هم حتی به اندازه استانداران حاکم نیست، گفت: استانداران با اختیارات ویژه ای که دارند باید شرایط توسعه را فراهم کنند.
وی در ادامه با بیان اینکه دولت سیاست های اقتصاد مقاومتی را بسیار جدی گرفته است، گفت: هیچ جمله و بندی در سیاست های اقتصاد مقاومتی نیست که ما بگوییم اگر آن جمله یا بند نبود بهتر می شد و همه صاحبنظران اقتصادی معتقدند سیاست های اقتصاد مقاومتی راهگشا است.
جهانگیری در ادامه با اشاره به رویکرد درون زایی اقتصاد مقاومتی و استفاده از همه ظرفیت های کشور برای شکوفایی اقتصادی اظهار داشت: این جفاست که من مسئول فکر کنم همه آدمهای خوب آنهایی هستند که با گرایش سیاسی من انطباق دارند.
معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه دولت بر مبنای 24 بند سیاست های اقتصاد مقاومتی 11 برنامه ملی را تدوین کرده است، گفت: من تا این لحظه از هیچ استانداری نامه ای ندیده ام که نوشته باشد من در استان خود فلان برنامه را در رابطه با اقتصاد مقاومتی انجام داده ام.
جهانگیری در پایان با بیان اینکه پیگیری سیاست های اقتصاد مقاومتی یک شوخی نیست خاطر نشان کرد: حتما در آینده اقتصاد مقاومتی تغییراتی را در سیستم دولت ایجاد می کند و استاندارانی که سیاست های اقتصاد مقاومتی را جدی نگیرند حتماَ عزل می شوند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *