افزایش سرانه فضای کارگاهی زندانیان در حد مطلوبی صورت گرفته است
محبی گفت: حرفه آموزی و شرکت فعال زندانیان در کارگاه های آموزشی یکی از مراحل اولیه اصلاح و بازپروری آنان است.
وی ضمن یادآوری نکات مهم وضروری در راستای اتمام پروژه مذکور اذعان داشت: اختصاص فضای مجزا و مناسبتر برای تداوم کارگاه های فنی و حرفه ای و همچنین مهارت آموزی زندانیان در جهت اشتغال و کسب درآمد از مهمترین اهداف ساخت این سوله بوده است.
محبی با اشاره به افزایش سرانه فضای کارگاهی برای زندانیان در سطح زندانهای استان گفت: پر کردن اوقات فراغت زندانیان با برگزاری کلاس های فنی و حرفه ای و کارگاه های آموزشی در کاهش آسیب رفتارهای پرخطر زندانیان نقش موثری دارد و به روند تاثیرگذاری فعالیت های اصلاحی و تربیتی سرعت می بخشد.
وی با اشاره به اقدامات مهم و قابل توجهی که در راستای توسعه فضای کارگاهی زندانهای استان انجام گرفته است ، بیان کرد: حرفه آموزی و شرکت فعال زندانیان در کارگاه های آموزشی یکی از مراحل اولیه اصلاح و بازپروری آنان است.
محبی ضرورت شناسایی شخصیت زندانیان بزهکار به روش علمی برای حرفهآموزی و اشتغال به کار آنان بهمنظور اصلاح و بازپروری زندانیان را امری اجتنابناپذیر عنوان کرد و گفت: تجربه ثابت کرده که کار در زندان عامل مناسبی برای ابراز تأثیرگذاری در احساس ندامت و پشیمانی از اعمال مجرمانهای محکومین میتواند داشته باشد.
وی ادامه داد: توسعه فعالیت های اشتغال و حرفه آموزی در سطح زندان می تواند زمینه بازگشت سالم و همچنین بازسازی شخصیتی زندانیان را فراهم آورد.مدیرکل زندانهای استان اظهار کرد: یکی از فرایندهایی که بخش بزرگی از اصلاح و تربیت زندانیان را شامل می شود، اشتغال در داخل و خارج از زندان برای زندانیان است.
محبی افزود: تحلیل های انجام شده در زندگی پس از محکومیت مجرمین نشان می دهد توانمندسازی و حرفه آموزی زندانیان نقش مهم و موثری در عدم بازگشت مجدد آنها به ندامتگاه ها داشته است که در این راستا آموزش زندانیان در اولویت قرار گرفته است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *