صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نقشه جامع علمی کشور مبنای فعالیت سازمان بنادر و دریانوردی

۰۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۰:۱۵:۰۱
کد خبر: ۱۲۴۳۷۷
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
بندر خرمشهر ششمین همایش دستاوردهای علمی پژوهشی بندرخرمشهر با حضور حسن‌زاده مدیرکل مرکز بررسی‌ها و مطالعات راهبردی سازمان بنادر و دریانوردی، صدری نسب رئیس دانشکده علوم و فنون دریایی خرمشهر، مدیران و کارکنان بندرخرمشهر برگزار شد.
به گزارش در ابتدای ششمین همایش دستاوردهای علمی پژوهشی بندرخرمشهر، کارگاه آموزشی با مباحثی در خصوص یادگیری و مدیریت دانش توسط محمود کریمی برگزار شد.
 
در ادامه، دبیر همایش به ارائه گزارشی از پروژه های مطالعاتی انجام شده، در دست اقدام  و پروژه های مطالعاتی آینده بندرخرمشهر پرداخت.
 
پس از آن، مدیر کل بندر و دریانوردی خرمشهر ضمن خیرمقدم به میهمانان طی سخنانی به آیاتیاز قرآن در خصوص تأکید بر علم و دانش اشاره کرد و افزود:این همایش به منظور ارائه دستاوردها و یافته های پژوهشی کارکنان بندرخرمشهر برگزار می شود.
 
عادل دریس با بیان اینکه یکی از شاخصهای مهم بندرخرمشهر، عملکرد مطلوبدر عرصه پژوهش است، تصریح کرد: موضوع تثبیت درآمد بعنوان یکی از شاخص های اصلی سازمان بنادر و دریانوردی محسوب می شود که بندرخرمشهر دارنده مقام سوم این شاخص است.
 
وی با اشاره به اینکه بندرخرمشهر با دو چالش وجود مغروقه ها در آب های اروند و کارون و بحث لایروبی اروندرود مواجه است افزود: عملکرد بندرخرمشهر در زمینه شناورسازی مغروقه ها با وجود حمایت های سازمان بنادر و دریانوردی مطلوب بوده است، اما در زمینه موضوع لایروبی اروندرود با توجه به اینکه طرف عراقی به وظایف خود عمل نمی کند،به منظور بیشتر اهمیت یافتن موضوع می بایست تحقیقات علمی بیشتری صورت گیرد.
 
مدیر کل بندر و دریانوردی خرمشهر ادامه داد: بندرخرمشهر همواره سعی دارد تا در مسیر نقشه جامع علمی کشور گام بردارد.
 
در ادامه گزارشی از عملکرد پژوهشی بندرخرمشهر طی یک سال گذشته توسط یکی از کارکنان واحد مطالعات و تحقیقات بندرخرمشهر ارائه شد.
 
بر اساس این گزارش،در مجموع طی یک سال گذشته187 مقاله توسط کارکنان بندرخرمشهر تولید شده که در مقایسه با مدت مشابه خود، رشد 300 درصدی را نشان می دهد.
 
پخش کلیپ عملکرد پژوهشی واحد مطالعات اداره کل، تقدیر از پژوهشگران برتر و برندگان مسابقه کتابخوانی از دیگر برنامه های این همایش بود.
 
در حاشیه این همایش، مراسم رونمایی از کتابی با عنوان "سرمایه اجتماعی ضرورتی است برای توانمندسازی منابع انسانی سازمان" که توسط ناجی رئوفی مرام،یکی از کارکنان بندرخرمشهر تألیف شده نیز برگزار شد.
 
همچنین محمد علی حسن زاده در ششمین همایش دستاوردهای علمی پژوهشی بندرخرمشهر اظهار کرد: عملکرد سازمان بنادر و دریانوردی در تحقق نقش مرجعیت علمی امور بندری، دریایی و کشتیرانی را شرح داد.
 
وی به سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و افزود:بند دوم سیاست های اقتصاد مقاومتی پیاده سازی نقشه جامع علمی کشور است که براین اساس،امسال نیز در سازمان بنادر و دریانوردی سعی کردیم همه فرایندهای سازمانی را به استناد نقشه جامع علمی کشور مورد بازنگری قرار دهیم.
 
مدیر کل مرکز بررسی ها و مطالعات راهبردی سازمان بنادر و دریانوردیتصریح کرد: هماهنگی با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با هدف استفاده از شبکه کتابخانه های عمومی سراسر کشور، انجام پروژه های تحقیقاتی با موضوع فرهنگ دریا، تألیف 8 عنوان کتاب دریایی، اخذ مجوز جهت انتشار کتاب، قراردادن کتاب در فضای مجازی و چاپ 26 مقاله در مجلات داخلی و بین المللی، تهیه ماهنامه الکترونیکی مسیر و استقرار مدیریت دانش از جمله فعالیت های مطالعاتی و پژوهشی است که طی یک سال گذشته در سازمان بنادر و دریانوردی انجام شده است.
 
حسن زاده در ادامه پرداخت پژوهانه برای پژوهشگران علمی، برگزاری کارگاه های تخصصی در همایش صنایع دریایی، داوری سومین دوره مسابقات شناورهای هوشمند، حمایت علمی و رسانه ای از 5 همایش مرتبط با حوزه های دریایی، تهیه اطلس تاریخ بنادر و دریانوردی ایران، امضای تفاهم نامه با 5 دانشگاه،تهیه سند عالی توسعه دریایی و تهیه تقویم دریایی ایران را از دیگر اقدامات مطالعاتی و پژوهشی انجام شده توسط سازمان بنادر و دریانوردی برشمرد.
 
وی گفت: از سال تحصیلی آینده علاوه بر والدین، نزدیک به 3 میلیون دانش آموز و معلم در سطح کشور با موضوعات بیشتری در رابطه با بندر و دریا آشنا خواهند شد.
 
مدیر کل مرکز بررسی ها و مطالعات راهبردی سازمان بنادر و دریانوردی در پایان با تأکید بر این سخن مقام معظم رهبری که اقتصاد دانش بنیان ستون اصلی اقتصاد مقاومتی است، افزود: به منظور قوی شدن از نظر علمی، بایستی همیشه نگران تکانه های بیرون از کشور باشیم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *