گمان نکنیم همه مشکلات کشور با اجرایی شدن برجام حل خواهد شد/ برای حل مسائل، بیش از گذشته نیازمند تدبر و تعقل هستیم
حجت الاسلام و المسلمین منتظری گفت: گمان نکنیم که همه مشکلات کشور با مسئله اجرایی شدن برجام حل خواهد شد، برای حل مسایل کشور، بیش از گذشته نیازمند تدبر، تعقل و هدایت امور بر اساس عقلانیت هستیم.
به گزارش گروه حقوقی و قضایی به نقل از روابط عمومی دیوان عدالت اداری، حجتالاسلام والمسلمین منتظری در جلسه بیست و نهم دی ماه هیات عمومی دیوان ضمن تبریک میلاد بابرکت حضرت امام حسن عسکری(ع)، با اشاره به آغاز اجرایی شدن برجام اظهار داشت: بحمدالله کشور ما توانست با تلاش دلسوزان و جوانانش مرحلهای دشوار را در حل مساله چندین ساله هستهای کشور پشت سر بگذارد.
وی افزود: مساله هستهای کشور، یکی از معضلات و گرههای کشور بود، که در سایه استقامت ملت و تلاش آنان حل شد. از برکات انقلاب این بود که ملت توانست در این مسیر حق خود را تثبیت کند.
رئیس دیوان عدالت اداری با اشاره به اینکه البته در این ماجرا در برخی موارد آنگونه که انتظار داشتیم، نتیجه نگرفتیم، تصریح کرد: بیتردید در تعاملات بینالمللی گریزی از این اتفاق نیست و باید در ازای دستارودها، چیزی را نیز از دست داد.
حجتالاسلام والمسلمین منتظری اضافه کرد: فراموش نکنیم که دشمن هیچگاه نمیخواهد کشورمان نردبان ترقی را طی کند و خوی استکباری او همواره چنان بوده است که کشورهای دیگر را به زنجیر بکشد و زیر یوغ خود نگهدارد.
وی در ادامه به بیان سه عامل اصلی پیروزی ملت در مناقشه هستهای پرداخت و گفت: استقامت مردم و تحمل بار گران تحریمهای تحمیلی توسط ایشان، هدایت و راهنماییهای داهیانه مقام معظم رهبری که با شجاعت و شهامت ایستادگی کردند و اجازه تعدی دشمن به خطوط قرمز را ندادند و همچنین تلاش دولت و دولتمردان که در میدان عمل و صحنه بینالملل مسئولیت مذاکرات را بر عهده داشتند، سه عامل اصلی پیروزی این ملت بوده است.
رئیس دیوان عدالت اداری خاطر نشان کرد: بیشک برجام بسیاری از فشارها را بر کشور و ملت عزیزمان کاهش خواهد داد، اما اینگونه نیست که گمان کنیم با به نتیجه رسیدن آن، تمام مشکلات کشور حل خواهد شد.
حجتالاسلام والمسلمین منتظری با انتقاد از کسانی که بیش از اندازه به تاثیرات برجام بر کشور بها میدهند، یادآوری کرد: فراموش نکنید که دشمن در همان روز اجرای برجام نیز نسبت به وضع برخی تحریمهای جدید به بهانههای دیگر اقدام کرده است، بنابراین مردم نباید تصور کنند گشوده شدن این باب، فتحالفتوحی بوده است.
وی افزود: ما وظیفه داریم از خدمتگزاران خود تقدیر و تشکر کنیم ولی در عین حال نباید مساله را بیش از آنگونه که هست، بزرگنمایی کرد و جلوه داد.
رئیس دیوان عدالت اداری با اشاره به اینکه کشور ما طی سالهای پس از انقلاب در سایه تحریمهای غرب توانست، مسیر ترقی را طی کند، ادامه داد: ما از اوایل جنگ در تحریم بودهایم و مهمترین عامل توسعه ما نیز همین تحریمها بوده است. این تحریمها برای ما نعمت بود و بسیاری از پیشرفتهای کشور ناشی از آن بوده است.
حجتالاسلام والمسلمین منتظری در ادامه سخنان خود با اشاره به روایتی از حضرت امام حسن عسکری(ع) به نقل از کتاب تحفالعقول گفت: آن حضرت میفرمایند، «شما در یک مهلت زمانی کوتاه و زمانی که در حال کوتاهتر شدن است، قرار گرفتهاید. شما در روزهای شمارش شده مشخصی قرار دارید. مرگ نیز خبر نمیکند و ناگهان میرسد. هر کسی که در این مهلت خیر و خوبی بکارد، همان را درو میکند، در حالی که افسوس میخورد و کسی که شر و بدی بکارد، او نیز همان را درو خواهد کرد، در حالی که ندامت و پشیمانی گریبانش را گرفته است. هر زارع و کشت کننده همان را برداشت میکند که کاشته است».
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *